• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Umursamaz Tavırları

buzprenses16

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Nisan 2011
64
0
36
Bursa
1 buçuk senelik ilişkim var sevgilim üniye gitti erkek yurdunda kalıyo okul yurt okul yurt başka bir şey yapmıyorum yemin ediyorum diyo benim ona her kızışımda ben sana ihanet etmiyorum burda ister inan ister inanma bıktım artık senin kaprislerinden diyor o bana açık açık sana güvenmiyorum diyebiliyor :( ben ona sana güvenmiyorum dediğimde çok büyük kavgalar ediyoruz. o burdayken bursadayken biz hep birlikte vakit geçirirdik ben buluşmak istemesem bana kızardı hep birlikteydik sürekli mesajlaşırdık konuşurduk gezerdik benden hiç bıkmadığını söylüyordu benim kafamı ablalarım arkadaşlarım yakınlarım fazlasıyla doldurdu galiba orası üni ortamı sen bilmiyorsun kim bilir kaç tane kızla tanışmıştır konuşuyordur kim bilir neler yapıyolardır sen burda hayatını mahfet felan daha birsürü şey çook seviyorum bu yüzden artık hiçkimseyi dinlemiyorum ben ona güveniyorum deyip geçiyorum eskiden kavgalarımızda kapıma gelirdi veya en fazla 1 gün sürerdi kavga etsek bile mesajlaşırdık ama soğuk soğuk şimdi öyle değil başka şehire gitti gideli beni umursamıyor artık :( en ufak kavgamızda mesaj atma arama diyor ve bana hiç ulaşmıyor sevgisinden şüphem yok ama içim hiç rahat değil benim
ya başkası varsa ? ben naparım eririm biterim tükenirim
ya beni artık sevmiyorsa :(
kafam çok karışık inanınki .. şuanda mesajlaşmıyoruz konuşmuyoruz telefonda bana küfür etti yanlışlıklaa bende anlamadım dedim yanında erkek arkadaşları vardı yurt olduğu için oda pardon aşkım ağzımdan kaçtı dedi ama o bana küfür edince arkadaşlarının gülme sesleri geldi ben ona beni malzememi ediyorsun arkadaşlarına dedim güldüler gülebiliyolarmı buna izin verebiliyosun yani dedim :( ama hiçbirşey istediğim gibi degil bana 13 kısımlık mesaj atan karşımda ağlayan bana her fırsatta beni çok sevdiğini söyleyen deli gibi kıskanan beni önemseyen değer veren sevgilim gitti yerine değer bilmeyen kadir kıymet bilmeyen tripli tavırlı umursamayan her olayda beni suçlayan hiç alttan almayan sinir küpü ve napıyorsun sorularıma sanane diyen senden bıktım diyen biri geldi kızlar ne yapmalıyım :(

Öncelikle msn durumuna öyle birşey yazman cok saçma ve çocukça. Haklıyken haksız durumuna düşmene yol açar. Ve bana kalırsa sende üzerine cok düşme onun. Arkadaş çevresine kapılmış ve aklını doldurmuşlar belkide bilmiyorum.. Senin onun üstüne düşmenden de güven alıyor ve rahat davranıyor. Bence fazla üzerine düşme derim sakin davran. Ama dediğim gibi msn durumuna öyle birşey yazman gerçekten cok komik. 2 günlük bi ilişki yaşamamışsın ki.

Öncelikle msn durumuna öyle birşey yazman cok saçma ve çocukça. Haklıyken haksız durumuna düşmene yol açar. Ve bana kalırsa sende üzerine cok düşme onun. Arkadaş çevresine kapılmış ve aklını doldurmuşlar belkide bilmiyorum.. Senin onun üstüne düşmenden de güven alıyor ve rahat davranıyor. Bence fazla üzerine düşme derim sakin davran. Ama dediğim gibi msn durumuna öyle birşey yazman gerçekten cok komik. 2 günlük bi ilişki yaşamamışsın ki.

anlamadım canım msn durumu derken :(

Bence olayı çok abartıyorsun.
O yurtta kaç tane erkeğin içinde yaşıyor ve eskisi gibi olmasını beklemen çok yanlış bence. O kadar erkeğin içinde seninle konuşursa küfür kaçması da çok normal çünkü onlar erkek erkege sürekli küfürlü konuşuyorlardır. bence artık onu çok fazla arama mesaj atma. bırak o seni arasın kız olan sensin, erkek gibi davranma.
bi de o sana bir daha sana güvenmiyorum derse, sor bakalım güvenmediği biriyle nasıl berabermiş. ve madem sen ne yaparsan yap sana güvenmiyor, boş yere kendini sıkıntıya sokma. dilediğin gibi davran. ne de olsa her halukarda sana güvenmeyecek. bu da çok saçma geldi.
seviyorum, benden ayrılmasın diye de çok alttan alma. tavrını koy. özellikle de o küfüre karşı koy. seninle konuşurken arkadaşlarının yanından uzaklaşsın bi zahmet.

çok benzer bi durum başıma geldi . aynı şehirdeyken mükemmel oldugum insan baska sehirde cok az aramaya telefonlarıma buz gb cevap vermeye mesajlarda bile soğuklugunun hissedildiği birine dönüştü . üstüne gittiğimde canımı cok sıkıyosun bunaltıyosun bıktım demeye basladı . ve sonradan öğrendimki o arada bi kızla konuşuyo ayrıldım . ve o başka birini buldu . İnşaallah seninki böyle olmaz . arkadas ortamı cevre insanı cok etkiliyo . gücün varsa devam et ve aranızı düzelt . yoksa bırak bence . daha fazla şey kaybetmeden ...

neden insanların seni doldurmasına musade ediyorsun ki?? özgüveni eksik biri misin sen?! sanane kimin ne dediğinden.. sen sevgilinden şüphe etmediğini söylediğin anda diyecek laf mı var Allah aşkına.. EŞŞEĞİN AKLINA KARPUZ KABUĞU GETİRME... olmayacağı varsa bile olur pişman olursun... şuanki durum içinde arama... msj atma.. ama onun ünv. bittiğinde bu yaptıklarından eser kalmayacak.. eskisi gibi olacak.. k.bakmayın ağır olacak ama bazıları zincirini koparmışlar gibi olur ünv. ortamında.. SABIIIIIR sadece..

Üniversite ortamı hakkında yakınların doğruları söylemiş..sevgisi kuvvetli ise bu değişimden çok yara almazsınız..ama her şeye hazırlıklı ol canım..bu koşullara devam eden çok az ilişki var..bu sene bir şey olmasa diğer sene diğer sene olmazsa mutlaka öteki sene sorunlar yaşacaksınız,çok seviyorsanız yine de ayrılma ihitmaliniz yine var,bu defa da kıskançlık tartışmaları uzakta olmanın verdiği özlemle çıkan tartışmalar,aşırı alınganlık.. bu şekilde insanlar birbirlerini çok yıpratıyor bir yerden sonra da soğuyor..ilk defa bu kadar olumsuz düşünceli bir yorum yapıyorum canım kusura bakma..gözlemlerime göre söyledim bunları tabi siz istisna da olabilirsiniz..tavsiyem tartışma çıkarmak yerine ona güvenmeyi dene..

Son düzenleme:
Back
X