- 17 Aralık 2016
- 425
- 354
- 53
- 33
- Konu Sahibi elifduru2101
-
Kucuk kizimi emziriyorum ve yasadigimjz sehirde hic yakin akrabamiz yok butun bu yasananlarda kendimi o kadr yalniz ve mutsuz hissediyorum ki bi tane yakin arkadasm bile yok yanimdaBı tatile mi gitseniz? Ya da çocukları bırakabileceğiniz biri varsa onlarsiz başbaşa ufak bir gezinti yapıp aşk tazeleseniz...
Belirttm zatn yazimda byle olunca surekli ben yaklasiyorm zatn ama bu defa bakmak istedm ben yaklasmayinca noluyo diyeO yaklaşmıyorsa siz yaklaşın. Neden illa cinselliği erkek başlatmak zorunda?
Cok yorgun oldugunu belirtiyo ama bnde iki cocukla tek basima cok yoruluyorm bu sekilde davranmiyorumesiniz muhtemelen yorgun , calisiyorsa emin olun yorgunlugundan. sende sorun yok. tatill sart degil, zaman taniyin, kendiliginden kesinlikle gelir,hakliydin nikita diceksin.
Sizce normal olan ne hanimefendi esiniz sizinle ilgilenmese sizde takip etmezmisinz acaba noluyo diye bn burda bunlari belirtmesem esiniz sizi aldatiyo olabilir mi diye soracaktiniz bunun icin ozellikle belirttim bunlariBence dertsiz başına dert almaya çalışma belli ki eşin yoruluyor,
bide şu aşırı mıç mıç her halini bilmeleri bu evlilerin tuhafıma gidiyor
mesajları takip et,ne.izliyor bil,
izin alarak balığa gitmeler bunlar normal değil ki?
Insallah bi an once buluruz caresini cunku kendimi cok degersiz hossediyorum bu sekildeAllahim bunlari okudukca korkmaya basliyorum. Benimki ayni ilgisizligi 1. Yilimizi daha doldurmadan gostermeye basladi da. Simdi konustugumda hamileligi bahane ediyor. Ama adim kadar eminim dogumdan sonra da ayni olacak. Cunku her ne kadar kabullenmese de hamilelikten once de ilgisizdi ve hep ben yanasirdim. Sizi anliyorum insan bir sure sonra hep isteyen olmaktan cok yoruluyor. Ben caresini bulursam size yazarim. Siz bulursaniz siz de bana yazin :)
Bu sadece cinsellikle alakali bisey degil aslinda bazen insan ufak bi opucuk istiyo aslinda sadece beni ufacik opse hayatim bu ara cok yogunum seni ihmal ettm biliyorm ama diye ifade etse aslinda hic bi problem olmucakkendim hiç düşkün olmadığım için cinselliğe eşim böyle olsa işime gelirdi sanırım.
Anladım ben sizi. Haklısınız böyle düşünmekte ama tek çözüm eşinizle konuşmak. Kendimi değersiz hissediyorum dediniz mi hiç onada?Bu sadece cinsellikle alakali bisey degil aslinda bazen insan ufak bi opucuk istiyo aslinda sadece beni ufacik opse hayatim bu ara cok yogunum seni ihmal ettm biliyorm ama diye ifade etse aslinda hic bi problem olmucak
Sizi gercekten cok iyi anliyorum :)Ins
Insallah bi an once buluruz caresini cunku kendimi cok degersiz hossediyorum bu sekilde
Bence sadece çok yoruluyor. Benim tek çocuğum var. Kızım küçükken o kadar bitkin hissederdimki gece banyo yapmak zulüm gibi gelirdi.
Hayir byle bisy soylemedm ama bu aksam konusmayi disunuyorumAnladım ben sizi. Haklısınız böyle düşünmekte ama tek çözüm eşinizle konuşmak. Kendimi değersiz hissediyorum dediniz mi hiç onada?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?