• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp Bebek Merkezleri Umut Anneleri

Merhabalar arkadaşlar ben henuz anne degilim ama sonuc beklyorum ulun beyin hastasıyım yazdıklarınızı okuyunca umudum iyice buyudu inşallah isimlerinizin arasına girenlerden olurum benm en iyi kalitede 5.gun embriyosu transfer edildi allahım sizlerinde evlatlarınızı sag saglim kucagınıza almanızı nasip etsin inşallah

Merhabalar arkadaşlar ben henuz anne degilim ama sonuc beklyorum ulun beyin hastasıyım yazdıklarınızı okuyunca umudum iyice buyudu inşallah isimlerinizin arasına girenlerden olurum benm en iyi kalitede 5.gun embriyosu transfer edildi allahım sizlerinde evlatlarınızı sag saglim kucagınıza almanızı nasip etsin inşallah

sonuç ne zaman belli olacak inşallah güzel sonuçlar neşeli haberler verirsin canım:66:

nasılsınız güzel umut anneleri nasıl geçiyo hamileliğiniz inşallah hepiniz iyisinizdir inşallah birgün bende umut annesi olurum...:46:

çok iyiyim canım

kilo almaya devam ediyoruz canım :49:

Sen ne zaman başlıyorsun artık senide görelim aramızda

nihan merhaba..senin haftan benden ilerdeydi hatırladığım kadarıyla..kaçıncı haftandasın?bebeğin hareketlerini ne zaman hissetmeye başladın?ben merakla hareketlerini hissetmeyi bekliyorum da:)))

çok iyiyim canım

kilo almaya devam ediyoruz canım :49:

Sen ne zaman başlıyorsun artık senide görelim aramızda

olsun canım al kiloları yiğenime iyi bak canım bende mayıs haziran gibi düşünüyorum kısmetse inşallah bende araızda olabilirim:54:

Transferim yapıldı sonuç bekliyorum

kızlar iyi haberlerinizi bekliyoruz sonuç ne oldu.......

:emir_bebek:15 MART DUYGUMU KUCAĞIMA ALDIM :)

allah analı babalı büyütsün canım benim
kısmetse 5 mayısta benim doğumum olacak.
sabırsızlıkla bekliyorum

Back
X