şebocum biliyorsun belki koçiş yıllık izinde doğru dürüst evde durmuyoruz evde olsakta fırlamadan bana fırsat kalmıyor okul hazırlıkları vs.inşallah bundan sonra düzenli olarak gireceğim bende sizi çok özlüyor ve merak ediyorum hayatım benim bu ay6 pek umudum yok açıkcası treni kaçırdım 29unda yumurtlamamdı ama ben 27 sinde ve dün yaramazlık yapabildim sadece o yüzden kısmet diyorum kafama takmıyorum çünkü kaçırdığım için biliyorum ki birşey olmayacak olursada süpriz olur diyorum:sm_cool:
anladım canım bazen gelip listeyi yenileyip bişi demeden gidiyosun ya o yüsden dedim. neyse doğru okullar açılıyo ve yoğun olman normal. bu arada zaten bizi tek bi ilişki hamiş bırakıyo istediğimiz kadar ilişkiye girelim bi tanesinde bi tane sperm dölleme yapıyo o yüzden ha bütün ay uğraşmışız ha ayda bir iki birliktelik olmuş olsun kaderde varsa hamişizdir arkadaşım umuda devam herşeye rağmen. o yüzden treni kaçırdım deme
esma merve şebnem nazmiye raziye emel ayşe gülşen derya aslı pınar aylin merve2 ve diğerleri nerdesiniz ya ben geldim diye mi yazmıyorsunuz peki ben gidiyorum ortaya çıkabilirsiniz kendinize iyi bakın bye:a015::a015:
bu arada birkaç gündür belki daha fazla iki ile dört arası site çoık yavaş ve sürekli kopuyo hayatım ayrıca bide ramazan kızma yani bazen istesekde yazamıyoruz.
kızzz yok öle gitmeceee, teselli et beni çabııııkknasılsın nasipcim çok özledim kız konuşamadık bayagıdır. ne var ne yok bakalım döküüül :)
pınar erkek millet böyle ama sen takma boşver. aynı şeyleri bende yaşadım. her duyduğum hakkında bilgi sahibi olmak istiyordum hatta bilmediğim için kendime kızıyodum. her duyduğumu doktoruma teyit ettirip yaptırdım. ve kendi kararımı söylüyorum hayatım ve söylediklerimin doğruluğundan da neredeyse eminim. eğer bi kadının adeti adet döngüsü düzenliyse her ay beklediğin gün tık diye regl oluyorsan, reglin aşırı sancılı değilse en fazla üç dört günde bitiyosa herşey normal demektir. o yüzden ne hormonal ne kanalların açısından bi sıkıntın yoktur. ama tabii insan baktırıp emin olmak istiyor son karar senin yani hayatım.