19 aya girince boşverdim olursa olur olmazsa sınavım dedim umudumu kaybettim o ay hamile kaldım şuan 12 haftalık olduk. Takma demekle olmuyor biliyorum ama çok düşününce de olmuyor hiçbir problem yoktu bende de ama stres çoktu. Rabbim sana ve senin gibi bekleyen herkese hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inşAllah tez zamandaEvet kizlar malesef bu ayda olmadi 5. ay geride kaldi kimilerine gore erken ama bana gore olmayan her ay stres malesef. Herkesten takma bosver dusunme o zaman olur gibi laflar duyuyorum ama elimde degil fakat belki umut oluruz birbirimize. Sizler ne zaman bosverip oyle hamile kaldiniz? Var mi ornekler belki moral olur
Masallah canim rabbim saglikla kucagina almayi nasip etsin19 aya girince boşverdim olursa olur olmazsa sınavım dedim umudumu kaybettim o ay hamile kaldım şuan 12 haftalık olduk. Takma demekle olmuyor biliyorum ama çok düşününce de olmuyor hiçbir problem yoktu bende de ama stres çoktu. Rabbim sana ve senin gibi bekleyen herkese hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inşAllah tez zamanda
Bencede takılmaması gerekiyormuş asilama tüp bebek yaptik olmadi 1 kere kimyasal gecirdim kimyasal geçirdiğim ve geçen ay hiç takmadım esim rahatsızdı her ay ovilasyon yapıyordum geçen ay yapmadım ve 1 kere yaptik olmicak zaten rahatsız dedim ve hamileyim duyunca o kadar çok şaşırdım ki öncesinde söyleyen olsa saçmala kesinlikle olmaz 1 kereden olurmu ovilasyon bile yapmamıştımEvet kizlar malesef bu ayda olmadi 5. ay geride kaldi kimilerine gore erken ama bana gore olmayan her ay stres malesef. Herkesten takma bosver dusunme o zaman olur gibi laflar duyuyorum ama elimde degil fakat belki umut oluruz birbirimize. Sizler ne zaman bosverip oyle hamile kaldiniz? Var mi ornekler belki moral olur
Masallah canim Allah bagislasin sagliklaBencede takılmaması gerekiyormuş asilama tüp bebek yaptik olmadi 1 kere kimyasal gecirdim kimyasal geçirdiğim ve geçen ay hiç takmadım esim rahatsızdı her ay ovilasyon yapıyordum geçen ay yapmadım ve 1 kere yaptik olmicak zaten rahatsız dedim ve hamileyim duyunca o kadar çok şaşırdım ki öncesinde söyleyen olsa saçmala kesinlikle olmaz 1 kereden olurmu ovilasyon bile yapmamıştım
Bende öyleydim şu zaman yumurtaldim oldumu olmadimi bende takarım 1 ay hastalıktan takmadım 1 kere yapak dedik öylesine kısmetmiş takmamaya çalışırsanız olur bence bende olduMasallah canim Allah bagislasin sagliklahepsi umut oluyor banada ama kesin bu ayda takarim elimde olmuyor ki
Nasip demek yaBende öyleydim şu zaman yumurtaldim oldumu olmadimi bende takarım 1 ay hastalıktan takmadım 1 kere yapak dedik öylesine kısmetmiş takmamaya çalışırsanız olur bence bende oldu
Masallah Allah bagislasinBen de 9 ay boyunca her ay farklı yöntemler deneyip (klomen ve ovulasyon testleri de dahil) olmayınca boşverdim. Oyalanacak başka şeyler buldum kafamı sevdiğim başka uğraşlarla doldurdum ve o ay hamile kaldığımı öğrendim
Allah razı olsun canımMasallah canim rabbim saglikla kucagina almayi nasip etsinaminnn evet benimde elimde degil bende bi sorun cikmadi esimde bu ay gider ama bende artik takmak istemiyorum
İnşallah canımMasallah Allah bagislasinherkes oyle diyor gercekten ama iste ben basaramiyorum ya bu ay full baska seylere odaklanmaya caliscaam bende
Evet valla yani elimde olsa zaten takmayacam da elde degil ama ogrenmek zorundayim amin canim dualarini bekliyorumİnşallah canımben de aynısını düşünüyodum ya nasıl kafama takmayayım söylemesi kolay diye kızıyodum herkese :) gerçekten öyle oluyormuş ama inşallah senin de mutlu haberler alacağın gün çok yakındadır
Tamam canim sagol takip ederimAllah razı olsun canım. Instagram'da Mehmet Fatih Karslı diye bir doktor var Instagram kullanıyorsan o sayfaya bir bakmanı tavsiye ederim o doktor sayesinde bir çok kişi hamile kaldı. En iyisi canım ne kadar çok üzerine düşersek istersek o sınavımız oluyor sabretmek lazım ben rahim filmi çektirdim klomen kullandım çatlatma iğnesi kullandım olmadı. İnsan tedavi görünce bir beklentiye giriyor umut ediyor olmayınca da bir o kadar çok üzülüyor. Benim bebek haberi duymaya tahammülüm kalmamıştı bebek elbisesi görsem ağlamaya başlıyordum. Ama her namazımda istedim Rabbimden . Duanda ısrarcı ol canım pes etme benim gibi umutsuzluğa kapılma ben çok pişman oldum sonradan rabbim büyük hanesinde dolu elbet sana da verecektir.
Boşverdiğim ilk ay hamile kaldım ve aynı ay tüp bebek harici zor gözüküyor demişti doktorEvet kizlar malesef bu ayda olmadi 5. ay geride kaldi kimilerine gore erken ama bana gore olmayan her ay stres malesef. Herkesten takma bosver dusunme o zaman olur gibi laflar duyuyorum ama elimde degil fakat belki umut oluruz birbirimize. Sizler ne zaman bosverip oyle hamile kaldiniz? Var mi ornekler belki moral olur
3 ay denedim takvim yontemiyle olmadi sonra ovulasyon testi aldim onunla hamile kaldim ama dis gebelik oldunu ogrendim 5 haftalikken. Tedavi gordum 6 ay gebe kalmam yasakti zaten ovulasyonsuzda kalamiyorum diye dusunmustumkiii 5. Ayimda korunmama ragmen ozellikle altini ciziyorum korunmama ragmen hamile kaldim imkansiz diye dusundum ama oluyormus o yuzden hic umitsizlige kapilmayin allah ne zaman verecegini gercekten cok iyi biliyorEvet kizlar malesef bu ayda olmadi 5. ay geride kaldi kimilerine gore erken ama bana gore olmayan her ay stres malesef. Herkesten takma bosver dusunme o zaman olur gibi laflar duyuyorum ama elimde degil fakat belki umut oluruz birbirimize. Sizler ne zaman bosverip oyle hamile kaldiniz? Var mi ornekler belki moral olur
Bak gerçekten bu doğru. Biz belki 1 sene aralıksız denedik olmadı. Ondan önce de hiç korunmadik. Sonra saldık hatta ben dedim 2 ay sonraya doktora beraber gidelim neden olmuyor bir soralım dedjm. Bu arada tahliller herşey temiz. Gerçekten saldık düşünmedik yani pat oldu. Bak ben buna çok kizardim nasıl düşünmeyeceksin diye ama cidden öyle oluyormuşEvet kizlar malesef bu ayda olmadi 5. ay geride kaldi kimilerine gore erken ama bana gore olmayan her ay stres malesef. Herkesten takma bosver dusunme o zaman olur gibi laflar duyuyorum ama elimde degil fakat belki umut oluruz birbirimize. Sizler ne zaman bosverip oyle hamile kaldiniz? Var mi ornekler belki moral olur
Tamam canim sagol takip ederimevet bende adet olunca bugun biraz Allah affetsin resmen umutsuz oldum isyan edecektim o kadar uzuldum ki cok kapilmistim ama dedigin gibi israrci olup oluruna birakacm Allah dogru zamani biliyordur sende duani eksik etme
Allah duasında ısrarcı olanı sever canım. YouTube da "Allah (c.c) ve Hz Musa ile konuşan kadın(çocuğu olmayan kadının hikayesi) "diye bir video var kesinlikle onu izlemeni tavsiye ederim kısa 4 dakikalık bir video. Ederim tabiki canım bu dualar tek kendine istenmez ben hamile kalmadan önce bana ve tüm isteyenlere diye ederdim. Şimdi de ediyorum Rabbim bu hasretle yanan herkesin kucağını doldursun inşAllahTamam canim sagol takip ederimevet bende adet olunca bugun biraz Allah affetsin resmen umutsuz oldum isyan edecektim o kadar uzuldum ki cok kapilmistim ama dedigin gibi israrci olup oluruna birakacm Allah dogru zamani biliyordur sende duani eksik etme
Izlerim canim Allah razi olsun evet birbirimize ettigimiz dualar cok onemli sadece kendine istenilmemeli nende hem kendime hem isteyen herkese bol bol ediyorum insAllah rabbim kisa surede nasip eder bu stresi cekmek insani yipratiyor kac aydir sinirlerim cok bozuk esimede yansitiyorum ister istemez kotu wtkiliyor biziAllah duasında ısrarcı olanı sever canım. YouTube da "Allah (c.c) ve Hz Musa ile konuşan kadın(çocuğu olmayan kadının hikayesi) "diye bir video var kesinlikle onu izlemeni tavsiye ederim kısa 4 dakikalık bir video. Ederim tabiki canım bu dualar tek kendine istenmez ben hamile kalmadan önce bana ve tüm isteyenlere diye ederdim. Şimdi de ediyorum Rabbim bu hasretle yanan herkesin kucağını doldursun inşAllah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?