Umudunu yitirenler gelsin :(

Kasık agrilarim basladi ve meme uclarim agriyo ayni adet oncesi olanlar bunlar :110:
Bende adet oncesi kasik agrisi olmazdi bazi aylar goguz agrim olurdu abcak 10 gundur kasik bel bacak agrisi cekiyordum
Ancak sivilce de cikinca umudumu kaybettim sanki :(

Hikayeni bilmiyorum ama umudunu yitirme Allah sanada verir bir melek. Hiç bebeği olmaz denilenlerin bebeklerini kucaklarım aldıklarını gördüm. ALLAH verecekse olacak zaten kendini üzme.

Bende adet oncesi kasik agrisi olmazdi bazi aylar goguz agrim olurdu abcak 10 gundur kasik bel bacak agrisi cekiyordum
Ancak sivilce de cikinca umudumu kaybettim sanki :KK43:
Ay sivilce bende 15 gun onceden cikti alakasi yok bence:)

Bendensin canim sende ama ben birde bu ay tedavi gordum catlama ignesi vuruldum ona ragmen adet olucam sanirim

Bendensin canim sende ama ben birde bu ay tedavi gordum catlama ignesi vuruldum ona ragmen adet olucam sanirim
Insallah olmazsin insallah hayirli haber verirsin bize canim
Beklemesk cok kotu heleki boyke durumda
10 dk da bir lavaboya gidiyorum acaba hasta oldum mu diye
Hep akinti yasiyorum
Ve kendimi lavaboya atiyorum
Oh sukur olmadim diyorum ama bilemiyorum 1 eylule az kaldi :(

Umudunu niye kaybediyorsun canım ya? Arkadaşım hamile suratında çıkmadığı kadar çok sivilce çıkmıştı ;)

Umudunu niye kaybediyorsun canım ya? Arkadaşım hamile suratında çıkmadığı kadar çok sivilce çıkmıştı :KK66:
Bilmiyorum canim ya hep adet doneminde cikan yerde cikti sabah gorunce tamam dedim yakindjr hasta olmam
O ruh haliyle dolandim durdum

ay kızlar bende ytırdım ya ıkı bucuk yıldır olmuyor :( sebebsız ınfertılıte ya ıkı aşılamam var negetıf... artık umudumu kaybettım bu ay ovu testı aldım ama bılemıyorum yıne olmuycak

ay kızlar bende ytırdım ya ıkı bucuk yıldır olmuyor :KK43: sebebsız ınfertılıte ya ıkı aşılamam var negetıf... artık umudumu kaybettım bu ay ovu testı aldım ama bılemıyorum yıne olmuycak
Oyle dusunme canimm
Elbet rabbim nasip etmistir ama zamani var iste
Biz kullar gercekten sabirsisiz
Sen duani esirgeme ve elinden geleni yap
Tevekkul et insallah rabbim oncelikle sana nasip eder
O gecen yillarin sefasini surersin

Back
X