Umursamaz Eş

Siz niye içselleştirdiniz??? Konu sahibinin dönüp ilk mesajlarını okuyun .Mevzu duygu,düşünce değil bile bile aynı hataları yapmak.Konu sahibi alındıysa gelir yazar siz ne alaka???

O kadar satmayın dedik, sattınız yani sonunda. Kocanızın ciğer filmini çektik size burada ama nafile.

Evet sen seçtin yazdım,daha evlilik öncesi ev tutarken adamın cebinden para çıkmamış kira depozito hepsini konu sahibi bekar zamanından çalışırken boğazından kısarak biriktirdiği altınları satarak halletmiş.Alın bu bilgiyi nasıl isterseniz öyle kullanın...

Bu kadarını da bilmiyorum, adam iyi yere kapak atmış.

Bu kadarını da bilmiyorum, adam iyi yere kapak atmış.
Evet zaten konuları okursanız adam en ufak maddi sıkıntıda elini çekiyor tüm yük konu sahibinde o bulup buluşturup ödüyor. Kadının üstünde tüm yükler.Arabayı satmayın kredi çekin dedik haliyle konu sahibi o kredi de benim üstüme kalır o borcu ödemez dedi eee kadın en baştan beri biliyor adamın ne mal olduğunu...

Sayfalarca akıl verdik de ne oldu , sanki kötülüğünüze konuşuyomuşuz gibi bize laf yetiştiriyorsunuz. Sonra dediklerimiz başınıza gelince yine gelip konu açıyosunuz.
eski konularda da neler yazıldı, kendi inatla yaptığınız seçimlerinizin sonuçlarını yaşayın böyle.

Yeterince üzgünsünüz daha fazla üzülmenizi istemem ama hiçbir eş eşinin gecenin bir yarısı dışarı çıkmasına sıcak bakmaz en fazla erkek kendi ceketini alıp çıksaymış. İnsan merak eder ne manyaklar var sokakta neyin kini nefreti bu hepimiz tartışıyoruz evlilik bu ama benim eşim mümkün değil bırakmaz. Araba satma konusunda geçmiş konunuza bakmadım ama bende satardım sanırım.

Ne lafı yetiştirdim acaba size ? Bu kadar öfke dolu olmayın

Zaten gece eve dönmeseydim de haberi bile olmayacaktı nerdesin diye arayıp sormayacağına eminim dışarıda geçirdiğim süre boyunca da sormadı.

Zaten gece eve dönmeseydim de haberi bile olmayacaktı nerdesin diye arayıp sormayacağına eminim dışarıda geçirdiğim süre boyunca da sormadı.
Ne acı değil mi? Bu evlilik değil,sevgi değil...Bu saatten sonra ya tamam dersiniz ya devam.Hâlâ düzelir değişir diye ümit ediyorsanız etmeyin ne düzelir ne değişir.....

Siz niye içselleştirdiniz??? Konu sahibinin dönüp ilk mesajlarını okuyun .Mevzu duygu,düşünce değil bile bile aynı hataları yapmak.Konu sahibi alındıysa gelir yazar siz ne alaka???

Konu çerçevesi dışında aşırı yüklenerek yazmışsınız evet.Yasak mi elestirmem?

Neden konu sahibine de bana da bu derece saldırgan ve agresif bir tutumunuz olduğunu anlamadım.

Hayatinizdaki öfkeyi buralardaki insanlara mi akıtmaya çalışıyorsunuz?
O soru işaretleri yetmemiş biraz daha eklerseniz daha iyi gösterirsiniz sinirinizi belki.

Sen saldırgan ve agresif yazım şeklini gerçek anlamda hiç bilmiyorsun.Bilsen bu yorumu yazmazdın,sana nerede saldırgan ve agresif cevap yazmışım göster...
Not :Ben soru işaretini birden fazla kullanırım ne sana ne başkasına özel değil... Üstüne alınma.

Evde olmak istemiyorum dışarıya çıkacağım yine gece gelirim bir yerlerde otururum diye düşündüm
İsterseniz arkadaşınız varsa bir müddet onda kalın, bir kaç gün görüşmezseniz değerinizi bilir en azından özler ne bileyim pişman olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…