Umursamaz

Haremcilik değil işte. Bende dar görüşlü değilim yani. En en en yakın arkadaşım erkektir,canımın içi bu zamana kadar beraber kalmışlığımız yiyip içmişliğimiz vardır. Ama tanımadığım bir ortama giremiyorum. Onlar oturup keyif yaparken benden rahatsız olacaklarını düşünüp gitmem mesela. Çoğuyla çok fazla bir samimiyetim yok,samimiyetim olanlarla da oturuyorum zaten. Ve genelde 5-7 kişi arası takılıyorlar,hepsi erkek oluyor. E benden rahatsız olurlar rahat konuşamazlar diye çok gitme taraftarı değilim. Bazen kendisi arayıp arkadaşı alıyor telefonu elinden "yenge okeye dördüncü lazım müsaitsen seni almaya gelelim eheheh" diyorlar,samimiyetim olduğu için gidiyorum.

bazı erkeklerin erkek tayfası olur bilirim whatsapp grupları geyikleri muhabbetleri takılmaları bitmez. eğer öyleyse değişeceğini sanmıyorum bu iş böyle gider. katlanıp katlanmayacağınıza karar vermek sizin bileceğiniz iş.
 
bazı erkeklerin erkek tayfası olur bilirim whatsapp grupları geyikleri muhabbetleri takılmaları bitmez. eğer öyleyse değişeceğini sanmıyorum bu iş böyle gider. katlanıp katlanmayacağınıza karar vermek sizin bileceğiniz iş.
Hayır öyle biri değil,yine de teşekkür ederim. Bu kadar sevildiğim için bırakmak istemiyorum,tek falsosu bu olsun napalım.
 
Bana değer vermeyen demedim ki.
Seviyorum,hatta sevdiğimden daha çok seviliyorum.
Her dediğimi yapıyor,bana olan aşkını bağlılığını her zaman gösteriyor.
Tek sorunu hayır diyememesi,arkadaşlarını çok sevmesi.
Onların gönlünü yaparken benim gönlümü kırıyor,üzülüyorum. Aramızdaki bütün çatışma onun bu huyu ve benim öfke problemimden çıkıyor. Hani o an yemek yiyelim yarın gelelim istediğini yapalım diyor ama ben kırılıyorum bir kere. Göndersem de gönülsüz gönderiyorum ve çatışıyoruz.

İlk mesaj o minvalde bana gore,deger veren insan davranisi degil yani.

Benim erkek arkadasim boyle bir sey yapmaya cesaret edemez ama diyelim ki yapti iste o zaman hayatinin en buyk pismanligini yasar. Sinirlenince bagirip cagiriyor musunuz bilmem ama sorunu cozmeye yonelik adim atin. Seviyorsa kendini duzeltsin.
 
Benim düşüncem,Saydığınız iyi özelliklerinin yanında umursamazlık ayrılık sebebi değil bence pişman olursunuz.
 
İlk mesaj o minvalde bana gore,deger veren insan davranisi degil yani.

Benim erkek arkadasim boyle bir sey yapmaya cesaret edemez ama diyelim ki yapti iste o zaman hayatinin en buyk pismanligini yasar. Sinirlenince bagirip cagiriyor musunuz bilmem ama sorunu cozmeye yonelik adim atin. Seviyorsa kendini duzeltsin.
Bilemiyorum,kendisine bir bütün olarak baktığımda çok sevildiğimi,değer verildiğini görüyorum ben. Hani korur kollar,her saatte her an her yerde yardımcı olur. Mesela dün gece sabah 6.30'a kadar hastanedeydik,benim dün gece önemli bi rahatsızlığım çıktı,neredeyse 4 hastane gezdirdi beni,doktorun yanına benden önce o gitti,çok üzüldü morali bozuldu falan.
Hani desem ki bu çocuk bana hiç değer vermiyor,poposunu devirip yatıyor umursamıyor. Ama öyle değil yani. Benim bahsettiğim umursamazlık sadece bu konuda
Sadece bu konuda çatışıyoruz. Bu yüzden bana değer vermiyor diyerek hakkını yiyemem.

Sinirlenince evet,ne yazık ki bağırıp çağırıyorum. Bu huy benim üzerime yapışmış. Herhangi bir ilaç yoluyla da iyileşemiyorum. Genelde böyle bir durum olduğunda bulunduğumuz yerde biraz vakit geçirir,öyle gideriz. Kendisi haber aldığında "gidebilir miyim? Bugün yemek yiyelim yarın sinemaya gideriz,bütün gün senin olacağım söz. Üzüleceksen gitmeyeyim" der. Hani şak diye giden bir insan değil,gönlümü illaki yapmaya çalışır. Ben değer görmediğime değil fazla sinirlendiğime kanaat getirdim. Adama gitme desem gitmeyecek ama ben hem git diyip hemde surat asıyorum.
 
Cümlelerinizin çoğu hep beni çok seviyor ben ne istersem yapıyor, benim için dövme yaptırdı ben ben ben, erkek arkadaşınız siz'e ait bir eşya değil. Sandığınız kadar değer görmüyorsunuz, ben sinemada bırakılsam ayrılırım net. Arkadaşları belki onun can yeleğidir biraz nefes aslmak istiyordur adam.
 
o kadar iyi anlıyorum ki. arkadaşlara hayatta hayır denmez lafta sözde enn önemli şey hayatındaki sensindir ama uygulamada fos. bende de var aynı model deliriyorum hasta haliyle bile hayır demez arkadaşı gelsin başka şehirden kalkar gider. ama hasta olduğunda benle görüşmeyebilir daha hafif hastalıkları için yatayım da düzeleyim sana bulaşmasın diye. hastayken tutturmam görüşelim diye ilaç çay çorba yapmaya giderim bi gidebilirsem bence de yataktan çıkmamalı o halde de daha beter durumlarda niye hayır diyemiyor arkadaşlarına sürünerek gidiyor? niye böyle bunlar cidden nasıl düzelirler?
 
Back
X