umursayayım mı umursamayayım mı....

minemmm

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Haziran 2010
53
0
36
Konya
eski sevgilim aramıza mesafe girdi yürümez böyle diye ayrılmak istedi...ayrıldıkta zaten..neyse ben buna deli gibi aşık o il merkesinde ben ilçede..her il merkesine gittiğimde hep etrafıma bakardım hani görürmüyüm diye..görmezdim ona benzetirdim çoğu kişiyi.bi zaman sonra alıştım yokluğuna..bi kaç ay önce tesadüfen il merkesinde karşılaştık :kedi:görünce minibüsten inmiş gelmiş...çok şaşırmış çok mutlu olmuştum..arkadaşım vardı yanımda..elleri titriyordu tokalaşırken dedi vereliniortak
o gün mesaj attı nasılsın güzelleşmişsin özlemişim kısa göreceğimi düşünmedim felan diye..bende buluşalım konuşalım o zaman dedim..sana umut vermek istemem dedi mafoldumbenne umudu dedim sevgili olacağımızı felan düşünme dedi.. bilmiyorumkismile
aklımdan geçmemişti bu ama yeniden benimle olsun çok istiyordum.kalbim kırıldı bir daha konuşmadım bende:umursamaz:
aradan bi kaç ay geçti...eski msnime giresim tuttu yani bugün..selam da mı yok dedi bi baktım o maiillere bakıyordum o sırada..ne gereği var dedim..en azından bi selamı hakediyorum ben yeniden diye düşünmüştüm neyse dedi çevrimdışı oldu :bbo: ben kalakaldım..:sinifsinif: şeytan dürtüyo bi mesaj at sinir et diye ama ne yapmam lazım bilmiyorum ohaoldumsmile umursayayım mı umursamayayım mı kararsızım.....:uhm:

Bence umursama,
cok dengesizce davraniyor, hem ümit vermek istemiyor, yinede ilgi bekliyor.
Bence kesinlikle yazma unut gitsin..

aman bosver hic deymezzz alsanaalsanasmile
bu arada hemserimiyiz konyaliyimda bende bayanssulusmile

aman bosver hic deymezzz alsanaalsanasmile
bu arada hemserimiyiz konyaliyimda bende bayanssulusmile

yaff hemşerim bu erkek milleti hep bi böyle eyvahedigeldismile
kİşisel iletisine şunu yazdı çıkmadan..
bazen beklemek koymazmış..niye acaba bilmiyorumkismile
amacı ne ki:uhm:
bi anlasam

yaff hemşerim bu erkek milleti hep bi böyle eyvahedigeldismile
kİşisel iletisine şunu yazdı çıkmadan..
bazen beklemek koymazmış..niye acaba bilmiyorumkismile
amacı ne ki:uhm:
bi anlasam

Aman hemsom hic üstüne alinma en iyisi
Bende zamaninda ayni hatalari yaptim, bazi seyleri üzerime alindim, halbuki hic bana bile degilmis alsanaalsanasmile düsün yani.
Erkekler hayatlarina cok kolay devam edebiliyorlar, belki bulmustur bile yenisini, beklerim yani.. klava:
Sende en iyisi bosver git unut, yeni sayfa ac kendine :1hug:

amaçsız olabilir genelde erkekler düşünmeden hareket ediolar. . seni elinin altında tutmak isteyebilir ..

umursama tabikide lmaz:
isteyince terk etsin, isteyincede geri baslatsin
sen onun keyfinin kahyasimisin pff degmez boyle erkeklere ya hem bosa umit vermeyim diyo utanmadan hem ilgi istiyo
bosa umit vermeyim dedikten sonra hic konusmamaliydin senden umit isteyen kim deyip silmeliydin tamamen onu :umursamaz:

bence hiçte umursamayın.zaten dengesizce kendide ne yaptığını bilmiyodur.geçen geçmiş bence önüne bak

kaydirigubbakcemile sen benden daha iyilerine layıksın demişti..ertesi gün benden iyisini nerden bulacaksın demişti :kedi:
haklısınız galiba kendiside bilmiyor ne yapmaya .çalıştığını..

ahh ahh unuttursa kendini..tam unuttum derken bi yerden çıkıyo hatırlatıyor kendini:1shok:

:umursamaz: kesinlikle dengesiz kendi içinde daha karar verememiş olmalı. .

biz ayrılalı 3 yıl oluyo.. 3 düzine sevgili edinmiş kendine aklinialirimsmile
hep sevgimi hissettirdim..şımarttım galiba laelaelaelaelae

Gerçekten sadece 1 dakika için kendinizi onun yerine koyun ve empati kurmaya çalışın... Siz bir erkeksiniz ve sevdiğiniz kızdan mesafe sebebiyle ayrıldınız, aylar sonra karşılaştınız, elleriniz titreyerek selamlaştınız, o kızla iletişime geçmeye çalıştınız ama o kız bir adım atmaya çalışınca da istemediniz... Ne demektir bu?

Bunun aslında açıklaması şu bence. Bir kere mesafe bahane ederek ayrılma fikri bence gerçekten çok saçma ki arkadaş da sizden ayrıldıktan sonra bunun farkına varmış olacak ki o yüzden aylar sonra sizi görünce etkilenmiş fakat gururuna yediremiyorlmaz:. Ancak şunu da belirteyim ki bu arkadaşın niyeti size dair ciddi değil, yukarda yazan arkadaşlardan belirtenler de olduğu üzere belki de sizden sonra hayatına çoktan devam etti bile ama sizi görünce geçmişe döndü sadece ve belki de siz nasıl olsa varsınız ya da hala ona bakar mısınız affedersiniz yedekte misiniz kontrolü yapmaya çalışıyor kendince. Size tavsiyem bir daha o insanla hiçbir şekilde iletişime geçmeyin. yasakkelime

uyma şeytana böyle yaptıkça daha çok uyuz oluyordurkaydirigubbakcemile3

Arkadaş olmaktan yana sanırım, ya da ciddi bir ruh dengesizliği problemi var..
Tavsiyem görürsen görmemezlikten gel,sana birşey aatarsa msj vs. suskun kal..
Kendini de hiç üzme ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…