canım benim çok sevindim geçmiş olsun diyorum çünkü bendede aynen yumurtalık kisti oldu ilaç kullandım geçtii bugün hatta gene kontrole gitcem..
eltinede kızdım bebek istenmez mi yaaaa :1shok: allah en kısa zamanda sanada nasip etsin gülüm.
buarada bir ipucu benden sana hapı 9.10.cusunu üst üste unutursan hamiş kalma riskin yüksek aklında olsnn.
bahara gittin dimi cnm hamilelik için bişi dedi mi?
hayal kur aslıcım bebişinle kocişinle neler yapcanı nette sörf yap gel benle muhabbet et :1hug:
yaa kızlar ben birşey soracağım..hepiniz hormon testlerini adetinin ilk günlerinde yaptırmış..Yalnız ben 15.gün felan yaptırdım doktora gittiğim gün verdim ben kanı..sadece daha sonraki adet günümde 2 yada 3.günümdü sanırım ultrasona girdim..şimdi benim testler yanlış mı? offf zaten benim iş ekim sonuna kalacak herhalde..
anladım cnm ii yapmışın hadi bakalım..
şimdi hapa başladın ya say 9.gün içme 10. gün içme sora zaten sal çayıraa:) hap korumasını yitiriyormuş ondan.
ama tabii bana soracak olursan ben öle yapmadım ilacımı bitirdim kistim gitsin istedim sonra saldım çayıraa.. sende öyle yap istersen.
yaa kızlar ben birşey soracağım..hepiniz hormon testlerini adetinin ilk günlerinde yaptırmış..Yalnız ben 15.gün felan yaptırdım doktora gittiğim gün verdim ben kanı..sadece daha sonraki adet günümde 2 yada 3.günümdü sanırım ultrasona girdim..şimdi benim testler yanlış mı? offf zaten benim iş ekim sonuna kalacak herhalde..
yok kız medipol 15 ytl sskya bağkurda öledir
benimkine bak cnmKislar takvim için hangi siteye girmem gerek kocişim benim için evlilik yildönümüz için yapicam bilen varmi?????
ya bi değişiklik olmuş galiba yine dün telefonda sordum ben 80 artı 10 dedi bakalım gidince kaç alcaklar
acıbademe sordum öğreniyim diye onlarda devletle anlaşmamızı kaldırdık ssk bağkur yok diyo
salı günü öğrencez ama eğer bu kadar fark varsa ben medicale giderim sanırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?