Umut neydi ?

5 yıldır bu duygularla yaşıyorum...
Bugün kardeşim bir erkek bebek beklediğini açıkladı.. ultrason görüntüsü bile gönderdi..
Biliyor neler yaşadığımı neler cektigimi..
Çok gerek varmıydı o fotoğrafı bana yollamaya... 2 negatif tüp bebek deneyimim var...
Herkes yol alırken ben hep aynı yere sarıyorum...
ALLAH yardımcımız olsun inşallah...
Üzülme güzel zamanlar gelecek bak gör sen heryer çiçek açacak

Benimde 5 yıl olmadı kızlar.cok istiyordum benden kaynaklı adet düzenin yoktu hatta adet olmuyordum. Her ilaçla adet olmak istediğimde test yaptırmak zorundaydım ve tek çizgiyi görmek zorundaydım.sukur rabbime tüp bebek yaptırdık verdi ama 8 Ay hiç yerinden kalkmadım yemek bile yatakta yedim sürekli kanamam vardı 5 Ay evde geri kalm hastanede yattım.yatmadigim her gün gittim.hrer gün iğne vurunduem bunlar yaparken eşim yanımda değildi.gorevdeydi şimdi bal kuzum yanımda.

Teslimiyet rabbime teslimiyet çok önemli.9 hastalıkta kanama ile başlayan ve 8 aya kadar süren süreç benim imtihanını.gecti şimdi fitik var kızımda buda gecek inşllah. Allaha güvenin o sizi yarı yolda bırakmaz.ilk kanamada eşim aradım ambulans geldi gidiyoruz galiba bebeğimiz yok artık dedim ağlayarak bana dediği nasip cennet kuşumuz olur.allahim verecekse hiç bisey önüne geçemiyor

Sabredin dua edin rabbim en güzellerini versin hepinize gerisi boş ben ne çok kiskanirmisim milleti bebeği var diye ama kendime diyemezdim.rabbim verdi sizleride sevindir sin dualarında tüm bebeği olmayan anne adayları :dua:

Sabredin dua edin rabbim en güzellerini versin hepinize gerisi boş ben ne çok kiskanirmisim milleti bebeği var diye ama kendime diyemezdim.rabbim verdi sizleride sevindir sin dualarında tüm bebeği olmayan anne adayları :dua:
Allah emeklerinizi mükafatlandırmış darısı hepimizin başına 🤲🏻

Üzülme güzel zamanlar gelecek bak gör sen heryer çiçek açacak

Inşallah canım inşallah.. bizim için de dua et güzel anne.. RABBİM kızınla sağlık lı mutlu bir ömür nasip etsin inşallah...
Bazen çok umutsuzluğa kapılıyorum sonra diyorum devam umut kesmek yok pes etmek yok.. allah vermiş.. sperm yumurta rahîm..
Meleğini de verecek inşallah..
Adet bitiminde 41 meryem süresine başlayacağım..

Inşallah canım inşallah.. bizim için de dua et güzel anne.. RABBİM kızınla sağlık lı mutlu bir ömür nasip etsin inşallah...
Bazen çok umutsuzluğa kapılıyorum sonra diyorum devam umut kesmek yok pes etmek yok.. allah vermiş.. sperm yumurta rahîm..
Meleğini de verecek inşallah..
Adet bitiminde 41 meryem süresine başlayacağım..
Yardım ederim haber edersen güzel düşün en önemlisi o :KK200:

Back
X