- Konu Sahibi ojelikizzz
Kizlar hic sevgilim olmadi belki biliyosunuzdur 23 yaşındayım. Sevgilim olmadi ama begenilmedigimden falan degil, ben asik olabilecegim biriyle hic karsilasmadigimdan ya da begendiklerimin zaten bir iliskileri olmalarindan. Bu aralar tekrar karamsarlastim. Biliyosunuz insanin psikolojisi cok garip bazen umruna takmazken bazen asiri derecede kafana takabiliyorsun.
Konuma gelince buraya yazdim ki cunku dedigim gibi bu ara tekrar umudumu yitirdigim bir donemde gibiyim. Acaba sizin aranizda da benim durumumda olan
veya umudunu tamemen kestigi anda aradigi kisiyi bulan
ya da hayatinin askinin yine tam umudunuzu kestigi anda sizi buldugu
veya eski hoslandiginiz-sevgiliniz vs. birinin hic beklemedigi anda ona yazan falan vs. oldu mu??
Biliyorum bir sure sonra Allah ne zaman isterse o zaman karsima cikaracak fikrine tekrar donucem ama iste dedim ya bu ara bir karamsarlik var yine ustumde, sizler hikayelerinizi yazarsaniz belki biraz umut olur daha cabuk atlatirim diye düşünüyorum :)
Konuma gelince buraya yazdim ki cunku dedigim gibi bu ara tekrar umudumu yitirdigim bir donemde gibiyim. Acaba sizin aranizda da benim durumumda olan
veya umudunu tamemen kestigi anda aradigi kisiyi bulan
ya da hayatinin askinin yine tam umudunuzu kestigi anda sizi buldugu
veya eski hoslandiginiz-sevgiliniz vs. birinin hic beklemedigi anda ona yazan falan vs. oldu mu??
Biliyorum bir sure sonra Allah ne zaman isterse o zaman karsima cikaracak fikrine tekrar donucem ama iste dedim ya bu ara bir karamsarlik var yine ustumde, sizler hikayelerinizi yazarsaniz belki biraz umut olur daha cabuk atlatirim diye düşünüyorum :)