Hz.Musa (A.S) bir mecliste otururken yanına evli bir çift gelir.
“Yâ Musa ! Bizim çocuğumuz olmuyor.Allah’la konuş,bizim çocuğumuz ne zaman olacak.? “Derler.
Hz.Musa (A:S) Allah c.c yönelir ve “Allah’ım! Bu çiftin ne zaman çocukalrı olacak?” diye sual eder.
Allah c.c
“Yâ Musa! Söyle onlara,onların hiçbir zaman dölleri tutmuyacak.”der.
Hz.Musa (A:S) Allah’ın sözleriniçifte iletir.Karıkoca başları önlerinde üzülerek giderler.Aradan 5 yıl geçer.Aynı karı koca kucaklarında dört yaşında bir çocukla gelirler Hz.Musa’nın yanına.Hz.Musa (A:S) yanlarındaki çocuğu görünce şaşırır ve sorar.
“Bu çocuk kimindir?”
“Bu bizim çocuğumz ya Musa”derler.
Hz.Musa (A.S) Allah’a yönelir ve sorar.
“Allah’ım! Hikmetinden sual olunmaz ancak merak ettim.Hani bu çiftin hiçbir zaman çocukları olmayacaktı.” der.
Ve Allah c.c der ki:
“Evet ya Musa! Onların hiç bir zaman çocukları olmayacaktı,fakat onlar bunu bile bile benden ümitlerini kesmediler v her gün bana samimiyet ve inançla gözyaşı döküp dua ettiler.Ben de onlara evlat nasip ettim.”
demek oluyor ki Rabbimden ümit kesmeyelim.Bende zaman zaman çok üzlüyorum ..Elbette bu zorlu yollarda iniş çıkışlar olacak..İsyan etmeden imtihanımızı başarıyla veririz inşallah.Rabbim bizlere Peygamber ahlakıyla ahlaklanan bir nesil nasib etsin.
evet canım başladım ama rapor aşamasındayım.yetişirse aralık,yetişmezse ocakta yapılacak.sen ne durumdasın?Merhaba, sen tup bebege basladinmi?
Ben yetistirdim adetimle basliyorum.evet canım başladım ama rapor aşamasındayım.yetişirse aralık,yetişmezse ocakta yapılacak.sen ne durumdasın?
Maşallah canm.ne kadar sürede çıktı???evet zk daBen yetistirdim adetimle basliyorum.
sen zk demi yaptiriyordun?
Maşallah canm.ne kadar sürede çıktı???evet zk da[/QUO
bi ayda ama dedikleri gunleri bekleseydik yetismezdi uc kez gidip gelio rapor aralarda bekliosun ama mesele on gun sonra gelin cikar dediklerinde sen bi haftasinda git sor yakin degilsen ara sor yoksa bivayda yetismesi zor
Merhaba canım yazını okuyunca yazmak istedim durumuz aynı 18 acil evliyim bende bizde ilk günden beri istiyoruz ama bize 18 yıl gibi geldi her ay hüsran inşallah en kisa zamanda evlatlarimiza kavusuruzAmin amin insallah ya bekliyoruz allahtan istiyoruz olacak güzel rabbim isteyen herkese en kisa zamanda nasip etsin ben henüz 18 aylik evliyim ve ilk aydan beri eşimle istiyoruz biliyorum bi cok kişiye gore daha yeniyiz yillarca isteyip olmayalar var ama insan istedikten sonra en kisa zamanda olsun istiyo işte yaşayan bilir neyse çok uzattım :) inşallah hepimizin olur...
Amin insallah yine adet oldum 4. Günüm bugün inşallah bu ay olur o arada ilac kullandin mi hic tedsvi gordun muMerhaba canım yazını okuyunca yazmak istedim durumuz aynı 18 acil evliyim bende bizde ilk günden beri istiyoruz ama bize 18 yıl gibi geldi her ay hüsran inşallah en kisa zamanda evlatlarimiza kavusuruz
bende adetlıyım şu andaAmin insallah yine adet oldum 4. Günüm bugün inşallah bu ay olur o arada ilac kullandin mi hic tedsvi gordun mu
Ahh ahh napicaz biz böylebende adetlıyım şu andayumurta takibi yaptırdım klomen kullandım yumurtalar oluşuyo çatlıyo ama döllenme olmuyo maalesef
Amin canım aminAhh ahh napicaz biz böylehersey normal bi tutmadi allah yardimcimiz olsun. . .
Aynı problemi yaşıyoruz benimde yumurta oluşuo çatlıo ama sonuç ne adet ne gebelik bu ayda klomen kullandım 2 yumurtam oluşmuş bu ay gene hamile kalamazsam rahim filmi çekilceksin dedi drbende adetlıyım şu andayumurta takibi yaptırdım klomen kullandım yumurtalar oluşuyo çatlıyo ama döllenme olmuyo maalesef
Rahim filmi cektirdim ben biraz zor ama deger rahatlıyo insan insallah acıktır tuplrin rabbim yardımcımız olsun insallah benimde asılamam yapılcak yumurta takibim yapılıyor 13 ml suan yumurtamAynı problemi yaşıyoruz benimde yumurta oluşuo çatlıo ama sonuç ne adet ne gebelik bu ayda klomen kullandım 2 yumurtam oluşmuş bu ay gene hamile kalamazsam rahim filmi çekilceksin dedi dr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?