- Konu Sahibi buzprenses16
1 buçuk senelik ilişkim var sevgilim üniye gitti erkek yurdunda kalıyo okul yurt okul yurt başka bir şey yapmıyorum yemin ediyorum diyo benim ona her kızışımda ben sana ihanet etmiyorum burda ister inan ister inanma bıktım artık senin kaprislerinden diyor o bana açık açık sana güvenmiyorum diyebiliyor
ben ona sana güvenmiyorum dediğimde çok büyük kavgalar ediyoruz. o burdayken bursadayken biz hep birlikte vakit geçirirdik ben buluşmak istemesem bana kızardı hep birlikteydik sürekli mesajlaşırdık konuşurduk gezerdik benden hiç bıkmadığını söylüyordu benim kafamı ablalarım arkadaşlarım yakınlarım fazlasıyla doldurdu galiba orası üni ortamı sen bilmiyorsun kim bilir kaç tane kızla tanışmıştır konuşuyordur kim bilir neler yapıyolardır sen burda hayatını mahfet felan daha birsürü şey çook seviyorum bu yüzden artık hiçkimseyi dinlemiyorum ben ona güveniyorum deyip geçiyorum eskiden kavgalarımızda kapıma gelirdi veya en fazla 1 gün sürerdi kavga etsek bile mesajlaşırdık ama soğuk soğuk şimdi öyle değil başka şehire gitti gideli beni umursamıyor artık
en ufak kavgamızda mesaj atma arama diyor ve bana hiç ulaşmıyor sevgisinden şüphem yok ama içim hiç rahat değil benim
ya başkası varsa ? ben naparım eririm biterim tükenirim
ya beni artık sevmiyorsa
kafam çok karışık inanınki .. şuanda mesajlaşmıyoruz konuşmuyoruz telefonda bana küfür etti yanlışlıklaa bende anlamadım dedim yanında erkek arkadaşları vardı yurt olduğu için oda pardon aşkım ağzımdan kaçtı dedi ama o bana küfür edince arkadaşlarının gülme sesleri geldi ben ona beni malzememi ediyorsun arkadaşlarına dedim güldüler gülebiliyolarmı buna izin verebiliyosun yani dedim
ama hiçbirşey istediğim gibi degil bana 13 kısımlık mesaj atan karşımda ağlayan bana her fırsatta beni çok sevdiğini söyleyen deli gibi kıskanan beni önemseyen değer veren sevgilim gitti yerine değer bilmeyen kadir kıymet bilmeyen tripli tavırlı umursamayan her olayda beni suçlayan hiç alttan almayan sinir küpü ve napıyorsun sorularıma sanane diyen senden bıktım diyen biri geldi kızlar ne yapmalıyım 

ya başkası varsa ? ben naparım eririm biterim tükenirim
ya beni artık sevmiyorsa

kafam çok karışık inanınki .. şuanda mesajlaşmıyoruz konuşmuyoruz telefonda bana küfür etti yanlışlıklaa bende anlamadım dedim yanında erkek arkadaşları vardı yurt olduğu için oda pardon aşkım ağzımdan kaçtı dedi ama o bana küfür edince arkadaşlarının gülme sesleri geldi ben ona beni malzememi ediyorsun arkadaşlarına dedim güldüler gülebiliyolarmı buna izin verebiliyosun yani dedim