umudunuzu yitirmeyin sakın..

nefsim

şükürler olsun Allahım!!!
Kayıtlı Üye
1 Mart 2010
179
12
96
İstanbul
ben 8 aydır gebelik için uğraşıyorum arkadaşlar ve yumurtam çatlamıyordu en son ağustosta çatlatma iğnesi oldum tutmadı sonra eşime sperm testi yapıldı sayı iyiydi ama hızlı spermi sıfırdı yani doktora göre 100 milyon spermi var ama hızlı olmadıktan sonra bi işe yaramaz döllenmeyi hızlı spermler gerçekleştirir demişti. adet ol gel de yine klomenle iğneye başlayalım dedi ve biz geçen ay sadece 3 kere birlikte olduk hatta yumurtlama zamanımda eşim il dışındaydı. herşeye rağmen adetim gecikti 4 gün ve ben bugün test yaptırdım sonuç 7531 . sakın ümidinizi yitirmeyin arkadaşlar Rabbim yeter ki ol desin...

gözünüz aydın hayırlı uğurlu olsunnn bebişiniz canımmm gerçi değeriniz baya yüksek çıkmış belki çogul gebelikte olablir hayrlısı olsun dikkat edin

gözünüz aydın hayırlı uğurlu olsunnn bebişiniz canımmm gerçi değeriniz baya yüksek çıkmış belki çogul gebelikte olablir hayrlısı olsun dikkat edin

çok teşekkür ederim değer yüksek ewet yarın başka bir hastanede daha baktırıcaz inş. hayırlısı olsun da 2-3 farketmez, elhamdülillah buldum ya hayırlısıyla gelsinler inş...

canım tebrik ederim RABBİM sağ salim kucağına almayıda nasip eder inş. peki gebelik belirtilerin oldumu?

canım tebrik ederim RABBİM sağ salim kucağına almayıda nasip eder inş. peki gebelik belirtilerin oldumu?

teşekkür ederim canım. belirtilerim;

adet olmam gereken gün bel ağrım başladı, hala da var
karnıma ufak ufak kramplar giriyo
sabah 6 da kalktığımda midem bi karışık oluyo ama bulanmıyodu
bi de şu elle muayene olayı var ya ben onu yaptım parmağıma balon gibi bişi değdi.
bu ay çok rüya gördüm, rüyamda adet de oldum çocuk da doğurdum tatlı da gördüm ordan da şüphelendim biraz
göğüslerimde hiçbirşey yok baş dönmem yok kusma yok

böyle canım iştee

Back
X