umut olsun size bu anlattiklarim

kocasininpiremsesi

الحمدلله
Kayıtlı Üye
3 Eylül 2014
201
108
63
2 Yillik Evliyim. Kendimi bildim bileli adetlerim hep duzensizdi ama alttan muayene edemedikleri icin evlenene kadar sorunu farketmediler. Hormonlarda temizdi o donem. Evlendigim gunden beri hic korunmadim ama adetlerim duzensizdi ve hic hamile kalamamistim. Ilk gittigimde doktora idrar yollarimda iltihap ve bobreklerimde kum cikti. Bu sorunu ufak bir antibiyotik tedavisiyle atlattik. Adetlerim iyice bozuldu. Artik ilacsiz asla adet olamiyordum. Hormon testlerimde hafif derecede polikistik over cikti ve ayni zamanda prolaktin hormonum 677 cikti cok yuksek oldugunu soyluyordu doktor. Dostinex adli ilaci verdi adet olunca gel yumurta takibi yapalim dedi oysa ben herkes gibi kendi kendime hamile kalmak istiyordum. Ilacim bitti 65 gunun sonunda adet oldum ama doktora gitmedim dedim ki "rabbim ben tedavi olmak istemiyorum isimi yalnizca sana birakiyorum. Sen benim umitlerimi bosa cikarmazsin..." adetim bittikten sonra yani agustosun 16si gibi memlekete gittim annemler ev tasiyacakti onlara yardim icin. 1 Haftanin sonunda esim beni ozledigini soyledi ve annemlere geldi. Esimle ozlem giderdik :oops: esim 1 gece kalip dondu. Iliskiden tam 6 gun sonra peceteye pembe akinti geldi dedim ki aaaa adet oluyorum hem de ilk kez zamaninda oluyorum :) pedimi taktim ama gerisi hic gelmedi. Benim gogusler ilk kez hassaslasmaya ve damarlanmaya basladi bu kez dedim ki kendi kendime mumkun degil ama ben sanirim hamileyim :KK51: neyse artik memleket seruveni bitti eve geldim ama oyle yorgunum ki durmadan uyumak istiyorum. Sutyeni falan attim goguslerim agriyor diye. Bir de ovu testi siparis ettim internetten. Guya adet olayim sonra testi kullanmaya baslayacam :KK48: testlerim geldi dun kutuyu yirtarak actim ve hemen lavaboya kostum hamileligi de gosteriyormus ya bu testler ona guvendim. Idrari damlatir damlatmaz ilk once kopkoyu t cizgisi belirdi ikinci testi yaptim o da aynisi cikti. Bu sefer dedim %100 hamileyim :KK54: neyse ki sonuc istedigim gibi oldu sonuc 5692 :KK48: esime soyledim sarildik aglastik bir guzel:oops: rabbim isteyen herkese nasip etsin. Yani demem o ki isinizi doktora degil ilk once allaha birakin %100 kesin cozum... ayy yine aglayacam galiba:KK47:

2 Yillik Evliyim. Kendimi bildim bileli adetlerim hep duzensizdi ama alttan muayene edemedikleri icin evlenene kadar sorunu farketmediler. Hormonlarda temizdi o donem. Evlendigim gunden beri hic korunmadim ama adetlerim duzensizdi ve hic hamile kalamamistim. Ilk gittigimde doktora idrar yollarimda iltihap ve bobreklerimde kum cikti. Bu sorunu ufak bir antibiyotik tedavisiyle atlattik. Adetlerim iyice bozuldu. Artik ilacsiz asla adet olamiyordum. Hormon testlerimde hafif derecede polikistik over cikti ve ayni zamanda prolaktin hormonum 677 cikti cok yuksek oldugunu soyluyordu doktor. Dostinex adli ilaci verdi adet olunca gel yumurta takibi yapalim dedi oysa ben herkes gibi kendi kendime hamile kalmak istiyordum. Ilacim bitti 65 gunun sonunda adet oldum ama doktora gitmedim dedim ki "rabbim ben tedavi olmak istemiyorum isimi yalnizca sana birakiyorum. Sen benim umitlerimi bosa cikarmazsin..." adetim bittikten sonra yani agustosun 16si gibi memlekete gittim annemler ev tasiyacakti onlara yardim icin. 1 Haftanin sonunda esim beni ozledigini soyledi ve annemlere geldi. Esimle ozlem giderdik :oops: esim 1 gece kalip dondu. Iliskiden tam 6 gun sonra peceteye pembe akinti geldi dedim ki aaaa adet oluyorum hem de ilk kez zamaninda oluyorum :) pedimi taktim ama gerisi hic gelmedi. Benim gogusler ilk kez hassaslasmaya ve damarlanmaya basladi bu kez dedim ki kendi kendime mumkun degil ama ben sanirim hamileyim :KK51: neyse artik memleket seruveni bitti eve geldim ama oyle yorgunum ki durmadan uyumak istiyorum. Sutyeni falan attim goguslerim agriyor diye. Bir de ovu testi siparis ettim internetten. Guya adet olayim sonra testi kullanmaya baslayacam :KK48: testlerim geldi dun kutuyu yirtarak actim ve hemen lavaboya kostum hamileligi de gosteriyormus ya bu testler ona guvendim. Idrari damlatir damlatmaz ilk once kopkoyu t cizgisi belirdi ikinci testi yaptim o da aynisi cikti. Bu sefer dedim %100 hamileyim :KK54: neyse ki sonuc istedigim gibi oldu sonuc 5692 :KK48: esime soyledim sarildik aglastik bir guzel:oops: rabbim isteyen herkese nasip etsin. Yani demem o ki isinizi doktora degil ilk once allaha birakin %100 kesin cozum... ayy yine aglayacam galiba:KK47:
Biraz Uzun oldu ama insaallah umut olur.

çok duygulandım cnm. allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.

maşallah...
dilerim sağlıkla kucağınıza da alırsınız
uğurlu gelmiş annenizin evi:KK48:
darısı da bana inşallah..:KK46::KK46::KK46:

allahım saglıklıca kucagına almayı nasıp etsın...hamılelerın duası kabul olurmuş...benım içinde dua et arkadaşım bır mucızede bana nasıp etsın allahım...amınnnnnnnnnnn

maşallah...
dilerim sağlıkla kucağınıza da alırsınız
uğurlu gelmiş annenizin evi:KK48:
darısı da bana inşallah..:KK46::KK46::KK46:
Evet Canim gercekten de ugurlu geldi. Esimle 1 hafta hic iliski yasamadik. Ilk defa oldu bu. Sanirim spermlerin kalitesi artti. Yumurtlamaya denk gelince de tutturduk :) yok ya oyle degil. Rabbim ol dedi ve oldu :)

çok duygulandım canım Rabbim kucağına almayı nasip etsin inşALLAH ...bende 4 yıllık evliyim bütün testlerimi yaptırdım rahim filmi dahil çatlatma iğnesi vuruldum 3 kere kimyasal gebelik yaşadım sonunda bıraktım tedaviyi maddi manevi yoruldum:( bıraktıkdan 2 ay sonra çok şiddetli şekilde merdivenlerden düştüm..kolumdaki liflerim yırtıldı dedimki Allahım sen büyüksün iyiki o zaman olmamış yoksa zarar görürmüş..3 ay tedavi gördüm kolumdan. kardeşimin düğünü vardı ağustosda 24 saatin 14 saati koşturuyordum sadece yatmaya eve geliyordum kolumda iyileşmeye başladı artık. sonra bir baktım ki hamileyim..biz hep sabırsızca davranıyoruz ama Rabbim vakti saati gelince nasip ediyor çok şükür isteyen herkese nasip etsin inşALLAH herkese..

çok duygulandım canım Rabbim kucağına almayı nasip etsin inşALLAH ...bende 4 yıllık evliyim bütün testlerimi yaptırdım rahim filmi dahil çatlatma iğnesi vuruldum 3 kere kimyasal gebelik yaşadım sonunda bıraktım tedaviyi maddi manevi yoruldum:KK43: bıraktıkdan 2 ay sonra çok şiddetli şekilde merdivenlerden düştüm..kolumdaki liflerim yırtıldı dedimki Allahım sen büyüksün iyiki o zaman olmamış yoksa zarar görürmüş..3 ay tedavi gördüm kolumdan. kardeşimin düğünü vardı ağustosda 24 saatin 14 saati koşturuyordum sadece yatmaya eve geliyordum kolumda iyileşmeye başladı artık. sonra bir baktım ki hamileyim..biz hep sabırsızca davranıyoruz ama Rabbim vakti saati gelince nasip ediyor çok şükür isteyen herkese nasip etsin inşALLAH herkese..
Bebeginiz hayirli ugurlu oksun saglikli dunyaya gelsin insallah.hamile oldigunuzu ogrenmeden once hangi belirtileri yasadiniz.benim adetime 4 gun var pazartesi kanda gebelik testi yaptirmayi dusunuyorum ama bir yandan da korkuyorum

çok duygulandım canım Rabbim kucağına almayı nasip etsin inşALLAH ...bende 4 yıllık evliyim bütün testlerimi yaptırdım rahim filmi dahil çatlatma iğnesi vuruldum 3 kere kimyasal gebelik yaşadım sonunda bıraktım tedaviyi maddi manevi yoruldum:( bıraktıkdan 2 ay sonra çok şiddetli şekilde merdivenlerden düştüm..kolumdaki liflerim yırtıldı dedimki Allahım sen büyüksün iyiki o zaman olmamış yoksa zarar görürmüş..3 ay tedavi gördüm kolumdan. kardeşimin düğünü vardı ağustosda 24 saatin 14 saati koşturuyordum sadece yatmaya eve geliyordum kolumda iyileşmeye başladı artık. sonra bir baktım ki hamileyim..biz hep sabırsızca davranıyoruz ama Rabbim vakti saati gelince nasip ediyor çok şükür isteyen herkese nasip etsin inşALLAH herkese..

Bebeginiz hayirli ugurlu oksun saglikli dunyaya gelsin insallah.hamile oldigunuzu ogrenmeden once hangi belirtileri yasadiniz.benim adetime 4 gun var pazartesi kanda gebelik testi yaptirmayi dusunuyorum ama bir yandan da korkuyorum
En buyuk belirti insanin hamile oldugunu ciddi sekilde hissetmesi. Benim hislerim cok zayiftir normalde ama ilk defa hissettim. Eve gelince temizlik falan yapiyorum perde takıyorum bir yandan da diyorum ki kendime " perde takiyorsun ama bebege bisey olursa uzulen sen olacaksin" yani hamile oldugumu hissetmistim ve sonucun pozitif cikacagindan o kadar emindim ki tamam pozitif cikacak ama deger kac cikacak onemli olan o diyordum.

ne güzel anlatmışsınız yaa bnde duygulandım ... bende 9 aydır hamile kalmayı bekliyorum sizin durumunza benzer bi durum yaşıyorum adetime 6 gün varken acık kırmızı hafif akıntılı sadece peçeteye gelen akıntı yasadım iki gündür yasıorum ama her wc ye gttgmde olmuyo günde iki kez ancak vardır ve cok az ped taktım o kadar az ki pede gelmiyo normalde adetlerim hep geç olur erken adet oldugmu bilmem dünde az miktarda yasadım hiç agrım sızım yok belimde azcık sızlama var o kadar. en son dün gece kahverengi leke geldi bu sabah baktım yine bişey yok acaba hamile miyim ? durumlarımız benziyo sanki. Çok istiyorum hamile kalmayı. En son 3 ay önce tahlillerim alttan muayene olmuştum hiçbişey yoktu ne dersiniz bu duruma ?

ayy yine aglayacam galiba:KK47:
Ben agladim bile... bana cook yakin bi duygu cunki... boyle bi duayi men de etdim... esimin rahatsizligindan dolayi cocuk icin tedavi almayi 1 yil gibi dusunmuyoduk... ama cok dua etdim coook... ayni sen gibi yalvardigim da oldu... bi de Rabbim beni yalniz birakma, varislerin en hayirlisi sensin..diye bi aye vardi bak onu da secdede ne kadar cox okursan insallah olur diye isittim... ve Ramazanda yaptim... ve cook sukur...icime dedigim gibi bi umut dustu...
insallah hep beraber kucagimiza alip ALLAHIN izniyle buyuturuz o umudumuzu:KK46::KK60:
ve senin bu yazini paylasicam hamileler fb.gurubunda. kendimkinpaylasmayi dusunuyodum... seninkini de okuyup etkilendim... her kesin koy bi umudu olsun:KK68:

En buyuk belirti insanin hamile oldugunu ciddi sekilde hissetmesi. Benim hislerim cok zayiftir normalde ama ilk defa hissettim. Eve gelince temizlik falan yapiyorum perde takıyorum bir yandan da diyorum ki kendime " perde takiyorsun ama bebege bisey olursa uzulen sen olacaksin" yani hamile oldugumu hissetmistim ve sonucun pozitif cikacagindan o kadar emindim ki tamam pozitif cikacak ama deger kac cikacak onemli olan o diyordum.
Bende kendimi hamile hissediyorum ama bazi arkadaslarim psikolojik olabilir kendini cok kaptirma sonra uzulebilirsin diyor bu yuzden korkuyorum...son 3 gun kaldi ama dusunmek beni yedi bitirdi

Canım benim nasılsın beni hatırladınmı :)) uzun zaman oldu ama:)bebişin hayırlı olsun çok sevindim :nazar:

amin cumlemizin inşallah canim...surekli uyku istegi ve yemek yeme istegim vardi adet gunlerimdede ayni adet olacakmisim gibiydi göğüs hassasiyet bel agrisi gjbi..inşallah RABBİM gonlunuze gore versin inşallah. ..

Back
X