• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

umursamaz koca

Kocan sorumluluk sahibi biri olsaydı bu kadar evhamli olmak zorunda kalmazdın diye düşünüyorum. Büyük elçi mevzusu biraz abartılı olmuş ama gerçeklik payı da yok değil hakikaten.

Benim eşim de böyleydi. Hatta lakap takmıştım bişey olmazcı cahit diye:) Herşeye karşı anormal rahatlığı vardı adamın. Zamanla baktı ki önlem almak çok işe yarıyor biraz törpülendi. Şimdi herşeye yetişmeye çalışıyor.

Tavsiyem eşini sen yönlendir. Ona sorumluluk yükle, yapmazsa o zaman dır dır edersin. Böylelerine çobanlık etmek gerekiyor.

Borularda büyük ihtimal bir şeyler birikmiştir bizim merkezi sistem borulardan sıcak su çok az dolaşıyordu yerden ısıtma olduğu halde anladık çağırdık boşalttılar gerçekten sıkıntı varmış temizlenmesi gerekiyormuş:KK51: Eşiniz yapmıyorsa siz yapın demek ki yapı olarak rahat biri sinir bozucu bir durum Allah kolaylık versin:olamaz:Erzak konusunda da siz biraz rahat olun inşallah bir şey olmayacak hemen avans falan çekmeyi düşünmeyin:KK43:

Kocan sorumluluk sahibi biri olsaydı bu kadar evhamli olmak zorunda kalmazdın diye düşünüyorum. Büyük elçi mevzusu biraz abartılı olmuş ama gerçeklik payı da yok değil hakikaten.

Benim eşim de böyleydi. Hatta lakap takmıştım bişey olmazcı cahit diye:) Herşeye karşı anormal rahatlığı vardı adamın. Zamanla baktı ki önlem almak çok işe yarıyor biraz törpülendi. Şimdi herşeye yetişmeye çalışıyor.

Tavsiyem eşini sen yönlendir. Ona sorumluluk yükle, yapmazsa o zaman dır dır edersin. Böylelerine çobanlık etmek gerekiyor.

yani savaş halinde olan ülkelerin halini görüyoruz allah korusun. illa itelemem lazım bişeyler için yoksa yapmıyo. ev işlerinde de yapması için sinirlenmem lazım öyle olunca paşa paşa yapıyo

1. konuda haksızsınız. ama madem kendisi ilgilenmiyor cidden yönetici ile gidip konuşabilirsiniz. illa 'evin erkeği'nin gitmesine gerek yok değil mi?

2. konu da ise gereksiz evham yapmısşınız. hani yıllardır sessiz sakin ülkeyiz de bi tek dün olay olmuş gibi... yani gerek yok bence. napacaksınız evi bakliyatla mı dolduracaksınız?

1. konuda haksızsınız. ama madem kendisi ilgilenmiyor cidden yönetici ile gidip konuşabilirsiniz. illa 'evin erkeği'nin gitmesine gerek yok değil mi?

2. konu da ise gereksiz evham yapmısşınız. hani yıllardır sessiz sakin ülkeyiz de bi tek dün olay olmuş gibi... yani gerek yok bence. napacaksınız evi bakliyatla mı dolduracaksınız?

yıllardır kendi içimizde terörle mücadele ediyoruz. kimse daha bir kaç ay önce sorun yaşadığımız bir ülkeyle bizi karşı karşıya getirmek istememişti.

Borularda büyük ihtimal bir şeyler birikmiştir bizim merkezi sistem borulardan sıcak su çok az dolaşıyordu yerden ısıtma olduğu halde anladık çağırdık boşalttılar gerçekten sıkıntı varmış temizlenmesi gerekiyormuş:KK51: Eşiniz yapmıyorsa siz yapın demek ki yapı olarak rahat biri sinir bozucu bir durum Allah kolaylık versin:olamaz:Erzak konusunda da siz biraz rahat olun inşallah bir şey olmayacak hemen avans falan çekmeyi düşünmeyin:KK43:

benim demek istediğimde o zaten. borularda bişey vardır o su gitmiyodur. annemlerin evi de alttan ısıtmalı anında yerler sıcacık olur. dün geceden sabaha ılıklaşmadı bile. bunda hata yokta ne var

benim demek istediğimde o zaten. borularda bişey vardır o su gitmiyodur. annemlerin evi de alttan ısıtmalı anında yerler sıcacık olur. dün geceden sabaha ılıklaşmadı bile. bunda hata yokta ne var
Baktırmanız gerek temizlenmeden geçmez biz de 1 hafta ısınamadık sonra farkettik havaların soğumasından değilmiş tıkanmış o kadar kum birikmiş ki :KK43:

numarasını istedim de kendisi arayacakmış. bakın ben bu baskıyı yapmasam biz 3 gün bekleriz borular ısınacak diye
Erkekler biraz öyle oluyor bende ilk söylediğimde eşim farketmedi havalar soğudu dedi 1-2 gün bekledik ben ara dedim bu havayla alakalı değil dedim de kabul etti doğru çıktım:KK53:

artık dün ocak falan hep geldi. sıcak su geldi. bunların hepsi olabiliyo ama ev ısınmıyo adam da hata var demiyo :) çünkü o haklı en haklı o
alttan ısıtmalı olan evler geç ısınıyor diye düşünüyorum. bu yıl bizim oturduğumuz ev de öyle. soba evi birden ısıtır çabucak, petek olduğunda da daha çabuk ısınıyor ama alttan olunca biraz daha geç ısınıyor. sıcacık peteğe elini koymak gibi olmıyor.
parke altından gecen boruların olduğu yerleri boş bırakmak gerekiyor. yatak odasında borular yatağın altında kalıyor, o yuzden biraz daha soğuk bizim. küçük çocuk yoksa çok da soğuk değil. bir de havalar ısınınca bazı odaların eteklerini kapatıyordum mart- nisan gibi. şu an bilmiyorum hangi odanın kapatma düğmesi nerede. çok da elini ayağını yakacak bir sıcaklık olmadığından kapatsam anlayamayacağım. misal koridorda seramiklerin altından gecen borunun olduğu yerler sıcacık. ama parkelerin altından boru geçmiyorsa soğuk. hafta sonu birine gittim petekliydi ev, yerler çok soğuktu, o zaman anladım aradaki farkı, belki de ben abartıyorum diye düşündüm. ev genel olarak ısınıyor ama peteğe de yaslanmak istiyor insan

Diğer evlerde ısınma durumu ne alemde önce bi araştır. Kadınların bu teknik meselelerdeki şikayetlerine takıntı gözüyle bakıyor erkekler ki ben de yaşıyorum bunu. Ve gerçekten bir problem olduğunu düşünüyorsan sen halletmeye çalış. eşini bulaştırma. Yapar belki ama yaptığı aşamada da söyledikleri canını sıkabilir. Diğer konuya gelince eşin haklı. Abartılacak bişey yok. Adam öldürüldü ama Putin bile bunun ne amaçla yapıldığını biliyor. Amaçlarına ulaşamadılar yani. Rahat olun

Back
X