Umurunda deil, hatrlamad :(

cok yanlis taktikler izliyorsun ablacim ya.. boyle ustune gidersen daha beter kotu davranacak sana.. biraz sakin birak.. peki sen biraz kafani dinle de gel evine yine ben seni bekliyo olcam felan de.. ne bileyim boyle ya gelirsin ya gelirsin tavri bence iyi degil..

tam olarak benim düşündüklerimi yazmış arkadaş

ben ce bunu dikkate almalısın canım,birde bebeğe bakamıyorsun diye bebeği eşinin kucağından almanda çok kırıcı olmuş bence........bebek bu ağlar........belki ilgisi yoktu..........
ama kırıcı olmuş.....babası sonuçta,bi doğru kucağına alacak,bi yanlış..........öle öle öğrencek sonuçta........biraz daha sakin ol bence

kendi haline bırak erkekler artık bi tuhaf kadın gibi naz yapıp trip atıyolar..çok arkadaşımdan duydum..bırak o gelsin ne zaman gelirse..böyle bi günü yok saymaya değer bi tartışma yokken madem bu kadar büyütüyo ozaman sende hiççç umursama..

caycan arkadaşım şimdi okudum off ya ne güzel bir günü 1 gün önceden kalan kırgınlık sebebiyle mahvettiniz neyse sorun çabuk çözülmüş....tatlım bebegin var sen bu kadar kafana takma ilk mesajşara baktımda 1 kutlama yapmadı diye neler düşünmüşsün yok eskisi gibi sevmiyor yok başka ney diye yapma güzelim rahat ol.....bebeginle eşinmle güzel güzel ilgilen.....eşinin huyunu ögrenememişsin demekki san aufak gelen bir kelime onun için büyük birşeymişşşşhakkınızda hayırlısı ne olsun......

iyide adamlar cocuklarla ilgilense kizariz ilgilenmese kizariz

arkadasim sen tüm suc esimde diyorsun ama sendede suc var

ben olsam afedersin askim cocuk agladigi icin sinirlendim seni kirmak istemedim derdim

sen uzattikca uzatmissin kuru bir özür ya ne var bunda sanki sevgili zamanindasinizda gurur yapiyor gibisiniz

esin cocugunuzlla ilgilenmeseydi bu seferde kocam cocugumuzla hic ilgilenmiyor yardim edin cildiricam diye baslik acardiniz

üstüne giderek esini kendinden sogutma canim

şuan eşimle küs değiliz.belkide evet beimde azıcık suçum vardı ama gitmemeliydi ve yıldönümümüzdü en çok ona içerledim.ki bugünde telafi etmedi.oysa ben barıştıktan sonra gecenin 2 sinde tekrar sofra kurdum,hazırlandım süslendim.en azından bugün bi yemeğe çıkarabilirdi yada bi demet çiçek alabilirdi..

Back
X