- 17 Mayıs 2016
- 1.832
- 1.862
- 133
- 51
- Konu Sahibi Melisagun08
-
Herşey üst üste gelmiş en iyisi heyytttt daha yokmu diye bağırmak herhaldeEvet tam olarak bu.
Sevgilim aldattı
Çalıştığım şirket küçülmeye gitti İşten çıkardı.
Ev sahibi evi satıyor
hihee hehüüü Ehe ehü hi hiiiii
Sıçtım sıctın sıctı
Sıçtık sıçtınız sıçtılar
Müne gıııız canını yediğim nirdesiiiin[/Q
Bi şevket abe vakasi daha@Mune Kazen abi
He bacım aynen.insanlar anlamıyorlar..hem bir derdim var forumlarında gezip gemide derdi olana "müniiiiş bokormoson bordo biri küfür odoyooooo"Herşey üst üste gelmiş en iyisi heyytttt daha yokmu diye bağırmak herhalde
Çık.Daha neler
Ya kusura bakma her yazdığın ayrı bir şeyi çağrıştırıyor ve basıyorum kahkahayı. bu yazdığın da ne alakaysa, vatandaş nereye zıçacak videosunu çağruştırdu yine güldüm.Efenim gerçekten sıcılıyor hayatıma neden bu tepkiyi sıcanlara vermiyorsunuz..hayır ben sıçmıyorum ki .onşar sıçıyor.Bakın sizin yüzünüzden defalarca sıçmak yazdım..
Ay kız cok mu terbiyesizleştim hiç sıçmadın mı sen..yada pembe mi seninki..Her problemi olan terbiyesizlesmek zorundami ben neler yaşadım o zaman ne yapmaliydim senin yaptginin bin katinimi boyle oonusan insanlara takintiliyim arkadas yaaaaaaa
Saol bacım derdimi sıkıcı anlatmak yerine doğal anlatmayı sectim .terbiyesizleştiysrm de he terbiyesizleştim a..na koyum.hihoytYa kusura bakma her yazdığın ayrı bir şeyi çağrıştırıyor ve basıyorum kahkahayı. bu yazdığın da ne alakaysa, vatandaş nereye zıçacak videosunu çağruştırdu yine güldüm.
Zamanla ,geçiyor hepsi sadece zaman gerek.
Sen beni güldürdün allah da seni güldürsün, klişesini çok içten bir şekilde senin için kullanmaktan başka bi yardımım dokunmayacak galiba sana.
Hahha hahahhaaa bu konu kapanir sende gecici olarak pasiftir olursun mune geliyo kacinnnnnnnAha geldi ahlak bekçisi.iki dakika bişey yazdırmıyorlar hayır yani beni buradan engelleyip ne yapacaksın boyun mu uzayacak .nedir bu Mune sevdası..bu kızın derdinin yanında sıçma sıcılma cok mu dert yani..haydi burdan da atın tam olsun..atın atın çekinmeyin Allah aşkına..buyrun efem
Hadi ya seninki derdi biraz geçmiş ama normal bi insan olarak görmüyorum seni su yazindan sonra yada sahtesinAy kız cok mu terbiyesizleştim hiç sıçmadın mı sen..yada pembe mi seninki..
Her derdi olan terbiyesizleşsin güzel teklif kabul edenler ..etmeyenler...kabul edilmiştir
siteden de banlandın !Evet tam olarak bu.
Sevgilim aldattı
Çalıştığım şirket küçülmeye gitti İşten çıkardı.
Ev sahibi evi satıyor
hihee hehüüü Ehe ehü hi hiiiii
Yavl cidden oyle :) zamaninda askindan oldugum adamin aslinda kocaman bir fos oldugunu ogrendim. Evlensem kesin pisman olurdum. Adam evde anne babasiyla oturuyor ve calismayi hic dusunmuyormus ogrenince sok oldum. Hakim olmak istiyordum su an cok daha iyi bir hayatim var. Sehir sehir gezecektim belki. Annem babam soyle boyle diyordum kimse bana karismiyor, diledigim hayati yasiyorum. Cok duskun olsalar bana bu kadar ozgur olmazdim. Gecmise donup bakinca istedigim seyler olsaydi kesin berbat bir hayatim olurmus diyorum.Aferin kız melisa.
En azından sansürlemişsin.
Gelen s...yor giden s...yor demişsin
Gelen soruyor giden soruyor
Gelen sövüyor giden sövüyor
Her kalıba uyuyor valla.
Sağlığın yerinde şükret, sevgiliyi s.et (abovv ne yazdım), yeni iş bulursun yeni eve çıkarsın yeni bir sayfa açmaya vesiledir belki bunlar.
Birşey olmuyorsa daha iyisi olacağı içindir.Yavl cidden oyle :) zamaninda askindan oldugum adamin aslinda kocaman bir fos oldugunu ogrendim. Evlensem kesin pisman olurdum. Adam evde anne babasiyla oturuyor ve calismayi hic dusunmuyormus ogrenince sok oldum. Hakim olmak istiyordum su an cok daha iyi bir hayatim var. Sehir sehir gezecektim belki. Annem babam soyle boyle diyordum kimse bana karismiyor, diledigim hayati yasiyorum. Cok duskun olsalar bana bu kadar ozgur olmazdim. Gecmise donup bakinca istedigim seyler olsaydi kesin berbat bir hayatim olurmus diyorum.
Başlık ilginç mi?Baslik ilgincmis.. takma kafana ya allah daha buyuk dert vermesin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?