evet canım kızım olacak inşallah
öykü düşünüyoruz ismini...![]()
çook güzel bir isim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
evet canım kızım olacak inşallah
öykü düşünüyoruz ismini...![]()
Merhabalar arkadaşlar ben henuz anne degilim ama sonuc beklyorum ulun beyin hastasıyım yazdıklarınızı okuyunca umudum iyice buyudu inşallah isimlerinizin arasına girenlerden olurum benm en iyi kalitede 5.gun embriyosu transfer edildi allahım sizlerinde evlatlarınızı sag saglim kucagınıza almanızı nasip etsin inşallah
aminnnnnnnnnnnnn
Diğer topiktedeki umut annelerinin ismini göremedim burada
ayrıca benim ismimde yok![]()
evet iki tane liste var aslında iki liste birleşse ne güzel olur![]()
Katılıyorum canım
Transferim yapıldı sonuç bekliyorum
transferim yapıldı sonuç bekliyorum
nasılsınız güzel umut anneleri nasıl geçiyo hamileliğiniz inşallah hepiniz iyisinizdir inşallah birgün bende umut annesi olurum...![]()
çok iyiyim canım
kilo almaya devam ediyoruz canım
Sen ne zaman başlıyorsun artık senide görelim aramızda
çok iyiyim canım
kilo almaya devam ediyoruz canım
Sen ne zaman başlıyorsun artık senide görelim aramızda
olsun canım al kiloları yiğenime iyi bak canım bende mayıs haziran gibi düşünüyorum kısmetse inşallah bende araızda olabilirim[/QUOT
AMİN
15 MART DUYGUMU KUCAĞIMA ALDIM :)
Merhabalar arkadaşlar ben henuz anne degilim ama sonuc beklyorum ulun beyin hastasıyım yazdıklarınızı okuyunca umudum iyice buyudu inşallah isimlerinizin arasına girenlerden olurum benm en iyi kalitede 5.gun embriyosu transfer edildi allahım sizlerinde evlatlarınızı sag saglim kucagınıza almanızı nasip etsin inşallah
Transferim yapıldı sonuç bekliyorum
15 MART DUYGUMU KUCAĞIMA ALDIM :)