Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
memnun oldum ne bilim belki tanışmışızdır ama hatırlamadım diye utandım:)
nasıl gidiyo varmı bebişle ilgili gelişmeler hamişlik istiyormusun canım
slm kızlar umarım bayramınız iyi geçiodur. benim tatil iptal oldu aileme gidemiyorum çünkü 1 hafta erken regl oldum,p.tesi polipim alınacak dualarınız eksik etmeyin kızlar. insallah hayırlı haberlerinizi almaya devam ederizz. öptüm çook
kızlar merhaba nasılsınız bebeğimin cinsiyetni öğrendim erkek olucak oğluşum erkekkkkkkkkkkkkkkk
ama böbreğimizin biri diğerine göre biraz daha fazla gelişmiş tam sınırdaymış doktorum çok ciddi değil dedi ama başka bir doktora gönderiyor hala randevu alamadık ama canım sıkkın yani
kızlar merhaba nasılsınız bebeğimin cinsiyetni öğrendim erkek olucak oğluşum erkekkkkkkkkkkkkkkk
ama böbreğimizin biri diğerine göre biraz daha fazla gelişmiş tam sınırdaymış doktorum çok ciddi değil dedi ama başka bir doktora gönderiyor hala randevu alamadık ama canım sıkkın yani
yok canım bir gelişme evet istiyorum 1,5 yılı geçti istemeye başlayalı artık çok rahatım sıkıntı yapmıyorum bebek konusunu allahım hayırlısın versin herkeze
canım ilk önce saglık canım saglıgın yerinde olduktan sonra çok gidersin ailenin yanıma üzülme tamammı allahım sana yardımcı olsun inşallah hiçbir şey hissetmeden hepsi olup bitecek duam seninle pınarcım:Saruboceq: