- Konu Sahibi kalemlisan
Başım ağrıyor
Canım sıkkın
sıkıntı burnumdan kan olarak çıktı...
Değerli üyeler, okuyucular.
Size şuanki durumumu nasıl dile getirsem bilmiyorum.
Bir bayan canımı çok sıktı.
Direk söyliyerek değil hal ve tavırlarıyla canımı çok sıktı.
İnsanlık kalmadı mı? Yoksa ben mi çok ayrıntılı ve takıntılıyım.
Karşımdaki insanı hayatımda bugun ıkıncı kez gördüm. Kim dir neyin nesidir bilmem. Bilmekte istemiyorum. Ama iş icabı bugun ikinci kez karşı karşıya geldik.
Bayanın tavrı nasıl biliyormusunuz?
Mesela Ben ona ciddi bir soru soruyorum, o beni dinlemek ve soruma cevap vermek yerine duvara bakıyor duvardaki yazıyı okuyarak beni hiç yerine koymayı tercih ediyor. Orda ben onun agzına bakakaldım. Umursamıyor bile.
Bu tarz insanlar hayatımı zorlaştırıyor.
Ama sil tuşuna basarak yok edemiyorum.
İlla ki bir şekilde karşıma çıkıyorlar
Kafama çok takıyorum. Karşımdaki insanı kendim gibi sanıyorum. Bundan yola çıkarak davranıyorum. Hatayı burda mı yapıyorum?
Hani
Belki de saf sanıyor.
Ne yaptığını gayet iyi anlıyorum aslında. Susuyor ve görmezlikten geldiysem korkaklığımdan yada ürkekliğimden değil.
Sustum ama tavrımı da koydum. Ayıp mı ettim bilmem. Ama bende onu umursamamaya gayret ettim. Arkamı döndüm bende onu orda bıraktım gittim.
Bu tarz küçük iş ile meşgul olduğum için de başım şuan çatlıyor. Canım çok sıkkın.
Bu tarz konularda genelde çok duygusal davranıyorum. İstemediğim bir durum ile karşılaştığım zaman canım çok sıkılır ve ben bunu günlerce kafama takarım. Herşeyim alt üst olur.
Şuan inanın kafam çatlıyor ağrıdan
Lütfen bu konuda bana yol gösterirseniz çok sevinirim.
Canım sıkkın
sıkıntı burnumdan kan olarak çıktı...
Değerli üyeler, okuyucular.
Size şuanki durumumu nasıl dile getirsem bilmiyorum.
Bir bayan canımı çok sıktı.
Direk söyliyerek değil hal ve tavırlarıyla canımı çok sıktı.
İnsanlık kalmadı mı? Yoksa ben mi çok ayrıntılı ve takıntılıyım.
Karşımdaki insanı hayatımda bugun ıkıncı kez gördüm. Kim dir neyin nesidir bilmem. Bilmekte istemiyorum. Ama iş icabı bugun ikinci kez karşı karşıya geldik.
Bayanın tavrı nasıl biliyormusunuz?
Mesela Ben ona ciddi bir soru soruyorum, o beni dinlemek ve soruma cevap vermek yerine duvara bakıyor duvardaki yazıyı okuyarak beni hiç yerine koymayı tercih ediyor. Orda ben onun agzına bakakaldım. Umursamıyor bile.
Bu tarz insanlar hayatımı zorlaştırıyor.
Ama sil tuşuna basarak yok edemiyorum.
İlla ki bir şekilde karşıma çıkıyorlar
Kafama çok takıyorum. Karşımdaki insanı kendim gibi sanıyorum. Bundan yola çıkarak davranıyorum. Hatayı burda mı yapıyorum?
Hani
Belki de saf sanıyor.
Ne yaptığını gayet iyi anlıyorum aslında. Susuyor ve görmezlikten geldiysem korkaklığımdan yada ürkekliğimden değil.
Sustum ama tavrımı da koydum. Ayıp mı ettim bilmem. Ama bende onu umursamamaya gayret ettim. Arkamı döndüm bende onu orda bıraktım gittim.
Bu tarz küçük iş ile meşgul olduğum için de başım şuan çatlıyor. Canım çok sıkkın.
Bu tarz konularda genelde çok duygusal davranıyorum. İstemediğim bir durum ile karşılaştığım zaman canım çok sıkılır ve ben bunu günlerce kafama takarım. Herşeyim alt üst olur.
Şuan inanın kafam çatlıyor ağrıdan
Lütfen bu konuda bana yol gösterirseniz çok sevinirim.
Son düzenleme: