Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
amiiiiiiiinşebocum gelmezler inşallah da hamişsindir cnm
aminnnnnnşebo hayırlı haberler gel sevindir bizi canım
inşallah veririm hayatımgünaydın kızlar...şebocum inşallah gelmezler de bize güzel bi haber verirsin canım benim...
aslıcım sen de gör bakalıom minik prensini...içime öyle doğdu sanki...
vermemmi hayatım sen hediye iste ıngaa sesllisinden hemdeKızlar gününüz aydın, cumanız mübarek olsun....Umarım herkes iyidir...
şebo hadi bize bayram hediyesi ver...Bu aralar hamiş haberi alamıyoruz müjdeyi sen ver bari :)))
evet hayatım ya hiç sekmez bugün olmam lazım eğer yine sekmiyosa bakalım kısmet birlikte yaşıyoruz ya bu heyecanı o bile bana yetiyo biliyomusunuz iyiki varsınız kızlarayy şebnemcim çok heyecanlandım senin hep gününde geliyordu hiç şaşmıyordu dimi inşallah bugün gelmez bebiş olur canım çok sevineceğim
canım benim o duyguyu insallah biz de yaşarız. bolca hisset bebeğini :)
:roflol: ay çok güldüm canım nerden buldun bu yazıyı. hemen kopyalayıp arkdaşlarıma mail olarak atacağım bayıoldıım.
şebiimmm, ,nsallah kırmızıları 9 ay kadar görmezsiinn. hayırlı haberler ver hade insallah
günaydın kızlar cumanız mübarek olsuunna.s.
şebocum bugün yapacak mısın test...bana sorarsan yapma derim...daha erken...hafta sonu da bekle..gelmezse o zaman yaparsın..yine de sen bilirsin canım...inşallah hamilesindir hayırlısıyla...
evet hayatım ya hiç sekmez bugün olmam lazım eğer yine sekmiyosa bakalım kısmet birlikte yaşıyoruz ya bu heyecanı o bile bana yetiyo biliyomusunuz iyiki varsınız kızlar
saol pınarım inşallah görmem gülşen oğluna sordu şebo hamişse tekme at dedi kuzey de tekme attı biliyomusunuz :lepi: süprizzzzz :1rolleyes:
aslında mervem bende acele ediyorum diyorum ama merve gülşen ve emelim yap dediler sabah yapmayı düşünüyodum ama heran korkumdan vazgeçebilirim.
günaydınn kızlarr... aslıcım günaydın..
feyza hoşgeldinnn aramıza....
pınarcım olsun cnm böylesi hayırlısı demekki böyleymiş..inşallahh olucaktır.
bugünde şebonun günü dört göz onu bekliyorummm..
günaydın kızlar hayırlı cumalar
feyzacım aramıza hoşgeldin allahım dualarımızı kabul etsin inşallah
pınarcım hayırlısı olsun canım dinlen biraz canım
şebnemcim bu mübarek günde güzel haber verecekmisin inşallah canım
gunaydın guzel bayanlar
feyza cım hosgeldınn....pınarcım hakkında hayırlısı tez zamanda kavusursun ınsallah bebısınee...
hadı bakalım bu mübarek gunde guzell bıır haberrr beklıyruızzz