- 24 Eylül 2017
- 751
- 730
- 103
- 32
Eşimle ben lisedeyken oda üniversite sınavına hazırlanırken sevgili olduk. Üniversitesyi istediği bölümü kazandı bende iki yıllık bi üniversite okudum o ara nişanlandık eşimin doğru düzgün bi işi yoktu seviyordum ailemde eşimi sevdikleri için verdiler. Eşim askerdeyken polisliğe başvurdu kolundaki ameliyat izinden elendi, okuduğu bölümün formasyonuna başvurdu o ara askerlik bitince formasyonunu aldı çok yorucu saatleti belirsiz bir işte çalışıyordu o ara bir yandanda kpss çalıştı gecelere kadar bazen işten gelirken otobüste oturcak yer olmazdı basamaklara oturur öyle test çözerdim derdi 65 kiloya kadar düşmüştü 1.80 boyundaki adam düğünümüzden bir hafta önce belediyede işe girebildi kayınbabamda bir yandan baskı yapıyordu iş bul kendine ben sana bakamam diye.. 1400 lira maaşla başladı 900lira kira istanbul gibi bi yerde bir gün bile isyan etmedim çünkü baba evimdede yokluk gördüm hep destek oldum eşime hep dua ettim sonra o ara öğretmen alımları oldu çok şükür eşim atandı şuan küçük bir ilçedeyiz ama çok mutluyuz tek eksiğimiz kaldı evlat inşallah oda olur bir gün :)