Umumi tuvalet gibi hayatım gelen s..yor giden s..yor

Herşey üst üste gelmiş en iyisi heyytttt daha yokmu diye bağırmak herhalde
He bacım aynen.insanlar anlamıyorlar..hem bir derdim var forumlarında gezip gemide derdi olana "müniiiiş bokormoson bordo biri küfür odoyooooo"
Ama hayatıma ediliyor neden suç benim mi
 
Her problemi olan terbiyesizlesmek zorundami ben neler yaşadım o zaman ne yapmaliydim senin yaptginin bin katinimi boyle oonusan insanlara takintiliyim arkadas yaaaaaaa
 
Efenim gerçekten sıcılıyor hayatıma neden bu tepkiyi sıcanlara vermiyorsunuz..hayır ben sıçmıyorum ki .onşar sıçıyor.Bakın sizin yüzünüzden defalarca sıçmak yazdım..
Ya kusura bakma her yazdığın ayrı bir şeyi çağrıştırıyor ve basıyorum kahkahayı. bu yazdığın da ne alakaysa, vatandaş nereye zıçacak videosunu çağruştırdu yine güldüm.
Zamanla ,geçiyor hepsi sadece zaman gerek.
Sen beni güldürdün allah da seni güldürsün, klişesini çok içten bir şekilde senin için kullanmaktan başka bi yardımım dokunmayacak galiba sana.
 
Her problemi olan terbiyesizlesmek zorundami ben neler yaşadım o zaman ne yapmaliydim senin yaptginin bin katinimi boyle oonusan insanlara takintiliyim arkadas yaaaaaaa
Ay kız cok mu terbiyesizleştim hiç sıçmadın mı sen..yada pembe mi seninki..
Her derdi olan terbiyesizleşsin güzel teklif kabul edenler ..etmeyenler...kabul edilmiştir
 
Saol bacım derdimi sıkıcı anlatmak yerine doğal anlatmayı sectim .terbiyesizleştiysrm de he terbiyesizleştim a..na koyum.hihoyt
 
Hahha hahahhaaa bu konu kapanir sende gecici olarak pasiftir olursun mune geliyo kacinnnnnnn
 
Ya tamam gec su sicma mevzunu..
Derdini ac biraz.
Aldatildigini nasil ogrendin ne yaptin bitti mi iliskin?
Yalniz mi yasiyorsun? Tasinmak icab ederse hemen yer bulamazsan sana destek olacak akraba arkadas vs filan var mi?
Yeni bir is bulana kadar seni idare edemez mi simdi calistigin kurum?
Herseyin bir caresi bulunur.
 
Ay kız cok mu terbiyesizleştim hiç sıçmadın mı sen..yada pembe mi seninki..
Her derdi olan terbiyesizleşsin güzel teklif kabul edenler ..etmeyenler...kabul edilmiştir
Hadi ya seninki derdi biraz geçmiş ama normal bi insan olarak görmüyorum seni su yazindan sonra yada sahtesin
 
Aferin kız melisa.
En azından sansürlemişsin.
Gelen s...yor giden s...yor demişsin
Gelen soruyor giden soruyor
Gelen sövüyor giden sövüyor
Her kalıba uyuyor valla.
Sağlığın yerinde şükret, sevgiliyi s.et (abovv ne yazdım), yeni iş bulursun yeni eve çıkarsın yeni bir sayfa açmaya vesiledir belki bunlar.
 
Dogru cidden bazen oyle oluyor. Sıkma canini her batisin bir cikisi vardir. Ben hep Allah daha iyisini yazmistir diyorum. Niyeki oyle oldugu ortaya cikiyor. Her serde bir hayir vardir sozune inanirsan eger ileride bu yasadiklarinin aslinda sana daha iyi sekilde donecegini dusunuyorum. Daha once bana boyle soyleyenlere ha hayyt diyordum ama oyleymis. Yillarca yillarca sonra aslinda gecmiste olanin hayrima oldugunu defalarca gordum.
 
Yavl cidden oyle :) zamaninda askindan oldugum adamin aslinda kocaman bir fos oldugunu ogrendim. Evlensem kesin pisman olurdum. Adam evde anne babasiyla oturuyor ve calismayi hic dusunmuyormus ogrenince sok oldum. Hakim olmak istiyordum su an cok daha iyi bir hayatim var. Sehir sehir gezecektim belki. Annem babam soyle boyle diyordum kimse bana karismiyor, diledigim hayati yasiyorum. Cok duskun olsalar bana bu kadar ozgur olmazdim. Gecmise donup bakinca istedigim seyler olsaydi kesin berbat bir hayatim olurmus diyorum.
 
Birşey olmuyorsa daha iyisi olacağı içindir.
Olsun diye dua ettiğin şeye gün gelir olmadığı için şükredersin.
Bunlara kalpten inanıyorum.
Ve hayatımın dönüm noktasında olduğumu hissediyorum, geçmişten kurtulduğumu hissediyorum. Bazen çokta zorlamamak gerek akışına bırakmak gerek elimizden geleni yaptıktan sonra :)
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…