sinemcim sende hoşgeldin..Ben iyiyim canım..Çalışmalara devam bakalım :))))))))
Nasip,Ayşe, merve,merve2 ,pınar siz nerdesiniz?
Şebnemcim canım inşallah bu ay hayallerin gerçeğe dönüşür. Dur bakalım az kaldı fazla düşünme..
Aslıcım sen keşke sabah idrarı ile yapsaydın..
Raziyecim eşinle sana bir ömür mutluluklar dilerim..İnşallah seneye bebişle kutlarsınız...
tamam teyzesi söyleriiimmmmkaydirigubbakcemile3herkese günaydın kızlar
bugün erken erken kalkıyım dedim oruçluyken bide geç kalkınca insan ayılamıyo bütün gün yahu
raziye hayırlı olsun tatlım güzel bi gün geçir kocişimle yani akşam:)
esma batuya bizdende selam söyle emi
şebo aslı ayşe emel nasip gülşen burada olanlar galiba naber şekerler
zorla kendini nazmiye neden o yaramaza bırakıyorsun ipin ucunu dr. kontrolün ne zaman ne zaman göreceksin yaramazıııgunaydın canım ..cokk şükür iyiyiz diyelim bulantılar songaz devam bişey yedırmıyoo bana
iyi razişcim valla bildiğiniz gibi bende hiiiiiç bi gelişme yok. ya çok ilginç her ay goğuslerim ağrırdı şimdi o da yok niye acaba
günaydınnn gülşenciğiiiim nasılsınız minnoş nasılll bulantın yokmu anacım senin
kızlar bu arada nazmiye nerde dün ben görmedim onu
Günaydın Gülşencim günaydın Beppe sen nezaman göreceksin beppeni güzelim belki bu defa sana cinsiyetinide gösterir mi dersin maşallah berakallah
günaydın şekerimgünaydın kızlar kimler var bakim esma raziye gülşen emel hepinize gün aydınnnnnn
günaydın kıslar ben halen kart görmedim ama test yaptm negatif çıktı oruçluyum akşam yemeğinden önce yaptım ne gatif çıktı ne demek bu şimdi ya
iyi razişcim valla bildiğiniz gibi bende hiiiiiç bi gelişme yok. ya çok ilginç her ay goğuslerim ağrırdı şimdi o da yok niye acaba
teşekkür ederim canım allahım herkese mutluluk versin bir ömür boyunca umarım tez zamanda hepimizin bebişleri olur bebişlerimizle beraber kutlarızsinemcim sende hoşgeldin..Ben iyiyim canım..Çalışmalara devam bakalım :))))))))
Şebnemcim canım inşallah bu ay hayallerin gerçeğe dönüşür. Dur bakalım az kaldı fazla düşünme..
Raziyecim eşinle sana bir ömür mutluluklar dilerim..İnşallah seneye bebişle kutlarsınız...
kızlar hepinize günaydınlar...izmirden kucak dolusu sevgiler hepinize...
nye olcak hamişsiiiiiinnnnnnnnnnnnnnnnnn:sm_cool:
herkese günaydın kızlar
bugün erken erken kalkıyım dedim oruçluyken bide geç kalkınca insan ayılamıyo bütün gün yahu
raziye hayırlı olsun tatlım güzel bi gün geçir kocişimle yani akşam:)
esma batuya bizdende selam söyle emi
şebo aslı ayşe emel nasip gülşen burada olanlar galiba naber şekerler
gunaydın canım ..cokk şükür iyiyiz diyelim bulantılar songaz devam bişey yedırmıyoo bana
şebo hamişsin hamişhihoyyyt
günaydın aslıcım dur bakalım belki daha erkendir hemen belli olmayabilir ama bence hamişsinnnnnnnn:CüvCüv: hihoyyyt
nazmiye,gülşen,şebnem,raziye hoşgeldiniz sizede günaydın.........
sinemcim sende hoşgeldin..Ben iyiyim canım..Çalışmalara devam bakalım :))))))))
günaydın nerelerden kız sen kaydirigubbakcemile
canım fikrim yok ama belki çıkmıyordur teste bekle bakalım biraz daha
günaydın şebnemcikkkkkk
tamam teyzesi söyleriiimmmmkaydirigubbakcemile3
zorla kendini nazmiye neden o yaramaza bırakıyorsun ipin ucunu dr. kontrolün ne zaman ne zaman göreceksin yaramazııı
bende aynen öle olmuştum hatırlıyorsan şebbo göğüslerim ağrımamıştı sana hamişsin diyorumda inanmıyorsun bana
saol hayatım iyiyiz çok şükür...bulantım yokta başağrım vardı akşam ama bugün hafifledi allahtan....sen nasılsın.....batu bey nasıllar....
ben kısmet olursa perşembe doktor değişikliği yaptığım için perşembe görürüm beppe mi ama cinsiyet için sanırım erken daha...biz gittiğimizde 10 hafta bitmiş olacak sanırım henüz belirgin olmamıştır...artık bidahaki kontrollöre....bende bayramda öğrenmiş olmak istiyorum aslında.....:CüvCüv:
günaydın şekerim
sabah yapsaydın keşke aslı...görmezsen kartı yarın sabah yap....
hamişsin sen.....:teytey:
[
Aslı cım bugünüde bekle bence..Yarın ilk idrarla test yap bakalım..İnşallah o zaman mutlu haberi alırız.. Sen düşükten sonra hiç adet olmadın değil mi? Ben mi yanlış hatırlıyorum..Acaba onun etkisimi diyeceğim ama inşallah değildir...
günaydın nerelerden kız sen kaydirigubbakcemile
canım fikrim yok ama belki çıkmıyordur teste bekle bakalım biraz daha
günaydın şebnemcikkkkkk
canım cumartesı ıse gelemedım eşim trafık kazası gecırdı moralım bozuktu.dunde ınternette sorun vardı işyerınde anca bugun gelebıldım yanınıza....15 ınde gıdıcem canım doktora o zaman gorucem bebegımıı
kızlar hepinize günaydınlar...izmirden kucak dolusu sevgiler hepinize...
günaydın nicole
naber nasılsın ben sinem burada tanışmadık galiba
günaydın merve sanırım seninle tanışamadık aramıza hoşgeldin bende raziye memnun oldum canıma.s.
evet tanışmadık..ama ben hepinizi tanıyorum aslında...benim adım da merve..hepinizle tanıştığıma öyle memnunumki..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?