benim güzel hamiş adayım nasılmış bugün bakalım...
cnm çok şükür iyim.. sende içini ferah tut cnm bebişin iyidir merak etme.. cumadan önceye alsan olmaz mı?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
benim güzel hamiş adayım nasılmış bugün bakalım...
günaydın kızlarr....herkesler iyidirr umarımmm...
aslıcım gecmısolsun canım ....gülşencim ssanada gecmısolsun inş kısa zamanda atlatırısınız su şeker sorununu....
cnm çok şükür iyim.. sende içini ferah tut cnm bebişin iyidir merak etme.. cumadan önceye alsan olmaz mı?
İyiyim mervecim sağol cnm haftaya başladık işte havalar kötü ya insanın bişey yapası gelmiyo sıkıcı geçti haftasonumda eşimin babası bizde ya yemek yap bulaşık yıka ev topla çamaşır yıka derken bitti tatilim bu ara böle gidecek sanırım kayınvaldemlerde okullar yarıyıl tatili olunca taşınacakmış az kaldı yani
günaydın kızlarr....herkesler iyidirr umarımmm...
aslıcım gecmısolsun canım ....gülşencim ssanada gecmısolsun inş kısa zamanda atlatırısınız su şeker sorununu....
CANIM HOŞGELDİN ARAMIZA HAYIRDIR NAZMİYECİM ŞİMDİ NASILSIN?günaydın kızlarr....herkesler iyidirr umarımmm...
iyim cnm çok şükür seninde ii olmana sevindim Şenizgerçekten ilginç ya neler oluyor insan içinde bilinmez. tatlı yemeden şeker çıkmasıgünaydın kızlar.....nasip umarım en yakın zamanda sağlığına kavuşursunda diğer problemleri sonra düşünürsün boşver...ayşe seninde tüm testlerin iyi çıkacaktır eminim ki....şebnemcim uzun oldu görüşmeyeli tez vakitte gel gülüm...iki mervecim umarım iyisinizdir...asiye hayırdır kayınvaliden mi sende kalacak nedir bu olayın içeriği:)) ve aslı iltahap olayını bilmem ama şeker senin elinde olan bişey değil....yediklerine dikkat ederek umarım sorunu kolayca atlatırsın ama günde 5 gofret yiyip 20 kilo alanda hçbirşey çıkmıyor ama benim gibi hamileliğin ilk 4 ayında hiç tatlı yemeyen hatta tiksinen sonraki 2 aydada en fazla sütlü tatlılar yiyen birindede çıktı....bütün sorun hain plesantadan kaynaklanıyor sıkma canını:)) mutlu,güzel bir hafta olsun
asiyecim gitti gül gibi yumuşlar desene gerçi kısmet belli olmaz..İyiyim mervecim sağol cnm haftaya başladık işte havalar kötü ya insanın bişey yapası gelmiyo sıkıcı geçti haftasonumda eşimin babası bizde ya yemek yap bulaşık yıka ev topla çamaşır yıka derken bitti tatilim bu ara böle gidecek sanırım kayınvaldemlerde okullar yarıyıl tatili olunca taşınacakmış az kaldı yani
günaydın kızlar.....nasip umarım en yakın zamanda sağlığına kavuşursunda diğer problemleri sonra düşünürsün boşver...ayşe seninde tüm testlerin iyi çıkacaktır eminim ki....şebnemcim uzun oldu görüşmeyeli tez vakitte gel gülüm...iki mervecim umarım iyisinizdir...asiye hayırdır kayınvaliden mi sende kalacak nedir bu olayın içeriği:)) ve aslı iltahap olayını bilmem ama şeker senin elinde olan bişey değil....yediklerine dikkat ederek umarım sorunu kolayca atlatırsın ama günde 5 gofret yiyip 20 kilo alanda hçbirşey çıkmıyor ama benim gibi hamileliğin ilk 4 ayında hiç tatlı yemeyen hatta tiksinen sonraki 2 aydada en fazla sütlü tatlılar yiyen birindede çıktı....bütün sorun hain plesantadan kaynaklanıyor sıkma canını:)) mutlu,güzel bir hafta olsun
günaydın nazmiyeciğim teşekkür ederim canım...sen neler yaptın bebeğin nasıl....serum takviyesi almışsın duyduğum kadarıyla şimdi nasılsın[/QUO
ewet canım 4 gun hastanede kaldık .serum yedık kızımla...doktora kalsa daha yatıracaktı ama benım psıkolojım cok bozuldu hastanede cıkmak ıstedım..evde dınlendık bırazda ..zorgeldıum bu sabah ıse gelmekk...kızım buyuyo galıba artık hareketlerını cok barız hıssedıyoruz hareket ettıgınde babası bıle karsıdan goruyo karnımın ınıs cıkıslarını serumlar yaradı galıba hareketlendı bızım prenses ayın 20sıne dogru cagırdı doktor bakalım zaman gecsede gıtsek hemencıkkk
CANIM HOŞGELDİN ARAMIZA HAYIRDIR NAZMİYECİM ŞİMDİ NASILSIN?
iyim cnm çok şükür seninde ii olmana sevindim Şenizgerçekten ilginç ya neler oluyor insan içinde bilinmez. tatlı yemeden şeker çıkması
asiyecim gitti gül gibi yumuşlar desene gerçi kısmet belli olmaz..
Canlarım benim kayınvaldem zonguldakta oturuyordu yakınımdan ev aldılar oraya taşınacaklar yaıryıl tatilinde. Eşimin babası da bizde kalıyo evin eksiklerini yaptırıyor.
Arada değerlendirdik kızlar inşallah boşa gitmemiştir. Eşimin babası arada kızına gitti bakalım ne olcak:asigim:
günaydın kızlar maşallah topiğimiz canlanmış eskisine göre herkese iyi haftalar bol hamişli günler inşallah hepinizi öpüyorum
Canlarım benim kayınvaldem zonguldakta oturuyordu yakınımdan ev aldılar oraya taşınacaklar yaıryıl tatilinde. Eşimin babası da bizde kalıyo evin eksiklerini yaptırıyor.
Arada değerlendirdik kızlar inşallah boşa gitmemiştir. Eşimin babası arada kızına gitti bakalım ne olcak:asigim: