Umudunu Kaybetmeyen Nazli Bebişlerini Bekleyen Anne Adylarin Paylaşim Sayfasi:))

ben bazen pes ediyorum....itiraf edeyim....
ama dilerim hepimizin kucakları beklenen onazlı bebeklerimiz meleklerimiz le dolar...
rabbim kimseyi evlat hasretiyle terbiye etmesin....:1no2:

merhaba ben daha çok yeniyim bu konularda henüz 4 aydır deniyoruz ama benim sorunum var malesef adet olmıyorum büyük ihtimalle pko buay belli olcak bakalım kısmet

kızlar pes etmek yok benim 3.5 yaşında oğlum var oğlum dan önce 3 düşük yaptım 1 tanesinde kürtaj oldum pes etmedim sonunda oğluma kavuştum ALLAH en kısa zamanda sizlerede nasip eder inşallah

aminnnn canım.. gerçektende çok zorluklar çekmişsin.. ama sanki ben seni hamilesin diye hatırlıyom yoksa başka balımla mı karıştırdım :)

anaaaa tamam hamilesin resmi hiç görmüyorumki :)) afedersin canım.. sağlıklı hayırlı uğurlu bol şanslı bi evladın olsun inş..

Arkadaşlar ; hepimiz bu konuda çok hassasız. Çünkü bunu çok istiyoruz. Bir bebeğimizin olması en büyük dileğimiz. Hayallerimizi süsleyen bu duyguyu tatmak istiyoruz. İlk aşama olan varlığını öğrenmek kısmı bizi en çok heyecanlandıran kısmı. Adet gecikmesini bile beklemeden bazen testler yapıyor kimilerimiz. Bazılarının eli korkudan gitmiyor testlere. Olumsuz bir sonucu öğrenmemek , biraz daha acaba duygusuyla beraber bir umudu içimizde yaşatmak , yeşertmek adına test yapmaktan kaçıyoruz.

Sonra hastalanıyoruz.. Ne büyük hüsran.. Ne kadar üzülüp , yıkılıyoruz o an için. Eşlerimiz de bu habere elbet üzülüyorlar. Ancak bizim kadar olamaz. Çünkü biz bunu hep bedenimizde yaşıyoruz. O malum günler yaklaştıkça stresleniyoruz. Tuvalete gitmeye korkar oluyoruz. O kırmızılığı gördüğümüz an kalp atışlarımız hızlanıyor , başımızdan resmen kaynar sular dökülüyor. Kimse bizi teselli edemez oluyor o an.. Hiçbir kelime teskin etmiyor.

Ama sonra ne oluyor. Hayat devam ediyor arkadaşlar. Umutlarımız yeniden yeşermeye başlıyor. Düştüğümüz yerden kalkıp doğruluyor önümüze bakıyoruz. Yeni bir aya , yeni bir başlangıca yürümeye başlıyoruz.

Allahtan bu ölüm gibi birşey değil. Sevdiklerimize Allah uzun ömürler versin. Allah göstermesin birinin yokluğu bile hayatımızda ne büyük boşluklar oluşturabilir. Ve onların geri dönüşü olamaz. Bizim yapabileceğimiz birşey yoktur. Dualar etsek yakarsak yalvarsak geri getiremeyiz.

Bu doğumdur , can buluştur. Dualar ederiz , derman ararız , çalışırız , üzerime düşeni yapar , dikkat ederiz doktor tavsiyelerine ve deneyimli arkadaş ile dostlarımıza. Her ay yeni bir başlangıcımız olur. yeterki ümidimizi kaybetmeyelim.

Ben her ay hastalandığımda çok üzülüyorum. Yıkılıyorum. Ama 2 gün bile sürmüyor bu üzüntüm. Kendimi üzmemem gerektiğini biliyorum. Moralimin yüksek olmasının gerekliliğini de. Ben iyi olmazsam , ben sağlıklı olmazsam ona koşacak gücüm olmazsa o mutluluğu asla yakalayamam.

Hastalandığımızda bildiğiniz gibi rahmimiz yenilenir. Kendini atar. Yeni bir aya kendini hazırlar. İşte ben de böyle yapıyorum. O 5 gün de atıyor kendini , temizliyor , ben de 2 günde. O ağlıyor ben ağlıyorum. Ama sonunda ikimiz de hazırlanıyoruz yeni bir aya rahmimle beraber. Kırılan ümitlerimi , hayallerimi bir kenara atıyorum. İkimiz yeni doğmuş gibi heyecanla doluyoruz. Varsın olmasın , 2 gün daha üzülür yine dinelirim ayaklarımın üstünde.

Ne kadar uzakta bilmiyorum. ne zaman varırım bilmiyorum. Ama bildiğim birşey var. Benim bebeğim bana gelmek için sabırsızlanıyor. Ben ona yürürken o da bana doğru geliyor. Belki yol uzun , geç kavuşacağız. Ancak ben doğrulmazsam , ben güçlü olmazsam , ben üzerime düşenleri yapmazsam , ben Allah'a inanıp dua etmezsem bir arpa boyu bile yol alamayacağım. bütün ay ağlayıp sızlar ve kafama takarsam , arkamı dönersem , küsersem , hele ki isyan edersem ; yolun sonundaki mükafatıma asla ulaşamam.

Siz de ümidinizi kaybetmeyin canlarım. Daha gidecek çok yolumuz olsa da , geçmiş günlerimizi saymayacağız. Daima ileri , hep ileri bakacağız. ufukta da olsa onu göreceksiniz. İmkansız diye birşey yoktur. Uzakları yakın eden bizim içimizdeki pozitif düşünce ve güç olacaktır. Hepinizi öpüyorum. Allah bizim yüzümüzü de güldürecektir. a.s.

nevrosky canım bu içten vede güzel yazını bizimle paylaştığın için kendi adıma çok teşekkür ederim sana sonuna kadar katılıyorum tamamen seninle aynı düşüncelere sahibim Rabbimden hayırlı zamanda eli ayağı düzgün hayırlı evlat istiyorum tabii sabrınıda istiyorum isyana girmiyor yıkılmıyor dediğin gibi her ay tekrar yeni bir aya umutlanıyorum zaten kırmızıları gördüğün an üzülüyor sonra kendini toparlıyorsun ve tabii hemen adetinin bitip tekrar bekleme sürecine o heyecana gelmek istiyorsun yaa hayatta bunun bile bir tadının olduğuna inanıyorum herkes yaşaması gerekeni yaşıyor arkadaşlar inanın bana yani bu forumda o kadar okudumki kimisi istemediği halde kazara kalıyor kimisi yıllarca yanıyor tutuşuyor kalamıyor kimisi imkansız deniliyor ama hamiş kalıyor kimisi istemiyor çok dikkat ediyor ama hamiş kalıyor yani demem oki Rabbim herkese ne zaman nasip etmişse o zaman verecek bizlerde bu zamanı sabırla beklemek için bol bol dua etmeli vede dayanabilme gücü için mevladan sabır istemeliyiz

İşte budur. Bu pozitif düşünce ile hem hedefimize bir adım daha yaklaşıyor hem de bizi sevenlerin bizim için daha fazla üzülmelerini engelliyoruz. Hepimizin sevenleri var. O birinci derecedeki yakınlarımız bizim bir damla gözyaşımıza dayanamazlar. Ağlayıp , üzülerek , karamsarlığa kapılarak inanın bu çemberi kendi kendimize büyütüyor ve sevdiklerimizi üzüyoruz. O gün gelip sevindiğimizde belki bütün üzüntüler geçecek , unutulacak. Ama ömrümüzün o kısımları yaşanmamış derecede boşlukla geçmiş olacak. Kimseye üzülmeyin demiyorum sadece kendinizi hırpalamayın. Kahretmeyin kendinize. Zehretmeyin şu günlerinizi kendinize ve çevrenizdekilere. Öptüm sizi anne adayı adayları. Bugün anneler günü kucağımız boş diye de üzülmeyin. O kutsal varlıklara hergün anneler günüdür. Bu arada bütün annelerin ve annelerinizin anneler gününü kutluyorum. a.s.

CANIM AĞZINA SAĞLIK düşüncelerini çok güzel anlatmışsın .
pAYLAŞIM İÇİN SAĞOL
SABRIN SONU SELAMETTİR
RABBİM NEYLERSE ,GÜZEL EYLERR

ne güzel yazmışsınız pozitif olun diye ama ben artık yapamıyorum sanırım
dilerim hepimiz en kısa sürede bebişlerimize kavuşuruz

bizim gibi isteyen kimseyi bekletmesin rabbim

hepimizin anneler günü kutlu olsuna.s.

nevrosky paylaşımın çok güzel canım ya.biraz daha moral buldum yazınla.dularımz birgün kabul görecek.bizde sahip olacağz güzel bebişlere.allah hepimize ikiz versin diyom ben.bekledğmz yıllarn acısını çıkaralım.ve seneye anneler gününü bizim canımzdan bir parça olan bebişlermz kutlasn.aminnnn.

nevrosky valla içimden geçenleri birebir yazmışsın gerçekten çok güzel çok duygulandım yazdıgın herşeye katılıyorum biz elimizden geleni yapıyoruz gerisi yüce ALLAHIMA kalmış o ne derse o..allah herkeze eli ayağı düzgün evlatlar hayırlı evlatlar versin inşallah en kısa zamanda..ama unutmayın ki bu bizim için bir sınav isyan etmek yok..allah şükredelimm.

banada bırsey demedıler nehırcım ama dr 2 tane test verdı sonucundan sonra bellı olacak ona gore hareket edecegız
sen korunma bencede bana bıle kurtaj olmama ragnmen sadece son adet tarıhım bellı olsun dıye korun dedı kurtaj olmadıysan hıc gerek yok canım.
Allah sıfalar versın canıma.s.

kızlar hiç moral bozmak yok pozitif düşünmemiz gerekiyor... biliyorum zor beklerken hayal kırklıkları yaşamak ama yüce rabbime sığınıp beklemeliyiz sabırla meleklerimiz tez zamanda gelir inşa.s. ben de bu sabah dok gittim tahlillerimi yarın alıcam dok muayanede bir sorunun yok ben senin çocuğun olacağına inanıyorum dedi ve sende bir sorun yok dedi bazen düşüklerin sebebi bilinemiyormuş işte içim biraz bu sözlerden sonra rahatladı en kısa zamanda çalışmalara da başlıcamsırnaşık şey önümde kocaman aylar varr inş hep birlikte arkadaşlar umudumuzu yitirmeyelim bende çok zaman korktum acaba hiç mi olmayacak çocuğum diye ama inanıyorum ben umutluyum olacak :dance::enbuyukkk:

canim arkadasim ,tabikide olur bebegin Allahin izninle umudunu hic yitirmre ,insallah tez zamanda gelicek bebislerimiz bize ...

canim arkadasim ,tabikide olur bebegin Allahin izninle umudunu hic yitirmre ,insallah tez zamanda gelicek bebislerimiz bize ...

sağol canım benim güzel dileklerin için teşekkür ederim... ayrıca sende sıkma canını yaa bu sitres yokmu bu çok etkiliyor gebeliği bugün dok bana sitres yapıyorsun boşuna dedi gerçektende öyle sırnaşık şey

bende 4 kez kaybettim bebeğimi hamile olmayıda çok istiyorum ama sağlıkla bebeğimi kucağıma almayı daha çok inşallah en kısa zamanda bizimde dualurımıız kabul olur

canım süpersin yaaa ellerine sağlıkka.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…