slm kızlaaaaaaarr.
gülşenim kutluom seni prensesimiz geliomuş maşallaaaaaaaaah..
mervecim adet olmuşsun sana da hayırlı olsun. ay ben de bi an önce olsam da ona göre ameliyatla polipim alınacak ondan sonraki reglimde transferim olcak ölme eşeğim yaz gelsin.
canım şebiiim,geçmiş olsun sende de polip çıkmış yanlış okumadıysam.küçük bi operasyonla alınıyomuş ben de 18i gibi olcam sanırım. insallah herşey yolunda gider.
merve2 nice mutlu yaşlara kız, insallah yeni yaşın bitmeden bebeğini kucağına alırsın birtanem.
emelimm,hamişiiim, grip mi oldun seen? oy kıyamam gelip temizliğini de çorbanı da yemeğini de yapayım sana. ben bugün ayaklandım. p.beden beri kıvranıyorum agrılardan.allaha şükür iyi oldum.
aysem nerde yav göremedim geçmişte? insallah iyidir? raziyem,aslım (kıs seninkide mi prenses yoksa yanlış mı okudum? allah gönlüne göre versin kuşum), şebiim,emellerim,asiyeem,mervelerimm,ayliniim,nasipiim,esmamm,gülşeniim,seherimm,sinemiim ve güzel topiğime yeni katılan herkesss. umarım iyisinizdir. ya bi gündüz giremiyorum ha hep geceye kalıyorum. sizleri çok özledimm. çok öpüyorum. şu polip olayını az daha araştırayım ben. görüşürz kuşlarımm
evet canım grıp oldum ama bugun daha ıyıyım temızlıgı bırakmam buarada yavas yavas ouda yapıyorum utulerı persembe yaparım cumartesı pzar ev supurcem artık perdelerı yıkadım utuledım sekerım