umut ne zaman biter..

Olmaz mı?26 yıldır eşimin beni anlayacağı günü bekliyorum.Benim hala umudum var.Zaman zaman bitti artk beni asla anlamayacak deyip tükendiğim günler olsa bile bir zamansonra bu fikri kafamdan kovuveriyorum.

İnsan nefes aldığı sürece umutları da hep var olacak.Hiç gerçekleşmeyecek olsa bile gönlünün bir taraflarında hep olacak.Umtlar,hayaller olmasa insan hayata tutunamazki.

umut hiç bitmemeli
umut bittiği zaman insan yaşamdanda zevk almıyor.
yaşamımda herşey bitti dediğim an bir bakı açıldı ve umut geri başladı.

umudumuzu hiç yitirmemeliyiz
yoksa hayat çekilmez olur.

soyle dusunuyorum
ınsanın umudu ne zaman bıter her konuda yanı

bı arkadasım bı konusma sırasında
sole bıse soyledı
suan evlı ve severek evlenmesıne ragmen belkı umudu bıtmedıgı ıcınmı bılmıyorum ıstedıgı gıbı bı evlılıgı yok ve sonunu goremedıgı bugun aılesı uzulmese ayrılabılecegıı soyledı
ve ılk sevdıgı bırısı varmıs ben onu tanımmıyorum
severek ayrılımslar daha sonradan tanık oldum cocuk kac demıstı ama yıne kısmet olmadı
ve suan cocu yurt dsında evlı
ama arkadasım
hala onunla kavusmak ıcın bı umudu oldugunu dusunuyo

yanı su umut etmek nasıl bısey
neden ıcımızde bıtıremıyoruz
bı sesmıdır bu ıcten gelen yada cok sevdıklerındenmı
sevgılerınemı guvenıyo bılmıyorum
sızın boyle bıtmek bılmeyen umudunuz varmı oldumu

arkadaşınızınki bir umut değil geçmişe özlem, evliliğinde hayal kırıklığına uğradığı için, ki artık ne geçmişe dönebilir ve ne kendi ne de o ilk sevdiği kişi aynı şeyleri hissedebilir birbirlerine çünkü aradan geçen zamanda hayatlarıyla birlikte onlarda değişiyorlar ister istemez, arkadaşınız geçmişe özlem duyarak bugünlerini harcıyor ve bugünü kaçırıyor
umutlar insanı motive eder geleceğe gülen gözlerle bakmasını sağlar,
umut olmadan yaşanmaz bencede, insan geleceğe dair güzel umutları oldukça yol alır ve hayat mücadelesine devam eder

umutsuz insan yoktur ...umutsuz insanda yaşıyamaz..

Umut insanı uyandıran bir rüyadır...

Umut sadece eziyetin süresini artırır.

Beraberinde getirdikleri umutlar ve korkularla akın akın gelen arzulara teslim olduğumuz sürece... kalıcı mutluluğa ya da huzura hiçbir zaman kavuşamayız.

insanların çoğu hayatlarının sonunda geriye dönüp baktıklarında molalarda yaşadıklarını görürler. Takdir etmeden ve zevk almadan geçip giden şeyin aslında hayatları olduğunu gördüklerinde şaşırırlar. Ve böylece umutlarla kandırılan insan ölümün kollarına koşar.

Umut fakirin ekmeğidir.​

Back
X