ben çıkıyorumkaydirigubbakcemile kızlar herkese afiyet olsuncokacimcoook hepinizi öpüyprum Şenizyarın görüşürüz :a015:iyi yakşamlar hayırlı iftarla:1hug:
bende burdayım bi yere gitmedim ayol
ama uykum geldi kolumu kaldırcak halim yok valla okuyorumm
bende burdayım bi yere gitmedim ayol
ama uykum geldi kolumu kaldırcak halim yok valla okuyorumm
pınar oy birliğiyle karar verildi sskya gidiyorsun hayatım anlaşıldmı
yaa 2 dk giremiyorum hemen ne çabuk kaynatıyorsunuz...
Esma ne diye dua ettin çok merak ettim yazsana..:)))
Şebnemcim isyan değil biliyorum ama hayırlısını dile hayatım..Gelecek bebek ben inanıyorum..
Pınarcım ben doktora aşılama için gideceğim.Gerçi bu benım fıkrım bakalım ne diyecek. eşimin sperm sayısı az o nedenle 1 yılda olmazsa gelin demişti bizim 1 yıl oldu..Bakalım ne tedavi uygulayacak..Senin yaptıracağın sayıma gelince sen ssk ile bakınıyorsan doktorun isteyebilir eşinden o sayımı..Benım doktorum istedi eşimden ssk ile bedava yaptırdık..
bencede pınar ssk lı bakınıyorsan ssk da bedevaya yaptır bursada 130-150 arası hastanelerde fiyatlar değişiyo
kızlar bağkurluyum ama ne bileyim ya devlet hastanelerine çok güvenilmiyor artık. drum burda yaptırın sonuç daha güvenilir olur dedi. bi de eğer eşimin spermi azsa direk aşılama m yapacaklar?? ayy kafam bulandılaelaelaelaelae
hadi iyi akşamlar cicim öptüm seni kocamanbende eve gidiyorum kızlar gidip eve bakim işime gücüme yoksa burda oturup kalcam uyucam nerdeyse ya öpüldünüz canım. yarın görüşürüz. seher sende doktora gitcen dimi hadi hayırlısıyla git hayırlsııyla gel canım. iyi haberlerini bekliyoz. aslıııııı sende iyi haberlerle gel bay bayyyy
sen oklavayı özledin galiba canımm ne dersen hep kimsecikler yokken geliyorsunnnn:mymeka:ben burdayım ama yazmıyorum ben yazmaya başlayınca herkes kayboluyor en iyisi sessiz sedasız okumak:dilcikar:
kızlar bağkurluyum ama ne bileyim ya devlet hastanelerine çok güvenilmiyor artık. drum burda yaptırın sonuç daha güvenilir olur dedi. bi de eğer eşimin spermi azsa direk aşılama m yapacaklar?? ayy kafam bulandılaelaelaelaelae
kızlar bende birazdan çıkacağımmmm hepinize iyi akşamlar hayırlı iftarlar öpüldünüzzz
ben burdayım ama yazmıyorum ben yazmaya başlayınca herkes kayboluyor en iyisi sessiz sedasız okumak:dilcikar:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?