• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

UMUDUNUZU EN KAYBETTIGINIZ AN

ojelikizzz

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Nisan 2014
101
15
38
Denizli
Kizlar hic sevgilim olmadi belki biliyosunuzdur 23 yaşındayım. Sevgilim olmadi ama begenilmedigimden falan degil, ben asik olabilecegim biriyle hic karsilasmadigimdan ya da begendiklerimin zaten bir iliskileri olmalarindan. Bu aralar tekrar karamsarlastim. Biliyosunuz insanin psikolojisi cok garip bazen umruna takmazken bazen asiri derecede kafana takabiliyorsun.

Konuma gelince buraya yazdim ki cunku dedigim gibi bu ara tekrar umudumu yitirdigim bir donemde gibiyim. Acaba sizin aranizda da benim durumumda olan

veya umudunu tamemen kestigi anda aradigi kisiyi bulan

ya da hayatinin askinin yine tam umudunuzu kestigi anda sizi buldugu

veya eski hoslandiginiz-sevgiliniz vs. birinin hic beklemedigi anda ona yazan falan vs. oldu mu??

Biliyorum bir sure sonra Allah ne zaman isterse o zaman karsima cikaracak fikrine tekrar donucem ama iste dedim ya bu ara bir karamsarlik var yine ustumde, sizler hikayelerinizi yazarsaniz belki biraz umut olur daha cabuk atlatirim diye düşünüyorum :)

Kuzum ben tam dedim ki aşk anlamında benim şansım yok, erkekler tarafından hep kandırılacağım en iyisi bütün erkeklerden uzak durmak. İşte tam o dönem karşıma hayattaki en büyük şansım sevgilim çıktı. Emin ol seninde çıkacak. Sende çok mutlu olacaksın ve bugünlere gülüp geçeceksin :KK54:

Umudunu Kaybetme ..
HIC UMMMADIGIN ANDA O INSAN CIKAR KARSINA ..

Dogru insan olmasa ve karsina ciksa adikmis gibi davransa dahami iyi ?
Istelik yasin cok genc zamanla olucak:)

Bende Umudumu kaybetmistim hatta artik ciksada istemiyorum derdim :)
ve hic ummadigim anda esimle tanistim ve inan bana hic umursamadim cunku artik istemiyordum 25 yasindaydim esimle tanistigimda , suan 27 yasindayim , flört ettik ciktik gezdik , nisanlandik evlendik , bebis bekliyoruz:)
halla bana tuhaf gelir ne cabuk . oldu hersey diye :)
kader kismet ama , sen hic beklemedigin bir anda o insan cikiyor karsina ..
hemde hic tahmin etmedigin bir yerde.

eşim benim karşıma ummadığım anda çıkıvermişti.bi baktımki aşık oluvermişiz..sevgililik dönemi,askerlik dönemi,nişanlılık derken evlendik..illa biri olsun hayatımda diye hayatına birini sokarsan çok mutsuz olursun.herseyi akışına bırak

Bunun aşık olmasi var gezip tozmasi var alışıp bağlanilmasi var bide üstüne ayrilip aşk acisini cekmesi var :) acele etme boşver. Sosyal hayatin nasil okuyomusun çalişiyomusun en önemlisi de arkadaşlarinla disarida vakit geciriyomusun

Benim esimde ummadigim hatta evlilik dusucem dahi yokken cikti ve isik hiziyla evlendik nerdeyse :D ilk ben bile noldugunu anlamadim

Bunun aşık olmasi var gezip tozmasi var alışıp bağlanilmasi var bide üstüne ayrilip aşk acisini cekmesi var :) acele etme boşver. Sosyal hayatin nasil okuyomusun çalişiyomusun en önemlisi de arkadaşlarinla disarida vakit geciriyomusun

Mezun oldum evdeyim, atanana kadar da sosyal hayatim 0 gibi bir sey canim.

Kuzum ben tam dedim ki aşk anlamında benim şansım yok, erkekler tarafından hep kandırılacağım en iyisi bütün erkeklerden uzak durmak. İşte tam o dönem karşıma hayattaki en büyük şansım sevgilim çıktı. Emin ol seninde çıkacak. Sende çok mutlu olacaksın ve bugünlere gülüp geçeceksin :KK54:

Evet oyle canim da ne bileyim aklima geliyor bazen diyorum iste lisede olmadi, üniversitede olmadi, kurslara gittim, dershanelere gittim olmadi, bazi arkadaslarimin arkadaslariyla ayni ortamda bulunma sansim oldu o zaman da olmadi. Simdi memur olup atanicam is yerinde hep gobekli, takim elbiseli yasli adamlardan olucak asil yasitlarimin,genclerin oldugu sosyal ortamlarda olmadi simdi yine orada da olmaz nereden cikabilir ki baska karsima diyorum. Bir de cevremde cok hos ama yasi gecmis ama hala bekar insanlari gorunce iste :/

Son düzenleme:
İnş en yakin zaman da atanirsin. Sosyal hayatin canlandigi zaman karşina birilerinin cikma olasiligi cok daha fazla acele etme hayatinin tadini cikarmaya bak

Universiteye gittim.aklimda ask erkekler hicbirsey yoktu guzelce okulumu okur evime doner zamani gelincede aileminde onayyladigi biriyle mantik evliligi yaparim diye dusunuyordum. Ben boyle dusunurken aski arayan ev arkadaslarim vardi.Okul acildi ilk bir ay icinde esimle tanistik.ikinci ay cikmaya basladik.okul hayatim onunla gecti.sonra evlendik .ekim ayinda 2. Evlilik yildonumumuzu kutlucaz..ocakta da allah nasip ederse bebegimizi kucagimiza alicaz.aski arayan arkadaslarimda hala aramaya devam ediyorlar..demem o ki bu isler kismet isi.nerde ne zaman cikacagi belli olmaz.

Kizlar hic sevgilim olmadi belki biliyosunuzdur 23 yaşındayım. Sevgilim olmadi ama begenilmedigimden falan degil, ben asik olabilecegim biriyle hic karsilasmadigimdan ya da begendiklerimin zaten bir iliskileri olmalarindan. Bu aralar tekrar karamsarlastim. Biliyosunuz insanin psikolojisi cok garip bazen umruna takmazken bazen asiri derecede kafana takabiliyorsun.

Konuma gelince buraya yazdim ki cunku dedigim gibi bu ara tekrar umudumu yitirdigim bir donemde gibiyim. Acaba sizin aranizda da benim durumumda olan

veya eski hoslandiginiz-sevgiliniz vs. birinin hic beklemedigi anda ona yazan falan vs. oldu mu??

Biliyorum bir sure sonra Allah ne zaman isterse o zaman karsima cikaracak fikrine tekrar donucem ama iste dedim ya bu ara bir karamsarlik var yine ustumde, sizler hikayelerinizi yazarsaniz belki biraz umut olur daha cabuk atlatirim diye düşünüyorum :)
gecen sene 23 yasinda iken ve herhalde kimse olmayacak derken esim cikti karsima.. buyuk askla baglandim, cok sevdim.. ama umudumu kaybedisim, onun bencilligini empatisizligini kompleks ve paranoyalarini gormek ve asla duzelmeyecegini anlamakla oldu.. ve o artik 'eski' esim :) hayirlisini dile sen de

23 yasindayken senin gibi hayatimin askini ararken gittim alakasuz birine kapildim.sevgilim yok diye üzülüyordum.kimseyi begenmiyordum.sonra ne oldu elimde hayal kirikliklari.bence kendini rahat birak.isin varsa isine odaklan.o seni bulur zaten dikkatli ol vede.bu konularda toy oldugun icin erkekler tarafindan kolay kandirilirsin..

bu işler hiç belli olmuyor daha yaşın çokk çok genç radarlarını açık tut yeter :KK48::KK48::KK48:

20 yasima kadar iliski denilebilecek birsey yasamadim yani sevgililerim oldu guya ama hepsi de can sikintisindan. Universitede bir cocugu cok sevdim o da beni seviyordu onun da daha once bir iliskisi olmamisti ve bana bekle diyordu sevgili olmayalim okul bitsin direk nisanlanalim. Beklemem dedim araya arkadaslarini soktu ama o gun onu da bitirmistim kafamda. Liseden bir arkadasim bana 1 2 yildan beri bir cocuktan bahsediyordu gonlum dolu ya hic konusmayi kabul etmemistim sonra egitim icin yurt disina gidecekti aradim iyi yolculuklar dilemek icin. Veriyorum numarani dedi e ver bakalim diye cikti agzimdan. Ona da brnden bahsediyormus surekli ama onjn da gonlu doluymus o siralar, numarayi almis arama tusuna basmis ama sonra vazgecmis aramaktan benim tel calmis tabi bu arada. Bir saat falan sonra gordum cagriyi aradi sandim kisasini uzununu ne bileyim. O gece 4 e kadar konustuk. Ne ara sevgili olduk anlayamadim bile... 2 sene sonra da evlendik. Gecen hafta 1. Yilimizi kutladik ve cok mutluyuz Allah bozmasin. Nerden gelecegi belli olmuyor ve inan en guzel seyler hep beklenmedik anda geliyor. Dua et henuz bulmamisken.

Umudunu kaybetmek derken... Sen evlilik bazlı bir ilişki istiyorsun sanırım. Yanılıyor muyum??
Yaş kaç acaba?

Kul sıkışmayınca hızır yetişmezmiş lafına yürekten inanırım ve o kadar doğru ki...
Şöyle başlıyım okul dönenlerinde çok fazla kitap isterlerdi ve çok pahalılardı kara kara düşünürdüm ailem bunu nasıl alacak diye ama yüce rabbim yetişirdi hep birkaç gün sonra o kitap benim elime gelirdi kullanılmış ama tertemiz olarak.
Tam aşka ilişkilere olan inancımı umudumuyitirmişken Allah o önyargımıda yıktı, bir arıklıya bir doruklu illa ki vardor nasibe yazılı zamanda çıkagelir hayatının aşkı...
Ailecek para konusunda çok sıkıştığımızda illaki birinden borç alıyorduk, Allah saraıyor ama yıkmıyor çok şükür.
Bir işim vardı çok zor şartlar altında çalışıyordum haftalardır bunun sıkıntısını yaşıyorum ve o yerden çıktım ve başka yer buldum hamdolsun.
Yani her sıkıştığımda, umudum bittiğinde rabbim beni bırakmadı sizi de bırakmaz. Dönem dönem böyle sıkıntılar olur herkes yaşat bunu ama illakı herşey bir zaman sonra düzelir. Siz yeterki inanın ve karamsar olmamaya çalışın. Aldığınız her nefeste allaha dua edin. O sizi bırakmaz, umarım herşey gönlünüzce olur :)

Evet oyle canim da ne bileyim aklima geliyor bazen diyorum iste lisede olmadi, üniversitede olmadi, kurslara gittim, dershanelere gittim olmadi, bazi arkadaslarimin arkadaslariyla ayni ortamda bulunma sansim oldu o zaman da olmadi. Simdi memur olup atanicam is yerinde hep gobekli, takim elbiseli yasli adamlardan olucak asil yasitlarimin,genclerin oldugu sosyal ortamlarda olmadi simdi yine orada da olmaz nereden cikabilir ki baska karsima diyorum. Bir de cevremde cok hos ama yasi gecmis ama hala bekar insanlari gorunce iste :/
tam tersi asıl işe girdikten sonra kısmetin açılır merak etme.

Back
X