merhaba 30 haftalık hamileyim ilk oğlumun adı umut mert,kısmetse doğacak oğlumun adını da iki isim koymak istiyorum ilk ismi TUNA olarak düşündüm ama yanına uygun ikinci ismi bulamıyorum. yardımcı olur musunuz(ya da umut merte uygun başka isim öneriniz varsa yazabilirsiniz) teşekkürler kızlar
Tuna Alp
Tuna Merih
Tuna kisa isim ilk degilde cift isimde ikinci isne daha uygun sanki
Alper Tuna
Ayberk Tuna
Arda Tuna
Akay Tuna
Aksel Tuna
Uras Tuna
kızlar harika isimler hepside isimler arasından bikaç tane beğendiğim var eşimle de paylaşıp bi karar vericem haftasonu..Karar verdiğim ismi yazarım sizede teşekkür ederim hepinize
merhaba kızlar evet isimle ilgili karar verdik allah nasip eder bebeğimi sağ salim kucağıma alabilirsem(31_3 deyim) TUNA BERK ismini vericez..fikirlerinizi paylaştığınız için hepinize teşekkür ederim...
merhaba kızlar evet isimle ilgili karar verdik allah nasip eder bebeğimi sağ salim kucağıma alabilirsem(31_3 deyim) TUNA BERK ismini vericez..fikirlerinizi paylaştığınız için hepinize teşekkür ederim...