Tüp Bebek Merkezleri Umut Anneleri

Iyi geceler anneler

ardacığım beni okadar çok yoruyor ki hiçbirşey yapmaya halim kalmıyor

ama sizlerlede sohbet etmeyi çok özledim......

Yarın yumurtalarım topanacak inşallah kaliteli embriyom oluşur ve sizin yaşadığınız o güzel duyguyu bende yaşarım yaşadıklarımdan dolayı hiçbir zaman isyan etmedim buda benim sınavım dedim inşallah bu benim için son olacak ve canımdan can oluşacak :emir_bebek:

KIZLAAR NERDESİNİZ

BEN HALA BURALARDAYIM BENİMLE TEDAVİYE BAŞLAYAN ARDAŞLARIMIN ÇOĞU GEBE KALDI HATTA DOĞUM YAPTILAR BEN İSE O SİHİRLİ SÖZCÜĞÜ BİLE SÖYLEYEMEDİM

:nazar:YARIN TEKRAR BAŞLIYORUMMMM

3 tane embriyom sağlıklı emriyom oluştu ve donduruldu tekrar yeni bir takip sürecine başlayacağız embriyo sayısı neladar fazla olursa okadar iyi olurmuş

Yarın yumurtalarım topanacak inşallah kaliteli embriyom oluşur ve sizin yaşadığınız o güzel duyguyu bende yaşarım yaşadıklarımdan dolayı hiçbir zaman isyan etmedim buda benim sınavım dedim inşallah bu benim için son olacak ve canımdan can oluşacak :emir_bebek:

:emir_bebek:Buraya yazmayı ihmal etmişim bende hamileyim artık bende umut annelerinin arasına katıldım:emir_bebek:

Ben bir moda evinde çalışıyorum ve bu ara gerçekten çok yoğun geciyor tabi ben kendimi çok yormamaya çalışıyorum ayrıca bende çok fazla mide bulantısı var

Sen neler yapıyorsun ?

CANIM BEN ÇALIŞMIYORUM EVDEYİM GEZMELER ALIŞVERİŞLER DERKEN GÜNLERİM GECİYORRR

Allahıma şükerler olsun mide bulantılarım gecti bir ara çok kötüydüm ama şimdi birşeyim kalmadı

CANIM BEN ÇALIŞMIYORUM EVDEYİM GEZMELER ALIŞVERİŞLER DERKEN GÜNLERİM GECİYORRR

Allahıma şükerler olsun mide bulantılarım gecti bir ara çok kötüydüm ama şimdi birşeyim kalmadı

Oh ne güzel bende doğuma kadar çalışıp sonra işten çıkmayı düşünüyorum bebeğimi kendim büyütmek istiyorum bukadar çok mücadele verip onu başkalarına emanet edememm

Ana ailenin güneşidir. Bir ailede o olmazsa orada büyüyen çocuklar gölgede kalmış meyveler gibi olgunlaşmazlar. (Pestalozzi )
Bütün annelerin anneler günü şimdiden kutlu olsun.Bizi anne yapan bütün doktorlara sonsuz teşekkürler:nazar::nazar::nazar:

Back
X