Tüp Bebek Merkezleri Umut bahceci cem beye gidenler???

Bizim 6.deneme olacak.sperm sayisi 1 milyon
Geçen sene araşıkta 1.denememiz negatif sonuçlanınca dna hasarına baktırdıl %98.7 çıkınca nisanda ameliyat oldu.yani 8 ay önce şuan en son2 hafta önce baktırdık düzen lab. 1.1milyon çıktı mlde.dna hasar sonucumuz çıkmadı.ağustosta yüzde 37ye düşmültü 3 ay klomen kullandı eşim bakalım inşallh düşmüştr.düşmedyse tesa ile alınacak sperm.temmuzda doğal gebelik oldu ama 6+2de kaldı gelişmedi.sixin cem beyde ilk denemeniz mi

Anladim cnm
Cok zor surecler.yok bizim cem beyde 2 olacak ama.ilkinde embiryo genetige gidecekti 2 tane ama 5.gunde durdu o yuzden olmadi

Cem beyin hastası çok ama buraya yazan yok nedense
Evet cnm nedense yazmiyorlar
1milyonla hamilemi kaldin?

Anladim cnm
Cok zor surecler.yok bizim cem beyde 2 olacak ama.ilkinde embiryo genetige gidecekti 2 tane ama 5.gunde durdu o yuzden olmadi
Bizim de 2. deneme. ilkinde 5.güne bi tane gitti kalitesi düşüktü ama transfer oldu yine de tutmadı.şimdi acgh ye gidecek 5. hüne gelen embriyo olursa.Dna hasar sonucu bekliyoruz düşmediyse sperm bu sefer tesa ile alınacak

Ins tese ye gerek kalmaz cnm.tesede cok iyi bisi degil.

Anladim cnm
Canim mrb bisey sorucam benimde 3.tedavim olacak cem beyde ilk.yarin opum var.opudan sonra bilgi veriyolarmi kac yumurta toplandi kaci isleme alindi dolllendi diye bir gun sonrami ariyilar

Canim mrb bisey sorucam benimde 3.tedavim olacak cem beyde ilk.yarin opum var.opudan sonra bilgi veriyolarmi kac yumurta toplandi kaci isleme alindi dolllendi diye bir gun sonrami ariyilar
Ayni gun yumurta sayisini soyluyorlar cnm.dolenmeyi 1.gun 3 gun falan ariolar.yarin sana bilgi verirler hayirlisi olsun insllah

Merhaba, Ben de Cem Hoca'nin hastasıyım. İlk transferim olumsuz sonuçlandı 2. yi 1,5 ay sonra deneyeceğiz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…