umut olsun hikayem size

hbb17

Üye
Kayıtlı Üye
27 Ocak 2014
37
7
18
35
Ankara
bugün bhcg 73 çıktı hamileyim. 19 aydır uğraşıyoruz bir kimyasalım olsu sadece. inşallah bunu sonu iyi geçer. umutlu hikayeleri okuyunca rahatlıyordum ben de yazayım dedim eşimin hem morfoloji hem de sayı sorunu vardı. keçiboynuzu uyguladık kimyasal oldu. sonra muhteşem üçlüyü yazan arkadaştan allah razı olsun son 2 aydır muhteşem üçlü + zyağında beklemiş incir yiyordu eşim. eminim bunların etkisi var ben de saraçoğlunun incir kürünü yaptım 2 ay eğer bu ay olmasa aşılama yapacaktık. sizler de dua edin nolur yükselsin 2 gün sona sonucum. allah isteyen herkese versin inşallah kucaklar dolsun

Hamilesin kız ben 38 den başladım şuan 650 yi gördüm hatta artmıştır inşallah hadi bakalım yiyenimize iyi bak dinlen bol bol bizi haberdar et muhakkak.güzelce folik asitine ve beslenmene dikkat ediosun ay neden bilmiyorum ama çok sevindim fındığımıza iyi bakta değerin yükselsin 2 gün sonra tekrarlamayı unutma

slm canım bu inciri nasıl yaptın zeytanin yagındamı beklettin kactane inciri anlatırmısın.

hayırlı olsun bebeğin muhteşem üçlü karışımın fiyatı ne kadar tutuyo

Çok teşekkür ederim :)

Sent from my iPad using Kadınlar Kulübü

slm canım bu inciri nasıl yaptın zeytanin yagındamı beklettin kactane inciri anlatırmısın.

Bir kavonozun içine 15 tane inciri önce yıkadım. üzerlerine birer çizik attım bıçakla ki yağ içine daha iyi işlesin incirlerin üzerini kaplayacak kadar zeytnyağı( sızma) doldurdum. Karanlıkta15 gün beklettim eşim hergün 1 tane yedi

hayırlı olsun bebeğin muhteşem üçlü karışımın fiyatı ne kadar tutuyo

Sağol canım fiyatı tam hatırlamıyorum ama 130 gibiydi sanırım ben indirimde diye l-carnitini gnc den hap olarak aldım hergün 1 hap yemekten önce içiyordu diğer ilaçlar aynı zaten. Ama parasına değiyor kesinlikle dene

bende yapayım canım cok sagol.aksamlarımı yiyor sabahlarımı ac tok farkediyormu.hayırlı olsun bu arada canım.

bizimde sorun varikosel şimdi çakşırı kullanıyo eşim bide onuda deneriz

esin amelyat oldumu??? bizede varikosel dediler ama ilaç falan vermedi amelyat dedi.

değerler çok düşük olmadığı için ameliyat önermedi , ameliyat olursa dahada düşer bu riski göze alamayız demiş. ameliyat olanlarında yükselmesi 1 seneyi buluyo nerdeyse

değerler çok düşük olmadığı için ameliyat önermedi , ameliyat olursa dahada düşer bu riski göze alamayız demiş. ameliyat olanlarında yükselmesi 1 seneyi buluyo nerdeyse

anladım cnm. bizde bir doktora gidecegiz oda amelyat derse olsun diyorduk.bunuda cok duydum amelyat olmayıp degerleri düsenleride.sanırım sans işi.bizde hızı düsük yüzde 3 .

öncelikle bebğşin hayırlı olsun sağlıkla kucağına alırsın inşaallah... mümkünse eşinin değerlerini yazar mısın lütfen ben de ay sorunlarla uğraşıyorum (

Hay

Hayırlı olsun Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.
Eşine ne yedirdin bide onu deneyelim. Bizde de ayni sorun var bir tüp bebek tedavisi gördük malesef olumsuz sonuçlandı. Şimdi bitkisel ilaçlar kullanıyoruz. Faydası olmasa bide bunu denerim cvp bekliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…