Doğuma Hazırlık umut mert ismine uygun isim önerisi lütfen

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

sabiha20

Guru
Kayıtlı Üye
11 Kasım 2010
17
7
286
Denizli
merhaba 30 haftalık hamileyim ilk oğlumun adı umut mert,kısmetse doğacak oğlumun adını da iki isim koymak istiyorum ilk ismi TUNA olarak düşündüm ama yanına uygun ikinci ismi bulamıyorum. yardımcı olur musunuz(ya da umut merte uygun başka isim öneriniz varsa yazabilirsiniz) teşekkürler kızlar

Tuna Alp
Tuna Merih
Tuna kisa isim ilk degilde cift isimde ikinci isne daha uygun sanki
Alper Tuna
Ayberk Tuna
Arda Tuna
Akay Tuna
Aksel Tuna
Uras Tuna

merhaba kızlar evet isimle ilgili karar verdik allah nasip eder bebeğimi sağ salim kucağıma alabilirsem(31_3 deyim) TUNA BERK ismini vericez..fikirlerinizi paylaştığınız için hepinize teşekkür ederim...
Saglicakla kucağıniza slın. Adıyla yaşasin

merhaba kızlar evet isimle ilgili karar verdik allah nasip eder bebeğimi sağ salim kucağıma alabilirsem(31_3 deyim) TUNA BERK ismini vericez..fikirlerinizi paylaştığınız için hepinize teşekkür ederim...
Maşallah sağlıklı mutlu dünyaya gelsin keske tüm öneri alanlar hangi isme karar veridiğini yazsa bazı konular askıda kalıyor kaynıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…