umursanmamak

Hayir evliligin baslarinda falan cok guzeldi hani zaten severek evlendik esim benim icin bi cok skintiya gogus gerdi ama bu aralar byle az once konustuk ben soyledim sizin icin calisiyirum ben sizi daha iyi yasatmak icin dedi bende kndi hissettiklerimi soyledim

Belki yorulduğu bir dönemdir. Konuşmanın da etkisiyle iyileşir umarım.

Bazı erkekler böyle .. benim eşim cumartrsi de çalışmaya başladı 1 yıldır hafta sonu ilçe dışına çıkamadıkları hep bi yorgun. Pazar evde oturmazsa dinlenemiyormuş.

Çözümü kendi kendime gezmekle arkadaşlarla takılmakta buldum. O uyanmadan çıkarım gezerim enerjimi atarım oh mis der Eve gelirim. Hatta son zamanlar baktı ki böyle çok iyiyim peşime takılmaya başladı. Şimdi ayrıyız ailemle kalıyorum hamilelikten ötürü.

Cok yorgun oldugu

Cok yorgun oldugunu belirtiyo ama bnde iki cocukla tek basima cok yoruluyorm bu sekilde davranmiyorum
Sen gönlünü rahat tut... Bu konuyu dert etme gerçekten. Tamam dile getirerek kafandakini söylemişsin, doğru olanı yapmışsın, seviyorsun eşini, dahasını yapamazsın, üzerine gitme , bu tip şeyler genelde olur, inan eşinden şüphe gerektirecek bir durum değil. O yorgun .. okadar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…