Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Merhaba, 10 gun once 12+4 haftalikken 2 li test icin doktora gittim. Ense kalinligini 3mm olarak olcunce beynimden asagi kaynar sular dokuldu. 2li testi yapmadi onun yerine yurt disina gonderilen kan testini onerdi. Hemen kan verdik ve express kargoyla Almanya ya gonderdik. 10 gun sonra sonuc belli olacakti ama gecmek bilmedi o 10 gun. Cok sukur Allah ima ki dun aksam mutlu haberi aldik . Cok sukur ilk etap icin kromozomal bir sorun cikmadi. Simdi 20.hafta ayrintili ultrason u belliyoruz. Inaniyorumki temiz cikacak insallah. Allah herkesin yavrusunu bagislasin ve korusun. Insan bir umut butun yazilari yorumlari okuyor. Bu yazimi da belki birilerinin yuregine bir damla merhem olur diye yaziyorum.
Benimde aynı şekildeydi canım korkma. Zaten bu testlerin geçerliliği 100de 100 değil. Stres bebeğin için daha kötü. İçini ferah tut. Eğer emin olayım istiyorsan fetal dna testlerinden birini yaptırabilirsin.Benımde ense kalınlığı normal burun kemıgı çar ama kandaki değerler sıkıntılı .cok uzgunum lütfen dua edin
canım alah yardımcın rabbım ınakı kulunun yalvarsını seslenısını duyuyo canım sen ıcını ferah tut olurmu rabbımden baska ınankı kımse sana yardım edemıyo doktorlar bıle olanı soyluyo mudahıle edemıyo farkındaysan bende hemen hemen aynı seylerı yasamıstım ama hep dua ettım rabbım kalbıle gore kolaylıgı verdı ınankı sen ne olursan ol rabbım cevırmıyo kalpten duayı ınsalah guzeler guzelı yavrunu kucagına alıp koklarsın alahım ayırmısn sızı bırbırnızdenMerhaba, 10 gun once 12+4 haftalikken 2 li test icin doktora gittim. Ense kalinligini 3mm olarak olcunce beynimden asagi kaynar sular dokuldu. 2li testi yapmadi onun yerine yurt disina gonderilen kan testini onerdi. Hemen kan verdik ve express kargoyla Almanya ya gonderdik. 10 gun sonra sonuc belli olacakti ama gecmek bilmedi o 10 gun. Cok sukur Allah ima ki dun aksam mutlu haberi aldik . Cok sukur ilk etap icin kromozomal bir sorun cikmadi. Simdi 20.hafta ayrintili ultrason u belliyoruz. Inaniyorumki temiz cikacak insallah. Allah herkesin yavrusunu bagislasin ve korusun. Insan bir umut butun yazilari yorumlari okuyor. Bu yazimi da belki birilerinin yuregine bir damla merhem olur diye yaziyorum.
Teşekkür ederım harmony test yaptırmaya karar verdık.allahım hepimizin evlatlarını korusunBenimde aynı şekildeydi canım korkma. Zaten bu testlerin geçerliliği 100de 100 değil. Stres bebeğin için daha kötü. İçini ferah tut. Eğer emin olayım istiyorsan fetal dna testlerinden birini yaptırabilirsin.
Bende harmony testi yaptırmıştım. 1 hafta 10 gün içinde cevap geliyor. Bol bol dua et beklerken. Allah hepimizin bebeklerini sağlıklı sıhhatli eksiz kusursuz kucağımıza almayı nasip etsin. Güzel haberlerini bekliyoruz.Teşekkür ederım harmony test yaptırmaya karar verdık.allahım hepimizin evlatlarını korusun
Tesekkurederım bugun test yapılacak ınsallah güzel haberler verebilirimBende harmony testi yaptırmıştım. 1 hafta 10 gün içinde cevap geliyor. Bol bol dua et beklerken. Allah hepimizin bebeklerini sağlıklı sıhhatli eksiz kusursuz kucağımıza almayı nasip etsin. Güzel haberlerini bekliyoruz.
Suan dokuz yasinda zekasinda hicbir peoblem olmayan yegenim.herseyi ile o donem ben ilgilendigim icin net hayirliyorum sureci.iyi bi dr bulup amniyosentez yaptirdik net cozum .ne zekasinda ne de baska birseyinde hicbirsey cikmadi. Zaten hepsinde cikmiyor hepsi bir olasilik uzulmeyin hersey guzel olucak .Doktor ile görüştük harmony testinde risk çıkarsa sonunda tekrar amniyosentez istiyolarmış. O yüzden sadece amniyosentezde karar verdik. Ama durumu benim gibi olup bebeği sağlıklı olan varmı acaba.(
Merhaba, ne yaptiniz merak ettim?Canım
Benimde 3,02 mm cıktı.
Harmony test yaptırdım amerikaya gönderildi. Temiz çıktı cinsiyetide belli oldu.
Ama beni de aşırı korkuyor.
Ense kalınlıgı prob. yasayan bebeklerde kalp anomalisi olabiliyormuş. 20. Haftayı bekliyorum bende.
![]()
Merhaba ne yaptiniz ? Merak ettimİnşallah çıkmaz gittiğim doktor 9 olupta normal doğum yapan hastaları olduğunu söyledi kötü düşünmemeye çalışıyorum
Merhaba, ne yaptiniz merak ettim?
Cnm esimin bi arkadasinda benzer durum oldu butun dr lar kesin engelli dedi hatta hemen gel alalım diyenlerde oldu ense kalınlığı normalin üstünde ydi ama tam olarak ölçüleri bilmiyorum amniyosentez yapıldı orda temiz çıktı bebek 1 yaşını geçti bildiğim kadarıyla gayet sağlıklıDoktor ile görüştük harmony testinde risk çıkarsa sonunda tekrar amniyosentez istiyolarmış. O yüzden sadece amniyosentezde karar verdik. Ama durumu benim gibi olup bebeği sağlıklı olan varmı acaba.(
Merhaba
3 lu test temiz cikti
Ayrintili ultrason temiz
Fetal eko cekildi temiz
Artik gerisi Allaha kaldi . Kismet :)
Boyle bir problem mi yasiyorsnuz