Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Vallahı özledım ama ya çalısmayı ben bu arada bebegın senınle gelsın dıyen bır ıs yerı bulsam gıderım
şimdiden bebişinden ayrılmak zor geliyo...bi de yüzünü görsen..kokusunu duysan...kimbilir napıcan....
sen çalışmayı düşünüyomusun çocuktan sonra emelcim[/QUO
vallahı sekerım bebegım yanımda olsa çalısırım ama oyle bır ısyerı yok babaanne buyutsun ıstemıyorum sımdıden çatısıyoruz zaten bagıramazsın edemezsın o benım çocugum dedıgı anda benım sarteller atıyor
sen çalışmayı düşünüyomusun çocuktan sonra emelcim[/QUO
vallahı sekerım bebegım yanımda olsa çalısırım ama oyle bır ısyerı yok babaanne buyutsun ıstemıyorum sımdıden çatısıyoruz zaten bagıramazsın edemezsın o benım çocugum dedıgı anda benım sarteller atıyor
anne gibi varmı yaaa...annenin verdiği sevgiyi eğitimi kim verebilir ki...ben kendim büyütücem bebişimi inşallah...allahım o günleri göstersin de....
sen de çalışmıcan dimi seher?
hoşbulduk canım...bu gün çalışmak ne iğrenç dimi...evde olup sıcacık yorganın altında uyumak vardı şimdi...
çatlayın patlayın kocısımle geç uyandım oglumuzda bıze eslık ettı pıt pıt tekmelerle onu sevdık 15 dak. Kalktık kahvaltımızı yaptık sız sabah 8 de mı uyandınız
yok mervecim2 çalışmıcam bende bırakamam kimsenin eline az pimprikliyimde bide zaten bu allah kısmet ederse doğsun allahım kucama almayı nasip etsinde 2 yada 3 sene sonra ikinciyi istiyorum o yüzden yetre bu kadar çalıştığım
pınarcım geçicek bu günler ağrıları unutturcak sana bebeişlerin
test yaptım tek çizgi kızlar ama çok şükür regl olmadım henüz umud devam ediyo yani :)a.s.
2.5 yıldır evliyiz ve en başından beri istiyoz hayatıma.s.
test yaptım tek çizgi kızlar ama çok şükür regl olmadım henüz umud devam ediyo yani :)a.s.
2.5 yıldır evliyiz ve en başından beri istiyoz hayatıma.s.
canım allah bozmasın daha nice senelere inşallah daha fazla bekletmeden gelir bebişin :CüvCüv:
pardon yazdıgınımıda silmişim sırnaşık şey