Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
nasipcim hoşgeldin canım
pınarcım inşallah istediğine kavuşacaksın cnm az kaldı bebişin önümüzdeki ay karnında olcak inşallah
aa süper feyzacımm ateşin geçen aylarda böle sabit miydi peki? bende ateş takibi yapmıştım ya korunma sürem bitsin gene yapıcam..inşallahh cnm hamişsindir.
feyzacım umarım meleğin bu ay gelir....ocak ayı hepimiz için çok güzel geçecek...yani 2009 yılı bizim yılımız kızlar meraklanmayın....herşeye iyi bakalım ki iyi olsun....esma sultanda yok daha ne zaman gelecek acaba
Feyzacım canım inş hamişsindir canımkızlar ben kaçar işlerim var
Feyzacım yeni okudum canım bizim burada elektirk gitti yol çalışması varda kablo kesilmiş...
İnşallah hamilesindir canım yılı senle kapatırız hadi dua ediyoruz sana iyi haberler verirsin inşallah
kızlar herkese çoook teşekkürler...bugün midem daha fazla bulanmaya başladı...pek bişey yiyemedim...yatıyorum bütün gün...akşamları yazabiliyorum...çünkü eşim bilgisayarı işe alıyo giderken...yine haber veririm akşamları...hepinizi çok öptük kızlar meleğimle...
canım sen iyi olda girme yeterki bulantılarında inşallah yakında geçer yattıgın yerden çubuk ye bol bol tuzluya iyi gelir...
feyzaaaaaaaaaaaaa burdanda tebrik ederimmmmmmmmhihoyyyt ateşte yakaladımdı seni:1hug: