günaydın esmacım batuyada günaydın batucuk annesine şov yapacak bence
ya bu hafta dr izimliymiş yoksa bu hafta alacaktım randevuyu çok merak ediyorum boddiyi haftaya cumartesi görüşeceğizz mecburennn
günaydın kızlar kimler var bakim esma raziye gülşen emel hepinize gün aydınnnnnn
günaydınn kızlarrrkaydirigubbakcemile5
nye olcak hamişsiiiiiinnnnnnnnnnnnnnnnnn:sm_cool:iyi razişcim valla bildiğiniz gibi bende hiiiiiç bi gelişme yok. ya çok ilginç her ay goğuslerim ağrırdı şimdi o da yok niye acaba
günaydın nazmiyecim bebişede günaydın nasılsınız:1hug:
iyi razişcim valla bildiğiniz gibi bende hiiiiiç bi gelişme yok. ya çok ilginç her ay goğuslerim ağrırdı şimdi o da yok niye acaba
günaydın aslıcım dur bakalım belki daha erkendir hemen belli olmayabilir ama bence hamişsinnnnnnnn:CüvCüv: hihoyyytgünaydın kıslar ben halen kart görmedim ama test yaptm negatif çıktı oruçluyum akşam yemeğinden önce yaptım ne gatif çıktı ne demek bu şimdi ya
nazmiye,gülşen,şebnem,raziye hoşgeldiniz sizede günaydın.........
herkese günaydın kızlar
bugün erken erken kalkıyım dedim oruçluyken bide geç kalkınca insan ayılamıyo bütün gün yahu
raziye hayırlı olsun tatlım güzel bi gün geçir kocişimle yani akşam:)
esma batuya bizdende selam söyle emi
şebo aslı ayşe emel nasip gülşen burada olanlar galiba naber şekerler
günaydın nerelerden kız sen kaydirigubbakcemilegünaydınn kızlarrrkaydirigubbakcemile5
canım fikrim yok ama belki çıkmıyordur teste bekle bakalım biraz dahagünaydın kıslar ben halen kart görmedim ama test yaptm negatif çıktı oruçluyum akşam yemeğinden önce yaptım ne gatif çıktı ne demek bu şimdi ya
günaydın kızlar kimler var bakim esma raziye gülşen emel hepinize gün aydınnnnnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?