Umursamazdan gelememiyorum

Boncukkiz

Guru
Kayıtlı Üye
22 Şubat 2014
559
75
323
İnsanlar beni dışladılar. Benim yaşama sevincim söndü. Affetmiyorum. Yaşarken ölmek buymuş. şimdi az da olsa çevrem var. Ama hep ağızlarında sinir bozucu laflar var. Güya iyi niyetliler ama laf etmekten de geri durmuyorlar. Umursamasam rahat ederim lakin olmuyor. Ne önerirsiniz?

Duymayın. Istemedıginiz şeyleri söyleyen insanları sessize almış gibi düşünün. Karşınızda ağzını oynatıp duran tiplere dönüşecekler. Duruma alışınca komik bile gelecek size.

Senı mutsuz eden kimseyle muhattap olma.
Hatta sana dışarda sana şunu şunu dıyolar dıyenlerle bile muhattp olma .

Gör bak nasıl mutlu olucaksın.

He birde işin yoksa muhakkak işe gir zaten böyle şeylere vaktın kalmıcak

Ben aile akraba dısında beni huzursuz edenleri direk postalıyorum hayatımdan cok huzur verici aile akrabaya yapacak bir sey yok onda da cözümü söylediği lafa cevap vererek bulabilirsin ancak

Saçma laflar eden arkadaşım olacağına yalnız kalmayı tercih ederim, ettim de. Çünkü onlar arkadaş olmuyor.

Saçma laflar eden arkadaşım olacağına yalnız kalmayı tercih ederim, ettim de. Çünkü onlar arkadaş olmuyor.

Yalnız da olmuyor insan üzülüyor sosyal varlığız çünkü

Yalnız da olmuyor insan üzülüyor sosyal varlığız çünkü
Canım sıkılsın ama yalnız kalmayım diyorsanız buyrun sıkılın. Ben boş insanlarla, her kelimesinde laf sokmaya çalışan nefret kusan insanlarla daha kötü hissediyorum kendimi.
Sosyallik, arkadaş yanındaki iyiyse oluyor.
Sinek kadar kocam olsun dövse de başımda dursundan farkı yok bu düşüncenizin.

Ama güzel tarafları da var. Konuşurken iyi geliyor. Arada öyle şeyler diyorlar. O zaman sinir oluyorum. Salt laf sokmadan ibadet değil yani. Onun için idare ediyorum

Sırf yalnız kalmamak için canını sıkan insanlarla görüşmeye devam edersen bizde sana müstehak deriz.

Sırf yalnız kalmamak için canını sıkan insanlarla görüşmeye devam edersen bizde sana müstehak deriz.
Bu laf da sinir bozucu mesela. Ama çevremde değilsiniz. Ben onlarla iyi şeyler de olduğu için konuşuyorum. Salt kötü laf konuşmuyorlar. İyi tarafları da var. Ama arada böyle cins konuşunca sinir oluyorum

Bu laf da sinir bozucu mesela. Ama çevremde değilsiniz. Ben onlarla iyi şeyler de olduğu için konuşuyorum. Salt kötü laf konuşmuyorlar. İyi tarafları da var. Ama arada böyle cins konuşunca sinir oluyorum
Bu cins konuşmuş halim değil.
Çevrendekiler de diyorlardır ki nasıl olsa bu kıza laf da soksak iletişimi kesmiyor hala muhattap oluyor vs. Yani kendine olan saygıyı düşürürsün. Hoşuna gitmeyen şeylerde uyarsan en azından çizgini belli edersin. Sırf arkadaşsız kalmamak uğruna bunları es geçmen daha kötü laflara kapı açar sen bilirsin senin hayatın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…