Saçma laflar eden arkadaşım olacağına yalnız kalmayı tercih ederim, ettim de. Çünkü onlar arkadaş olmuyor.İnsanlar beni dışladılar. Benim yaşama sevincim söndü. Affetmiyorum. Yaşarken ölmek buymuş. şimdi az da olsa çevrem var. Ama hep ağızlarında sinir bozucu laflar var. Güya iyi niyetliler ama laf etmekten de geri durmuyorlar. Umursamasam rahat ederim lakin olmuyor. Ne önerirsiniz?
Dışlanmak insanı çok yaralayan bir şey hele ki ergenlikteyaşarken ölmek derken? ne yaşadın ki?
Saçma laflar eden arkadaşım olacağına yalnız kalmayı tercih ederim, ettim de. Çünkü onlar arkadaş olmuyor.
Senı mutsuz eden kimseyle muhattap olma.
Hatta sana dışarda sana şunu şunu dıyolar dıyenlerle bile muhattp olma .
Gör bak nasıl mutlu olucaksın.
He birde işin yoksa muhakkak işe gir zaten böyle şeylere vaktın kalmıcak
Canım sıkılsın ama yalnız kalmayım diyorsanız buyrun sıkılın. Ben boş insanlarla, her kelimesinde laf sokmaya çalışan nefret kusan insanlarla daha kötü hissediyorum kendimi.Yalnız da olmuyor insan üzülüyor sosyal varlığız çünkü
hepimizin başına geldi ama ölmedik.Dışlanmak insanı çok yaralayan bir şey hele ki ergenlikte
Canım sıkılsın ama yalnız kalmayım diyorsanız buyrun sıkılın. Ben boş insanlarla, her kelimesinde laf sokmaya çalışan nefret kusan insanlarla daha kötü hissediyorum kendimi.
Sosyallik, arkadaş yanındaki iyiyse oluyor.
Sinek kadar kocam olsun dövse de başımda dursundan farkı yok bu düşüncenizin.
Bu laf da sinir bozucu mesela. Ama çevremde değilsiniz. Ben onlarla iyi şeyler de olduğu için konuşuyorum. Salt kötü laf konuşmuyorlar. İyi tarafları da var. Ama arada böyle cins konuşunca sinir oluyorumSırf yalnız kalmamak için canını sıkan insanlarla görüşmeye devam edersen bizde sana müstehak deriz.
hepimizin başına geldi ama ölmedik.
Laf taşıyanlarla arkadaş olcağıma yalnızlıktan çürürüm daha iyi.Yalnız da olmuyor insan üzülüyor sosyal varlığız çünkü
Bu cins konuşmuş halim değil.Bu laf da sinir bozucu mesela. Ama çevremde değilsiniz. Ben onlarla iyi şeyler de olduğu için konuşuyorum. Salt kötü laf konuşmuyorlar. İyi tarafları da var. Ama arada böyle cins konuşunca sinir oluyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?