Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
maşallah emel sende düzmüşün bebeişin eşyalarını allah güle güle kullanmak nasip etsin
kocamın lıstesının 1.sırası canım
ciddi misin!:roflol: bence çok güzel bi isima.s
ve cicileri çok şeker bebişinin, Allah sağlık ve mutlulukla kullanmayı ve kocaman adam olunca oğluna "bak sen bunlara sığıyodun" diye göstermeyi nasip etsin,eşinle
darısı da başımıza olsun:asigim:
Emelcim allah iyi günlerde güle güle kullanmayı nasip kısmet etsin maşallah oğluşunun cicileri çok güsel
bebeğim bak sana bişey almadı bu kezde göstermezsen cinsiyetini çıplak kalıcan ona göre :)
merhaba kızla emelcim iyileştin mi bakem dinlendikten sonra iyisin sanırım diğer emelde burda sanırım nasılsın rahel emelcim nerelerdesin merak ettik seni
aminn..TESEKKUR EDERIM CANIM SIZEDE NASIP ETSIN INSALLAH BU ARADA SANA BIR SIR VERECEGIM ARAMIZDA AMA SEN HAMILESINhihoyyythihoyyythihoyyyt
Hamiş aylin aylin hamiş inş hamişsindir canım
İNŞALLAH CANIM SAĞOLASINNkaydirigubbakcemile3kızlar selam ben geldim...kusura bakmayın haber veremedim...maalesef benım pc bakıma gittiği için 1-2 gün giremedim.. seher tebrik ederim kızın sağlıkla doğsun inşallah.. Aylin inşallah hamilesindir canım... emel oğlun güle güle kullansın eşyalarını :) merve,merve 2 şebo aslı asiye gülsen raziye nazmiye asiye pınar sinem umarım sizlerde iyisinizdir..şimdilik öpüldünüz..
di mi kızkaydirigubbakcemile5SEN BAKMA YAVRUM BU ANANA O ALMAZSA TEYZELERI NE GUNE DURUYOR BIZ ALIRIZ kaydirigubbakcemile5
ama sen sopayı hak etmeye başladın iyiceıyıyım sekerım çorba yaptım ıçtım perde bıle yıkıyorum
bezı tırnak makası ve kulak çöpüImageShack - Image Hosting :: fotoraf0165iq6.jpg
kızlar selam ben geldim...kusura bakmayın haber veremedim...maalesef benım pc bakıma gittiği için 1-2 gün giremedim.. seher tebrik ederim kızın sağlıkla doğsun inşallah.. Aylin inşallah hamilesindir canım... emel oğlun güle güle kullansın eşyalarını :) merve,merve 2 şebo aslı asiye gülsen raziye nazmiye asiye pınar sinem umarım sizlerde iyisinizdir..şimdilik öpüldünüz..
neee! yani ıslak ıslak ağır perdeleri sen mi çıkarcan makinadan??? sen mi asıcan!Aksam maç var benımkı yok sekerım