Merhaba, 10 gun once 12+4 haftalikken 2 li test icin doktora gittim. Ense kalinligini 3mm olarak olcunce beynimden asagi kaynar sular dokuldu. 2li testi yapmadi onun yerine yurt disina gonderilen kan testini onerdi. Hemen kan verdik ve express kargoyla Almanya ya gonderdik. 10 gun sonra sonuc belli olacakti ama gecmek bilmedi o 10 gun. Cok sukur Allah ima ki dun aksam mutlu haberi aldik . Cok sukur ilk etap icin kromozomal bir sorun cikmadi. Simdi 20.hafta ayrintili ultrason u belliyoruz. Inaniyorumki temiz cikacak insallah. Allah herkesin yavrusunu bagislasin ve korusun. Insan bir umut butun yazilari yorumlari okuyor. Bu yazimi da belki birilerinin yuregine bir damla merhem olur diye yaziyorum.
Rabbim yardımcin olsun canimMerhaba
Benimde bebeğimde ense kalınlığı ilk ölçümde 3,33 çıktı hemen ayrıntılı ultrasona gönderdiler 2,88 çıktı. Burun kemiğide görünüyodu 1,6. İkili test istediler ordada ultrason riskim çok yüksek çıktı 1/42. Bütün doktorlar umutsuz yaklaşıyo
Amniyosentez yapılacak ve ben çok korkuyorum.
Amniyosentez yerine fetal dna testi denilen testlerden yaptırabilirsin. Ben harmony test yaptırmıştım. Benim riskimde 1/122 çıkmıştı. Gönlünü ferah tut. Bol bol dua et. Allah yardımcın olsun.Merhaba
Benimde bebeğimde ense kalınlığı ilk ölçümde 3,33 çıktı hemen ayrıntılı ultrasona gönderdiler 2,88 çıktı. Burun kemiğide görünüyodu 1,6. İkili test istediler ordada ultrason riskim çok yüksek çıktı 1/42. Bütün doktorlar umutsuz yaklaşıyo
Amniyosentez yapılacak ve ben çok korkuyorum.
Merhaba, 10 gun once 12+4 haftalikken 2 li test icin doktora gittim. Ense kalinligini 3mm olarak olcunce beynimden asagi kaynar sular dokuldu. 2li testi yapmadi onun yerine yurt disina gonderilen kan testini onerdi. Hemen kan verdik ve express kargoyla Almanya ya gonderdik. 10 gun sonra sonuc belli olacakti ama gecmek bilmedi o 10 gun. Cok sukur Allah ima ki dun aksam mutlu haberi aldik . Cok sukur ilk etap icin kromozomal bir sorun cikmadi. Simdi 20.hafta ayrintili ultrason u belliyoruz. Inaniyorumki temiz cikacak insallah. Allah herkesin yavrusunu bagislasin ve korusun. Insan bir umut butun yazilari yorumlari okuyor. Bu yazimi da belki birilerinin yuregine bir damla merhem olur diye yaziyorum.
Bende aynı durumdayım şuanda 2.5 ense kalınlığıyla doktorum Nifty Testi yapmamı Önerdi.. Pazartesi kan vericem hayırlı haberler alırım İnşallah bende sizler gibi.. Burda yazılanları okumak çok moral oluyo sonucumu mutlaka yazıcamMerhaba, 10 gun once 12+4 haftalikken 2 li test icin doktora gittim. Ense kalinligini 3mm olarak olcunce beynimden asagi kaynar sular dokuldu. 2li testi yapmadi onun yerine yurt disina gonderilen kan testini onerdi. Hemen kan verdik ve express kargoyla Almanya ya gonderdik. 10 gun sonra sonuc belli olacakti ama gecmek bilmedi o 10 gun. Cok sukur Allah ima ki dun aksam mutlu haberi aldik . Cok sukur ilk etap icin kromozomal bir sorun cikmadi. Simdi 20.hafta ayrintili ultrason u belliyoruz. Inaniyorumki temiz cikacak insallah. Allah herkesin yavrusunu bagislasin ve korusun. Insan bir umut butun yazilari yorumlari okuyor. Bu yazimi da belki birilerinin yuregine bir damla merhem olur diye yaziyorum.