selam millettttkaydirigubbakcemile3
asişim gözün aydın canımm Allah analı babalı bide halalı büyütsünnn hayırlı sağlıklı mutlu bir ömür nasip etsin inşallahhhh

canlarım geçen nasiple görüştüm boynu kolları sarılı fizik tedaviye gidiyor biliyorsunuz sanırım birde fıtığın yanında omuzunda yırtılma çıkmış umarım doğru anlamışımdır neyse o yüzden pek giremiyor kk ya ağrıları çok oluyormuş Allahım biran önce şifasını verir inşallahhh

esmam gelmişşşşş de gitmişşşşşşş neyse iyi olsunda

mervem ne o şimdi olmazsa sonra falannnn alooooo kırmızıyı görene kadar hami$iz görsekte üstüne görüyoza ne olduuuuu ben yokum diye unutuldu muuuu

klava:bir şeyi 40 kere tekrarlarsan olurmuş örnek şekil A :bennnnnnn:roflol:hepimiz hami$iz işte o kadarrrrrrrrr
emoşum ne işi yine bitiremedin gitti kız biraz rahat bırak eşyaları sile sile iyice eskittin yahuuuuuuu:roflol:
gülşenim ben göremedimmm hani bitek avatar oda küçük resim mi koydun da ben mi göremiyom anlamadımmmm da idilim iyiya gerisini boşverrrrrrr

nikolüm işbaşı yaptım diye yorma kendiniiii yeğenimize iyi bak annesiii

nazmiyemle bende görüştüm iyiymiş iyi de olacaklar her zaman inşallahhhhh

rahelim şebbom aslımm günaydınnnn -çok erken dedim dimiiiiiiii-
ee raziş nerde hadi feyzam pınarım yok aylin desen hepten kaçak anladığım kadarıyla sinemimde arada ceeeee diyor birde semram vardı galibaaa neyse canlarım hepinizi öpüyoruzzz mucukss mucuksssss