Umudunuzu kaybetmeyin sonunda hamileyim

Pasakli54

Üye
Kayıtlı Üye
24 Mart 2016
28
8
6
41
Herkese merhaba, 33 yaşında 2. bebek için 3,5 sene uğraşıp sonunda hamile kalan anneyim.
Ilk bebeğime korumayı bıraktığım ay hamile kalmıştım ikinci bebek için 3,5 senede 5 ay yumurta takibi 3 çatlama iğnesi, rahim filmi her ay sonuç hüsran. Artık aşılama aşamasına gelmişti ki ikiz gebelik olur diye çekincelerim vardı çünkü bi oğlum var sadece ona bir kardeş istiyorduk:)) dedimki artık olursa olur olmazsa şükür bi evladını var allah ona sağlık versin. Bu ay hiçbirşeyde değişiklik yok herşey regl olacakmış gibi seyretti günüm 2 gün geçti ama her an olacakmış gibi kasık bel ağrısı Şişkinlik.. derken 7. günümde sağlık ocağında kan tahlili sonuç 4099.79 sonuç Hamileyim

Teşekkürler inşallah yarın ilk doktor kontrolüm var henüz keseyi görücez tez zamanda kalp atışlarını duymakta nasip olur inşallah.

Hayırlı olsun canim sağlıkla kucağına alırsın inşallah ben de gecen ay kurtaj oldum. Dua eder misin benim icin rabbim bana da nasip eylesin inşallah.

Amin inşallah allah her isteyenin kucağına doldursun. Geçmiş olsun sakın umudunu kaybetme bi kere hamile kaldıysan yine kalırsın hayırlısı olsun. Ben neredeyse 4 yıldır ilaç bile içmiyorum ya hamileysem diye beklemenin ne kadar zor olduğunu çok iyi biliyorum. Ne kadardır bebek istiyorsun

Back
X