Merhaba herkese..
Çok forumda aktif değilim ama Çocuk özlemi çeken arkadaşlara bir kaç tavsiyem olacak nacizane.
bende malesef aynı yollardan geçmiş biri olarak şuan doğal yoldan elhamdürüllah hamile kaldım
Benim süreç 3 sene sürdü ancak temiz niyet temiz beslenmeyle bir sene sonra sonucunu aldım çok şükür .
Arkadaşlar ben şayet hamile kalırsam bildiklerimin zekatını vericem diye söz vermiştim kendıme oyuzden burdan yaptıklarımı yazıcam umarım sizede yol gösterir inşallah.
Bismillahirrahmanirrahim
ilk önce Namaza başlayın Lütfen ! ve niyet edin hayırlı bir evlat sahibi olmaya niyet ettım Allahım sen bu yolda akibetımı tez hayır eyle Gibi...
Ara ara sadaka verin, gecikmiş zekatınız varsa mutlaka verin.
Bağırsak temizliği yapın
Hacamat yaptırın
Soğan kürü yapın
Paketli gıdaları terkedin
Parfüm kullanmayın , gunumuz parfümlerı sentetık ..hormonları altüst edıyor!
Evde deterjan kullanmayın ! sirke karbonat ve su en guzel temizleyıcı , yada bıtkısel kokusuz ürunler kullanın
Makyajı azaltın
Bol probiyotık beslenın yoğurdunuzu kendınız yapın.
Şekerli gıdayı azaltın mümkünse terkedın özellıkle kisti miyomu olanlar, şekerli gıda başlıca sebeplerdendir.
Hayıt tentürü kullanın yada çayını için. Ben burda tarıf vermıyorum bilerek sakıncalı bir durum olmasın dıye çünkü herkesın durumu farklı.!
Ev sirkesi tüketin
Arı sutu bal propolis önemli
Ayağınızı sıcak tutun
hergün mutlaka yürüyüş yapın
Katkılı gıdaları terkedin kesinlikle
helal haram hassasiyetiniz olsun şüpheli gıdaları yemeyin
Haramdan şifa olmaz!
ilaç kullanmayın önemli bir rahatsızlık yok is
titanyum dioksit içeren şeyleri özellikle kullanmayın etiket okuyun!
şeytan detaylarda gizli arkadaşlar uyanık olalım
Bunlar nefsinize agır gelmesin zira alışınca hiç zorluk yok aksıne huzur Var olacak.çünkü hissedeceksinizki Allahın rızası olduğu bir yolda yurumeye başladığınızı ve sizin sahipsiz olmadığınızı..
Tüp bebek merkezine ilk gittiğimde şaşkınlık içinde kaldım bakkal dükkkanı gibiydi ve benden çok çok genç insanları görmek içimi acıttı ... bu kadar yolun başındayken bu sabırsızlık neden?
arkadaşlar Allah vallahi bizi çaresiz bırakmaz yeterki yolunuz doğru olsun . Tüp bebek olayı teknolojinin bir nımeti olarak gorup buna sarılmadan önce bizim yüzyıllık tıbbi nebevimiz var şaşmayan kadim bilgileriyle.. bugun modern tıbbın tarıhı 150 seneyı geçmez! Temeli ibni sina tıbbıdır ..geleneksel tıbbı kale alın zira derki kendi kendinizin dr olun .kimseye muhtaç değilsiniz Allahtan başka bunu iliklerinize kadar hissedin .
Burdan yazamayacağım bir kaç özel tavsiyem daha olacak ancak mahrem bilgi olduğu için buraya yazmayı uygun gormuyorum
Bu yola niyet edecek arkadaşlar bana özelden yazabılırler vaktım oldukça cvp yazmaya çalışırım ancak lütfen tarif istemesınler ben çok okuyup arastırdım sızlerde yapabilirsiniz.
Allah herkese şifa versin