İNŞ CANIM YAA.. UMUT BİXİM İÇİN ÇOK ÖNEMLİ..UMUDUMUZ OLMASSA BEBEKDE OLMAZBENDE 4 AY ÖNCE DIŞ GEBELİK GEÇİRİDM.. BEBEK ÇALIŞMALARINA BAŞLADIKK.. AMA SONUÇ YOK HENÜZ.. BAKALIM AMA UMUDUM HALA VAR.. İNŞ BEKLEYEN İSTEYEN HERKESİN BEBEĞİ EN KISA ZAMANDA GELİR:)
merhaba kader arkadaslarım
bende 2 dusuk yaptım ıkıncısını yaklasık 1 ay once...10 haftalıktı
sımdı testlerı yaptırmayı beklıoyruz bızde
yılmadan bıkmadan devam...
Allah yardımcımız olsun
ben düşük yapmadım ama 10 aydır bekliyorum
haziranda aşılamam var inş.bu sefer olur..bir aşılama tutmadı
merhaba kader arkadaslarım
bende 2 dusuk yaptım ıkıncısını yaklasık 1 ay once...10 haftalıktı
sımdı testlerı yaptırmayı beklıoyruz bızde
yılmadan bıkmadan devam...
Allah yardımcımız olsun
bende iki düşük yaşadım biri 18 haftalık diğeri 7 haftalıktı.en kısa zamanda çalışmalara başlıyacağım.rabbim inşallah isteyen herkese sağlıklı bebişler nasip etsin.
selam kızlar
ben dört yıldır bekliyorum senağlama
bir düşüğüm bile yok yani hiç hamile kalamadım:1no2:
bu yaz sonunda micro deneyeceğiz artık
allahım isteyen kimsenin kucağını boş bırakmasın isteyen herkese versin
bende 19 aydır bekliyorum allaha şükür bir sorun yok bekliyoruz bakalım sene sonuna kadar normal yolla olmazsa eğer kiii inşallah normal yolla olur ben tedavi istemiyorum ama tabi allahım öyle isterse öyle olur...yani sene sonuna kadar olmaz büyük ihtimal aşılama olacak....doktorum yeni evlenen çiftlerde 2 sene olmaması artık normal dedi bzimde sene sonu 2 sene olacak evleneli de haziranda 2 sene olacak..ben zaten diyordum 2 sene istemem diye ama evlendikten 3 4 ay sonra karar verdim dayanamadım ama zatn 2 sene oldu dediğim çıktı yanii.....ne yapalım kısmet bunu da yaşamam gerekiyormuş artık alıştım zaten allah ne zaman verirse diyorum ama inşallah normal yollla verir....allah burdaki isteyen herkeze sağlıklı hayırlı evlatlar versin beklediğimize deysin inşallahhh.
bende aranıza geldim... bende hala ümitliyim galiba......belki bu ay ...işallah.......
bende ümidimi yitirmedim.5.yıla giriyorum ama.allah büyük bizede verir işallah.Rabbim bizdeleri imtihan ediyo.ve bunun ödülünüde verecektir.sabır etmek ve dua etmek.Allah bir an önce hepimize nasip etsin bebişlerimizi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?