umut dünyası :)

meleklerkorusu

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
25 Haziran 2009
943
40
118
İstanbul
hayal bu yaa;sürekli her şeyden şüphe etmeye devam ediyorum.acaba hamile miyim diye..:D
dün söylemesi ayıp et aldım marketten.eve geldim.ambalajı bir açtım afedersiniz lağım gibi kokuyor.eyvah et bozuk dedim.eşime gösterdim.kokladı bir şey yok.bana buram buram pis kokuyor,o hiç koku almadı.
neyse bugün yine alışverişe gittim.bu defa tavuk bakıyorum.yine aynı koku!!!
ne ki bu şimdi??

Son düzenleme:
hayal bu yaa;sürekli her şeyden şüphe etmeye devam ediyorum.acaba hamile miyim diye..:D
dün söylemesi ayıp et aldım marketten.eve geldim.ambalajı bir açtım afedersiniz lağım gibi kokuyor.eyvah et bozuk dedim.eşime gösterdim.kokladı bir şey yok.bana buram buram pis kokuyor,o hiç koku almadı.
neyse bugün yine alışverişe gittim.bu defa tavuk bakıyorum.yine aynı koku!!!
ne ki bu şimdi??

eğer şüphe ediyorsan bi test yaptır kan veya idrar??

:31:olabilir canım ben fazla aş ermedim ama çok midesi bulananları biliyorumm.ama evet biraz daha bekle bakalım.belki psikolojik de olabilir.çok mu istiyosun bi bebeğinin olmasını

canım az kalmış gününe zaten biraz daha bekle sonra test yaptır inş. güzel haber vereceksin gibi geliyor bana hayırlısı olsun..

canım senin diğer topiğindende seni merakla takip ediyorum normalde en sevdiğin şey bile gebe iken lağım gibi koka bilir bu normal inşallah pisikolojik değildirde güzel haberini verirsin

Canim kardesim
Yuce yaradanim tez gunlerde yuzunuzu guldursun inseallah Rabbim bu ugurda maddi ve manevi emek harcayan herkesin kucaklarini tez gunde doldursun Aminnnnn
Bende 20 sene sonra yavruma kavustum
Seninde mucizen kendiliginden gelir inseallahhhhh Her zaman duamdasiniz Allaha emanet olunnn

Canim kardesim
Yuce yaradanim tez gunlerde yuzunuzu guldursun inseallah Rabbim bu ugurda maddi ve manevi emek harcayan herkesin kucaklarini tez gunde doldursun Aminnnnn
Bende 20 sene sonra yavruma kavustum
Seninde mucizen kendiliginden gelir inseallahhhhh Her zaman duamdasiniz Allaha emanet olunnn

ne güzel dualar bunlar
çok teşekkür ederim canım
sen de yavrunu analı babalı büyüt inşallah

Back
X