Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Galiba umudumu yitirmek uzereyim
Aglamakli bir ruh hali icerisindeyim kizlar
Galiba hasta olacagim sivilce ciktihastalandın mı?
Bende adet oncesi kasik agrisi olmazdi bazi aylar goguz agrim olurdu abcak 10 gundur kasik bel bacak agrisi cekiyordumKasık agrilarim basladi ve meme uclarim agriyo ayni adet oncesi olanlar bunlar![]()
Hasta mi oldun kuzumUmutsuz vaka ben buyurun
Ay sivilce bende 15 gun onceden cikti alakasi yok bence:)Bende adet oncesi kasik agrisi olmazdi bazi aylar goguz agrim olurdu abcak 10 gundur kasik bel bacak agrisi cekiyordum
Ancak sivilce de cikinca umudumu kaybettim sanki![]()
Insallah alakasi yokturAy sivilce bende 15 gun onceden cikti alakasi yok bence:)
Bendensin canim sende ama ben birde bu ay tedavi gordum catlama ignesi vuruldum ona ragmen adet olucam sanirimBende adet oncesi kasik agrisi olmazdi bazi aylar goguz agrim olurdu abcak 10 gundur kasik bel bacak agrisi cekiyordum
Hamilelik belirtisi içinde aynı belirtiler geçerli. Canınızı sıkmayınKasık agrilarim basladi ve meme uclarim agriyo ayni adet oncesi olanlar bunlar![]()
Insallah olmazsin insallah hayirli haber verirsin bize canimBendensin canim sende ama ben birde bu ay tedavi gordum catlama ignesi vuruldum ona ragmen adet olucam sanirim
Umudunu niye kaybediyorsun canım ya? Arkadaşım hamile suratında çıkmadığı kadar çok sivilce çıkmıştıBende adet oncesi kasik agrisi olmazdi bazi aylar goguz agrim olurdu abcak 10 gundur kasik bel bacak agrisi cekiyordum
Bilmiyorum canim ya hep adet doneminde cikan yerde cikti sabah gorunce tamam dedim yakindjr hasta olmamUmudunu niye kaybediyorsun canım ya? Arkadaşım hamile suratında çıkmadığı kadar çok sivilce çıkmıştı![]()
ben deUmutsuz vaka ben buyurun
Oyle dusunme canimmay kızlar bende ytırdım ya ıkı bucuk yıldır olmuyorsebebsız ınfertılıte ya ıkı aşılamam var negetıf... artık umudumu kaybettım bu ay ovu testı aldım ama bılemıyorum yıne olmuycak
Hasta mi oldun kuzumBen de
ben de