- 24 Mayıs 2019
- 96
- 57
- 3
- 84
tamda dün gece ben de böyle düşündüm. Keşke bir "derdim yok" köşesi de olsa.valla bir derdim yok köşesi de olsa keşke içim karardı yaa, en çok rağbeti de burası görüyor.
ben de takipteyim![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
tamda dün gece ben de böyle düşündüm. Keşke bir "derdim yok" köşesi de olsa.valla bir derdim yok köşesi de olsa keşke içim karardı yaa, en çok rağbeti de burası görüyor.
ben de takipteyim![]()
şimdiki gençler hem güzel giyinip hem sosyal olup hem dışarda yemeğe gitmeden ay sonunu getiremiyorlar bu şartlarda zaten kimse geçinemez
900 tl kira 300 tl ortalama fatura 750 tl araba kredisi 200 tl benzini sayarsak 2200 gittiya 3bine 4 çocukla kirada nasıl yaşıyorsunuz gerçekten?
Evet adım atmaya niyetimmyok olmadan. Ama gerçekten bazen çok, bunalıyorum. Beklemek ve belirsizlik, çok, yoruyor bazen. Düzeltip düzelmiceğinin garantisi yok sonuçta ve bunu düşündükçe hayatı kendime zindarine der oldumUmut dolu olmak yada olmaya çalışmak iyi hoş ama kötüsünü de düşünerek iyice ölçüp tartarak ilerlerseniz daha iyi olur. Hayal etmek ve yaşamak bambaşka şeyler. Maddi sıkıntı çok zor bunu bile bile adım atmak zor günleri daha çekilmez kılabiliyor. Mühendislik devlete atanması en zor grup. Maddi kriterlerinizi sağlama almadan evliliğe adım atmayın derim ben.
4 senede tüm bunlar çok iyi :) ne iş?Evlenirken esim abisiyle kavga etti ayrildi sirketten dugunun ertesi gunu bir ceyrekten baska hic biseyimiz yoktu ben okula anca gidebildim o parayala bir ay sonra esim is buldu santiyede kaldi 3 ay iki gunluk evliyken tek basima kaldim gurbette. Suan 4 senelik evliyim arabalarimiz var evimiz var 2 cocugum da var ve bir ev daha alacak kadar birikimimiz var . Ve sadece esim calisiyor hersey bigun guzel oluyor allah gonlunuze gore versin
Kepce opertoru ama yaninda baska islerde yapiyor akilli tutumlu adam4 senede tüm bunlar çok iyi :) ne iş?