Arabayı sattınız 600 bin miydi askerlik 280, kalan parayı ne yaptınız?Merhaba kızlar,
Daha önceki konumu bilen bilir eşimin askerliği sebebiyle arabayı sattık. Zaten onun için aramız kötüydü. Sürekli kavgalar ediyoruz huzurumuz yok. Dün akşam arkadaşlarımla buluşmaya çıktım. Eve geldiğimde uyuyordu sonra uyandı tekrar kavga etmeye başladık. O kadar umursamaz konuşuyor ki bana karşı ben ne yaptım ne ettim merak bile yok. Tartıştık konular konuları açtı benim iş bulma sürecimle ilgili sen dedi çalışmadığın sürede özgüvensiz oldun benden çıkarıyorsun dedi . Bende sen bana bununla ilgili hiç destek oldun mu dedim. O da sayemde bir sürü iş görüşmesine gittin dedi. Çok zoruma gitti. Sonra evden çıkmak hava almak istedim . Gece saat kaç olmuş. Anahtarını yanına al umurumda bile değil dedi . Beni arama mesaj atma bana dedi . Paran da var tabi gidersin dedi . O kadar üzüldüm ki böyle şeyler söylemesine. Sokaklarda yürüdüm saat geç olmuştu ve hava soğuktu . Mecbur dönmek zorunda kaldım. Eve geldiğimde uyuyordu. Sabah oldu şu an işte . Ne bir arama ne bir mesaj . En önemlisi de sevgisini değerini hissetmiyorum artık.
Kalan para bendeArabayı sattınız 600 bin miydi askerlik 280, kalan parayı ne yaptınız?
EvetBedelli askerliği için mi satmıştınız?
Altın biraz düştü bilezik yap tak koluna bir daha da asla vermeKalan para bende
Asla yapmayacağım bir şey mesela. Gitsin normal yapsın gelsin askerliğini. Burnu sürter adam olmasını öğrenirdi. Eski konunuza baktım yapmayın demişler size.
Ne yapsaydım ki sen ben olmaz dedim evlilikte başka çarem yoktu satmayacağım deyip bir kenara oturmak istemedim. Satılan şey de önemini kaybetti benimle gelip iki çift laf etmediBu adama sattım deme arabayı.
O zaMan buradaki herkes sızı uyarmıştı.
Noldu şimdi?Ne yapsaydım ki sen ben olmaz dedim evlilikte başka çarem yoktu satmayacağım deyip bir kenara oturmak istemedim. Satılan şey de önemini kaybetti benimle gelip iki çift laf etmedi
İyi de zaten araba muhtemelen eşinin üzerindeydi dimi ? Satmayalım desen nolcak her halukarda eşin satardı zatenNe yapsaydım ki sen ben olmaz dedim evlilikte başka çarem yoktu satmayacağım deyip bir kenara oturmak istemedim. Satılan şey de önemini kaybetti benimle gelip iki çift laf etmedi
Zaten o eşikteyim . Ne yapacağımı bilmiyorum sürekli kendisinin de üzgün olduğunu söylüyor ama benim de üzüldüğümü anlamıyorNoldu şimdi?
Sankı satınca çok değerli mı oldunuz?
Sızınle konuştuğu üsluba bak.
Valla evlilik her zaman güllük gülistanlık olmayabilir.
Bazen itme kakma gider.
Bır çok paradigma var.
Şuan evlı kalmak ıstyebılırsınız vs ama enazından bunu haketmeyen ıcın de maddı sıkıntıya sokmazdım kendimi.
Sana satma dedik....Adamın umrunda değilsin.Sürekli adamın açığını kapattında ne oldu değer mi gördüm? Kıymet mi bildi?
Kendinizden çok karşıdakini düşünürseniz o adamda kendini bir bo. zannediyor Sende öyle kedi yavrusu gibi sokak sokak gez.Adam çok rahat umrunda değil ölsen kalsan kıç .... kaşıya kaşıya uyuyor.Bu adamı sen seçtin sen tercih ettin bile bile evlendin, işaretleri görmezden geldin şimdi niye böyle oldu diye şaşırıp sevgi ilgi dileniyorsun.Ne zaman gerçekleri göreceksin çok merak ediyorum ...
Ne alaka bu hanımefendi daha önce konu açtı sayfalarca yapma etme denildi. Velhasıl haklı çıkmış. Doğal olarak biz sana demedik mi niye sattın deniliyor.Neden bu derece sert yazdığınız anlamadım.
Hayatta tek hatalı tercih yapan bu üye mi?
Siz bütün tercihlerinizin arkasında misiniz? Hiç mi bile bile lades demediniz duygularınıza yenilip? Kusursuz musunuz siz duygu ve davranış yönetiminde?
Resmen azarlar üslupta yazmışsınız.
Ikı kurus verdı dıye kocası tekrar Aşık olur, duzelır sanıyorlarama bu konuda herke sizi uyarmisti 100 bin defa simdi ne dememizi bekliyorsunuz ki?
Ne alaka bu hanımefendi daha önce konu açtı sayfalarca yapma etme denildi. Velhasıl haklı çıkmış. Doğal olarak biz sana demedik mi niye sattın deniliyor.
Çok şükür sevgi dilenmiyorumIkı kurus verdı dıye kocası tekrar Aşık olur, duzelır sanıyorlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?