bi de fotosunu buraya koyacaan gülümhihoyyytayyy inşallah.varyaa dedimya ben ahdım olsun.eğer başka türlü hamile olduğumu öğrenirsemde sırf şunu görmek için test alacam ve yapcem...
kız niye yokkkkkkkklava: klava:canım yatak odasında herşey mübahtır yok olmadı orda da yasak var ama onu biliyon tabiiiii onun haricinde herşey mübahtır hatta eşine süslenmen sünnettir kızzz hiç mi duymadın sennnn neyse yap bakim alışverişiniii haydin kolay gelsinnn:1hug:
güzel fikir inşallah.inşaaallaaahhhhhbi de fotosunu buraya koyacaan gülümhihoyyyt
kızlar hakkaten bundan sonra pozitif test örneklerimizin fotolarını da paylaşalım mııı:içelim:
inşallah yani
ayyy inşallah.varyaa dedimya ben ahdım olsun.eğer başka türlü hamile olduğumu öğrenirsemde sırf şunu görmek için test alacam ve yapcem...
neyse kızlar kaçar ben yarın hayırlı güzel haberleri yazarım inşallah.hepinizi seviyorum allaha emanet olsun.bebişli akşamlar dilerim..
bismillaaaaaaaaaah eşim ağ bağlantılarıma girip yazdıklarımı mı okudu nedir:))))) sinemaya gidiyoruz kızlar, haydi öptüm sizi, ben çıkıyorum, geceyi es geçmeyin, şebnem buralardaysan sözüm sana ayrıyetten. öptüm sizi kızlaaaaaaaar, haydi baş baş
bismillaaaaaaaaaah eşim ağ bağlantılarıma girip yazdıklarımı mı okudu nedir:))))) sinemaya gidiyoruz kızlar, haydi öptüm sizi, ben çıkıyorum, geceyi es geçmeyin, şebnem buralardaysan sözüm sana ayrıyetten. öptüm sizi kızlaaaaaaaar, haydi baş baş
neyse o zaman onu eledik, diğer üçünden görelim tez vakitte inşallah:dance:aylinim baştan ikinci resim hani yanında ok işareti varyaaa o hamişlik testi değil ovülasyon kiti kartuşuuuu bende ondan çokk varrrrrrkaydirigubbakcemile3
gülsümüm güle güle git hayırlı haberlerle gel canımmmm:1hug:
ayşem öğrenmenin yaşı yokturrrrr
mervem at onu bakimmmmmmmklava:yenisini koyacan inşallah en kısa zamandaaaa:1hug:
ben de ikiledim aslında ilki yetmiyomuş gibiiiiiii:roflol::roflol:
canlarım yeğenlerim sürpriz yaptııı ama ikisi de tam bir pc delisii ben mecburen kalkıyorumm arada gelebilirsem gelirim yanınızaaa şimdilik hoşçakalınnn Allaha emanet olunnnna.s.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?