Umudunu Kaybettiği Anda Hamile Kalan OLdu mu?

35 yasindayim. 8.5 yil süren ilk evliligimde hic hamile kalmadim. Nasil bi duygu ve özlem oldugunu cok iyi biliyorum. İkinci evliligimde iki kez dusuk yasadim takip eden dr normal yolla olmaz cocugunuz tup bebek merkezine en kisa surede basvurun dedi. Dr degistirdim ertesi ay hamileydim hemde tedavisiz. Kizim 16 aylik. Simdide oglumuz olacak nasipse. Zamani vakti var diye inaniyorum ben. Her nerede isteyen arzulayan varsa Rabbim once göbeğini sonra kucağını doldursun insallah. Kimin duasi kabul olur bilinmez.

Bende hiç ummadığım anda hamile kalanlardanım canım. Yaşım şuan 37 5 senelik evliyim geç evlendik biraz. O yüzden evlenir evlenmez çocuk sahibi olmak istedik. İlk altı ay bekledik olmadı.sonra doktora gittik tedavi süreci başladı. İlk ilaç kullandım 3 ay olmadı. arkasından 2 aşılama oldu yine olmadı. Bunlar çok yıpratıcı süreçler her seferinde umudum biraz daha tükendi. Doktor son çare olarak tüp bebeğe yönlendirdi bizi. İlk adetimde gitmemi söyledi. Bende adet oldum zannederek tüp bebek merkezine başvurdum. Doktor baktı herşey uygun tedaviye bsşlayalım dedi kullanacağım ilaçları aldık başladık hemen. Ama bi terslik vardı adetim her zamanki gibi değildi tam gelmiyordu bunu dr. Da söyledim normsl strestendir dedi ama içimdeki sesi dinleyek test ysptım çift çizgi çıktı. İnanması güç ama hamileydim hemde ilaçlara başlamışken. Doktorda inanamadı aslında bana test yapmadan tedaviye başladığı için suçluydu. İlaçlar kesildi ileriki zamanlarda kese göründü kesenin içinde bebek göründü ama bir türlü kdlp atışı gerçekleşmedi maalesef kürtaj olmak zorunda kaldım. Hayatımda yaşadığım en kötü andı. 3 yıldır umutla beklediğim bebeğim umudum ellerimin arasından kayıp gitti. Bunu kullsndığım ilaçlara bağlıyorum her ne kadar tüp bebek tedavisini yspan doktor bunu kabul etmesede. Çok uzun yazdım biliyorum umarım okursun sana umut olur. Neyse benim moral sıfır bide korunma verdi doktor 3 ay. Ama bu sefer ben doktoru dinlemedim 2 ay sonra tekrar hamileydim hiç beklemiyordum bu kadar erken gelebileceğini ama mucizem karnımdaydı ve bu sefer sağlıklıydı şuan 1 yaşında ve ben ona bakınca yaşadığım tüm olumsuzlıkları unutuyorum.Rabbim dileyen isteyen herkese anneliği tatdırsın en kısa zamanda sana da nasip etsin inşallah canım...

Kuzenimin kızı çok ciddi bir rahatsızlık geçirdi. Stresten, Eşi yaklaşık 2 senedir regl olamıyormuş. Doktorlar, Menopoz demiş artık, ki çok doktora gittim diyor. Kendisi de baya kilolu bir bayan. Eşine ağzımın tadı Yok demiş, o Da kızı rahatsız olduğu için kimsenin ağzının tadı olmadığını söylemiş.
Sonra bir sebepten doktora gidiyor ve tesadüfen 5 aylık hamile olduğunu öğreniyor. Şimdi 7 aylık ve bir erkek bebek geliyor kısmetse...
Yani, ol deyince oluyor.
Bu arada, ben de umutla bekleyenlerdenim.

Bende ilk tüp denemem uyduruk oldugunu düşündüm tek embriyo ile birde 2 koyalım oldum ben bir sene sonra.olmazsa kendime göre bir yol çizecektim.hiçbir zaman imkansız olduğuna inanmadim.anne olmak istiyordum.kocama özel çocuk yapayım diye düşünmedim.çünkü çocuk doğrulacak adam ararsak çocuk dogurmak istemez kadınlar bence.

Gözünü seveyim pko olanlar hastalıklarını bu kadar abartmasın bu kadar ortalıkta dert yanmasın en kötüsü 2 yıla hamile kalıyor. %90i 1 yıla hamile. Artık pkk olanların dert yanmasından gına geldi. Üye gidin doktorlara mucize beklemeyin ne yazık ki herkes bir anlık mucizeyle sahip olacak kadar şanslı olmuyor.
Benim rezerv azlığı, yumurta tembelliği var boş yumurta sendromu şüphesi var eşimin varikosel yüzünden morfoloji sorunu var. Hâlâ umudumuz var.

Arkadaşlar umut dolu hikayelere çok ihtiyacım var keşke anne olmak bu kadar zor olmasaydı
Ben kuzum 6 yıl olmadı en sonunda kabullendim ben hiç anne olamayacağım dedigim anda hamile olduğumu ogrendim.
Tabi dua ve tedavimi bırakmadım.
Rabbim senin ve tüm isteyenlerin yüzünü güldürsün yaşamayan anlamaz çünkü.

Gözünü seveyim pko olanlar hastalıklarını bu kadar abartmasın bu kadar ortalıkta dert yanmasın en kötüsü 2 yıla hamile kalıyor. %90i 1 yıla hamile. Artık pkk olanların dert yanmasından gına geldi. Üye gidin doktorlara mucize beklemeyin ne yazık ki herkes bir anlık mucizeyle sahip olacak kadar şanslı olmuyor.
Benim rezerv azlığı, yumurta tembelliği var boş yumurta sendromu şüphesi var eşimin varikosel yüzünden morfoloji sorunu var. Hâlâ umudumuz var.
Rabbim seninde yüzünü güldürsün InşAllah.

Ya tesadufmudur algıda secicilikmidir hep böyle konular denk geliyo hep aynı şeyi yaxıyorum ama 5 sene sonra spiralle hamile kaldım hemde çıkarttırcakken vazgecip çıkarttırmadım o ay hamile kaldım.nasipte varsa oluyo bi şekilde:)))) Allah isteyen herkese versin kim ne derse desin umudunuzu kaybetmeyim o bu vesile kür tüp bebek tedavi vesilesiyle yine olur.Nasipte yoksada Hayırlısı böyleymiş demek lazım

Bende size katiliyorum ..umudunuz devam etsin insalahh benim eşimde 0 morfoliji 2 milyon spermle dogal hamile kaldim öncesinde 6 negatif tup dememem var hic dondurulmus embriyo bile yapamiyoduk her tedavi sifirdan yapildi ..doktor yipranmayin bırakin tedaviyi dedi ben hep umut ettim ve dogl yoldan kavustum ogluma darisi size insalahhh

2 miyon operasyonu sonrasında Doktor şubat ayına kadar bekle eğer hamile kalanazsan aşılama yapalım demişti geçen Ocak ayı ile en son 14 Ocak'ta adet görmüştüm ve Şubat 14 de hamile olduğumu öğrendim gerçekten büyük bir mucize 5 yıl sonra ilk defa hamile kalmıştım sevincim yarım kaldı Dış gebelikte gebelik sonlandırıldı sonrasında aşılama denedim negatifle sonuçlandı arkasından tüp bebek sürecine girdim yine bir kez daha miyom operasyonu oldum Mart ayında transfer oldum pozitif de yine büyük bir mutluluk ama sadece 6 gün sürdü biyokimyasal gebelik tanısı konuldu umudumu kaybetmeden devam ediyorum oglumada 14 ay korunmasız ilişki sonunda hamile kalmıştım inşallah meleklerimiz bizi çok bekletmez

Ben varım. Tüp bebek tedavisine başladığım hafta hamile olduğumu öğrendim. Bir türlü adet olamıyordum tedaviye başlamak İçin adet olup bitmesini bekliyordu doktor , bir türlü hastalanmayınca bir test yapalım dedi sonrada söktürücü vereceğim dedi. Amaaaa test sonucu oğluşuma hamile olduğum çıktı ortaya şimdi 2,5 yaşında. Bu arada hamile kalabilmek için 4 ay clearblue çift hormon göstergeli ovilasyon testi ve preseed jel kullanmıştım işe yaradılar

Birinci gebeliğim düşükle sonuçlandı 7.haftada gelişimi durduğu için. Kürtaj olmak zorunda kaldım. 3 ay aradan sonra deli gibi yumurtlama günü takipi yaptım, zevk almaya almaya eşimi ilişkiye zorladım hep. Adete 2-3 gün kala her ay kan testi yaptırdım ama sonuç hep negatif. Ocak ayında takip etmemeye karar verdim, adet günümü bekleyip hormon testi yaptırmak istedim bir sorun olmadığından emin olmak için. Sadece canımız istediğinde ilişki oldu. Nasılsa bu ay da olmaz dedim ve dört gözle adetimi bekledim. Tabi beklediğim adet o ay gelmedi ve ikinci çizgiyi gördüm :)

Arkadaşlar umut dolu hikayelere çok ihtiyacım var keşke anne olmak bu kadar zor olmasaydı

Bennn :))
7 yıllık evliyim. 28 yaşında evlendiğim için hep çocuk istedim. Olmadi tabi. Myom vardı ameliyat oldum sonrası tam bir muamma
Ilaç tedavisi iğne tedavisi yumurta takipleri asılama tüp bebekler...
Artık programlanmış gibiydim sürekli bu ay ne yapılacak diyordum
Ilk tüp bebeğim dışında hepsi negatifti. Onda da kuzumun kalbi zayifti yaşamadı ve 3 aylıkken kurtaj oldum
Yeniden tüp tedavisine başlayacaktım. Eşim şehir dışındaydı 1 defa yanima geldi yumurtlama günüm gelmemişti moralim bozuldu amann nasıl olsa tedavi olacağım dedim
Adetimeyakın idrara sık çıkmaya başladım ama hamilelik hic aklımda yok dolaşmaya çıkmıştım eczaneden test alayim dedim eve geldim yaptım pozitif.
Allahım yapmadık gönül koymazmış sana da yardim etsin insaallah tez vakitte kucağına al canim

Bende size katiliyorum ..umudunuz devam etsin insalahh benim eşimde 0 morfoliji 2 milyon spermle dogal hamile kaldim öncesinde 6 negatif tup dememem var hic dondurulmus embriyo bile yapamiyoduk her tedavi sifirdan yapildi ..doktor yipranmayin bırakin tedaviyi dedi ben hep umut ettim ve dogl yoldan kavustum ogluma darisi size insalahhh
Amin Allah isteyen herkesin kucağını doldursun.

Karşı komşum var rahim ameliyatın dan sonra doktor ben çocuk dogururum bu kadın doguramaz demiş kv sine şimdi üç çocuğu var ...

Back
X